R.R.

Reptilian_Revenge

Összes pont: 86480 Helyezés: 22.
Napi pont: 0 Helyezés: 1.
Heti pont: 0 Helyezés: 1.
Havi pont: 0 Helyezés: 4.
Átlag pont: 5087 Helyezés: 16.
CW pont: 44 Helyezés: 6.
A klán fegyverei: X72
Alapítva: 9 éve
Alapító: Royal_Reptoid
Szövetség: Nincs
További statisztikák

Félév
1 év

kisolasznak_www.kepfeltoltes.hu_.png

Üdvözlünk dicsőséges oldalunkon
i2gepo3q8i6qomdo7yfd.jpg
vannak a stickmanesek, és vannak a Reptoidok.
Most a hajónkat elpusztítottátok.
Legénységünket életben hagytátok,
Így többé élet nem vár rátok!


_________ ___________ f_n_k_www.kepfeltoltes.hu_.png
pia_www.kepfeltoltes.hu_.pngolasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
sz_m__www.kepfeltoltes.hu_.pngthug_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Célunk a világuralom.

Kezeket a magasba,
Mert aki a rímeket tolja,
Az Reptoid Katona,
A Stickman Warfare játékosa.

A Reptoidok a királyok,
Ezt szeretik itt a lányok.
A Reptoidokat el nem vered,
Vagy ha mégis, ne tudd mi lesz veled.

A Loú a legnagyobb ellenségük,
De a Reptoidoknak több az eszük.
Veccő ellenük a fegyverük,
Ezzel tudnak nyerni ellenük.

Övék a világuralom,
Mert én ezt akarom!
Mindenki előttük behódol,
Nektek már csak ez maradt, lol!

Reptoid
Katona
Ő jó ezt mindenki tudja!
Stickman
Warfare
Mindenki ezt a játékot nyomja.

Reptoid
Katona
Ő jó ezt mindenki tudja!
Stickman
Warfare
Mindenki ezt a játékot nyomja.

Török név az Aba,
Jelentése apa.
Ritka név egy kicsit,
De ő ezzel virít.

Nameless az ő neve,
jelentése: nincs neve,
Anonymous multija,
A CW-zők legjobbja.

Lepedő, kispárna, takaró
Ebből áll az ágyikó.

Ott van a bodza fehér a virága,
Ott van a macska fehér a bundája.

Sok c*gány megy az utcán
Sok-sok pénzt várván.
Locsolják magukat hideg vízzel
Ez káros, nem fogják fel ésszel.

Reptoid
Katona
Ő jó ezt mindenki tudja!
Stickman
Warfare
Mindenki ezt a játékot nyomja.

Reptoid
Katona
Ő jó ezt mindenki tudja!
Stickman
Warfare
Mindenki ezt a játékot nyomja.

Ha valaki kilép, ez nem az fp
Hogy az illetôt oltsuk szénné.
Elfogadjuk döntését, nem maradhat itt örökre,
Eltávozhat nyugodtan békésebb körökbe.


Azért jött létre ez a szövetség, mert mi, a Reptoidok (ha valaki kis betűvel meri írni azt, hogy Reptoid ,annak a büntetése megveccőzés) bosszút állunk, amiért elzavartatok minket ti, az emberek a Földről, a régi élőhelyünkről. Egy részünk a világűrbe menekült, a másik részünk a föld belsejében (üreges) él. Mi alkottuk az embert és mivel ti elzavartatok ezért tervezzük a bosszúnkat. De vannak kivételek, mert itt a Reptoidoknál sem mindenkinek ugyanaz a gondolkodása, tehát két választási lehetőséget adok (adunk) mindenkinek: 1. csatlakoztok az ellenállásunkhoz. 2. elpusztítunk mindenkit. Ez gondolom nem volt félelmetes senkinek, de ha kipróbálod észre veszed milyen is...
Már évek óta léteznek a mostani ciklus idő végén olyan lények a Földön, akik más bolygókról vannak itt. Ez nem hí­r, legalábbis nekünk nem... Tudjuk, hogy a Globális Elit minden csicskása, akik a mátrix/piramis rendszerben vannak, nem az emberekhez tartoznak. Pontosabban a Reptoidok tagjai, ezért róluk is elmondható, hogy emberi testben élő Reptiliánok. Az egész földi irányí­tást mi végezzük az biztos.
Vannak olyan emberek akik segítenek nekünk, nekik jó életük lesz, vannak olyan emberek aki nem hisznek bennünk és lefikáznak na ők lesznek a szolgáink. Nem földi lények vagyunk még is itt vagyunk. De ezt az ember nagy része nem hiszi el. 8=====( De lehet ha találkoznának velünk borzalmasat művelnének, ezért nem mozgolódunk egyedül. De mi abban bízunk, hogy egyszer elég bátrak leszünk, hogy ne csak a levegőbe nézzük az embereket, hanem, hogy leszállunk a földre és megmutatjuk magunkat. Biztonsági okok miatt nem mondhatom el, hogy hol tartozkodunk pontosan, annyit segítek, hogy több helyen is. De a Reptoidok kitartanak egymás mellet és segítő készek nem úgy mint az emberek nagy része!!
Szövetségeseink: Anunnaki Birodalom, Nagy szürkék, Kis szürkék (ők veszélyesebbek, mint a Nagy szürkék. Amúgy nem is ugyanaz a faj csak a neve.) , Krixkraxiak, Lumbulábi Birodalom, Gujmánok ,Bellák, Cixuxaiak, Motherbookdriverek, DenevérBxx (sokat segítettek),
(főbb) Ellenségeink: Hikukik, Punici Birodalom (Punicok), Loú Birodalom, Ceca Fénytársaság, Guimánok , Atlantiszi Fényjárók (ők képesek leleplezni minket, és már sokat csatáztunk(nem olyan harc mint ami az embereknél folyik, itt más a gondolkozás))...
Mellék ellenségeink: Groxok, Zitainok, Inuakik, Grovádiaiok, Nekrotok, Belluid, Ehuinok
Semleges: -emberek-, Titanok, Dogonok, Pherick, Iritujanok
MINT AHOGY LÁTJÁTOK NEM VAGYTOK EGYEDÜL EBBEN A VILÁGBAN...

A Reptoidok (Reptilián(ok)) okos lények, ezért is tudnak az ember nyelvén (és Magyarul). A mi járműveink a ti legjobb járműveiteknél is gyorsabb ( nem is 2x). A Reptoid az ember kíváncsisága miatt adhat ki téves információkat is (nagyon közeli kapcsolatban kell lenni velünk, és akkor elárulunk ezt azt).
Sajnos azt tapasztaltam, hogy amikor hajnalban megyünk látogatni a földet (kicsit kutakodni utánuk), az emberek felébrednek és megijednek. De ők nem tudják, hogy ki az (mi az) és sötét alakoknak neveznek bennünket. Pedig mi nem is akarjuk őket bántani, valamelyik nagyon depressziós lesz és mi nagyon megijedünk. A kutya is alszik ilyenkor már és ő nem tudja megakadályozni, bemenjünk az emberek alvóhelyére. Bár megmondom őszintén, hogy nem is tudtam (eddig), hogy az emberek ilyenkor alszanak (mi nem alszunk soha) . De kárpótoljuk őket és viszünk nekik ételt (ami mérgező), folyadékot (ami szintén), cuki kis állatokat (patkány, egér stb.). Legyetek szívesek kirakni az asztalra sört, hagyjátok ott estére, mert mi azokba a házakba előszeretettel bemegyünk, pont most volt tegnap Magyarországon (egész Magyarországon) valamilyen ünnep lehetett a hülyék kilövöldözték az összes rakétájukat (így könnyen elfoglaljuk őket) meg olyan szemetek, hogy mi pont jöttünk volna és ilyen s.. fellőttek meg túl nagy volt a köd.... (de volt ilyen lámpánk, de azzal se láttunk) , de volt előnye is mert volt olyan, hogy rá volt írva valami Törlsey vagy mi és azt mondták neki Pezsgő, hát mondom én nekik hogy elviszem és el is vittem, na és úgy elkezdtünk szédülni, hogy neki csapódott a jármű a hold sötét oldalának.

BREAKING NEWS!!!!!

Kibékültünk a plejádokkal és egy üzenetet hagytak:

… Az első kapcsolatfelvétel

Földi idő szerint 2012 december 21-én a Plejádi Nagy Tanács egyetértésben más galaktikus tanácsokkal meghozta a döntést a galaktikus kódex irányelveinek figyelembevételével, hogy a plejádi fény család tevékenyen közreműködik a Föld felemelkedésénél.
Ezen kívül eldöntöttük, hogy kapcsolatba lépünk a földi létezőkkel, ezen üzenet átadásától számított nyolcadik napon, Megnyitóünnepség 2020. július 24., az Olimpiai játékokon Tokióban, Japánban, hogy az egész világ láthassa! Ez lesz a mi bemutatkozásunk, csakúgy mint az első erőfeszítésünk, hogy nyíltan együtt dolgozzunk veletek Gaia helyrehozatalán és felemelkedésén, és asszisztáljunk a ti saját felemelkedésetekhez.

Ez a galaktikus intervenció a következő okok miatt lett elrendelve:
Sophia-Gaia betegsége egy olyan kritikus szintet ért el, hogy azonnal meg kell tisztítani.
A fényhányados a Földön nem elég magas, hogy ezen a szinten képes lenne beindítani a tömegek globális felemelkedését, azt ami egyedül eljuttathatja az egész bolygót a következő dimenzióba.
A Terra(Föld) bolygó menetrendszerű felemelkedési ideje 2014 április 24. Örömmel látjuk, hogy sok földi létező erőfeszítésének következtében a Föld szenvedése enyhült, mindazonáltal a küszöbön álló következő galaktikus korszaknak megfelelően a szükséges gyógyítással és munkával a földi létezők nem tudnak az előzetes időzítés szerint elkészülni. Semmi esetre sem voltunk megrémülve, látva a jó erőfeszítéseket, amit oly sokan, oly sokáig hoztak és nagyra értékeljük azokat az akciókat amiket a Föld rezgésszámának emelésére és a körülötte levő negatív energia megtisztítására szerveztek. Értsétek meg, hogy nem várhatunk tovább, csak azt léphetjük, hogy segítünk!
Ami most a Földön történik, az hatással van az egész univerzumra, tehát nagyon fontos! Sophia-Gaia-Terra azonnali megtisztítása galaktikus szempontból is elsődleges prioritás. Ez magában foglalja a maradék archonok/cabal teljes eltávolítását. A cabal elme-árnyékoló paraziták nem lettek elég gyorsan eltávolítva a földi lények által, így visszatartják Gaia felemelkedését, csakúgy mint a káros befolyás alatt álló személyek saját felemelkedését is.

Érdekeltek vagyunk Gaia életének segítésében, mert mi alkottuk őt meg veletek együtt, eónokkal ezelőtt. Ezért mondjuk nektek, hogy a családotok vagyunk! Nem lesztek nagyon lesokkolva, mert nagyon is humanoidok vagyunk, csakúgy mint ti. Magasan fejlett spirituális lények vagyunk, fejlett technológiával rendelkezünk, de nem tartjuk magunkat többre másoknál, mert mi mindannyian egyek vagyunk! Mindannyian egyéniségek vagyunk akiken keresztül a legfőbb teremtő megtapasztalhatja önmagát! Egy család vagyunk és nagyon szeretünk titeket, ahogy majd látni fogjátok. Tudjuk, hogy együtt el fogjuk végezni a munkát, lazíthattok!

Felszólítunk titeket, hogy ne terjesszétek a félelmet, ahogy sokan még mindig teszik! Ez nem hamis üzenet, hanem egy aktuális esemény ami be fog következni, csak a jóból eredően és a jó érdekében.

Sok fény-létező a Földről vagy a kvadránsunkból a Földön van már több évtizede, és rettenetesen sokat segített. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy minden hihetetlen erőfeszítés ellenére sem tudják megcsinálni időben ami szükséges. Nem hibáztatunk egyetlen Földi lényt sem emiatt. A fény hányados a Földön hihetetlen szinteket emelkedett az elmúlt két hónapban. Legyetek büszkék a munkára amit elvégeztetek, és folytassátok tovább, amíg csatlakozunk hozzátok Sophia-Gaia helyrehozatalában.

A bűncselekményt az eredeti negatív archoniai lények követték el, akik rabszolgává tették ezt a planétát sok évvel ezelőtt, és a hozzájuk kapcsolódó vérvonalak és klónok, akik el lettek takarítva.

A csillagokba van megírva 2014 április 24, és ezt nem lehet megállítani!
Ez az a nap, amikor Gaia szabaddá válik és megkezdi a felemelkedést az emberekkel együtt! Ez folyamatosan fog történni, fokozatokon megy át 2014 április 24-i kezdéssel.

Jövünk, hogy együtt dolgozzunk kéz a kézben minden fénymunkással Gaián, hogy segítsük és befejezzük a küldetést.

A mi megállapított galaktikus utasításunk szerint belefogunk, hogy elkezdjük az első fázist az első jelentősebb kapcsolatfelvétellel. és összefogjunk veletek elvégezni ezt a végső munkát.
Le kell szállnunk, hogy Gaia és ti felemelkedhessetek!

Az első fázist két nappal ezelőtt elkezdtük!
Július 30-án a délutáni órákban a mi orbitális plejádi flottánk nyitott egy szuper portált Gaia belső atmoszférájában. A szuper portál megnyílt ezen a napon az időn kívül, előkészítve a leszállásunkat Gaiára. Igen, ez így van kedveseim! Most van itt az idő!

Ez a dimenziókapu amit nyitottunk, az 5D-ből a 4D-be való lelépéskor használatos, az alacsonyabb rezgésszámba, átalakítja a kisebb hajóink sűrűségét, és a fény testünket plazma fénnyé, a 3Ds alapvető rezgéshez és földi rezonanciához.

Amint a fő hajónk az Erráról leereszkedett a belső atmoszférában levő bázisra, hogy megnyissa a portált, a plazmamező a hajó körül kölcsönhatásba került a Föld mágneses mezőjével, rendkívül erős módon.
Nem okoztunk sérülést sem Gaianak sem a rajta élő lényeknek, pontosan úgy történt ahogy kalkuláltuk, mindazonáltal sok magas érzékenységgel rendelkező földlakó érezte a lökést, amint a hajónk megérintette a belső atmoszférátokat. Soknak ezek közül a magasan becsatornázott földi létezők közül a mágneses mezője szétesett. Volt néhány jelentés éteri robbanásokról és elektromos zavarokról, fény gömbökről és dolgok áttetszővé válásáról. Néhány magasan fejlett és nagyon érzékeny földi lény elvesztette a öntudatát csaknem egy órára, de semmi jelentős sérülés nem történt! A legtöbb földi létező egyáltalán nem is érzékelte, hogy bármi is történt.
Ezt az első fázist meg kellett csinálni, megnyitni ezt a csillagkaput a magasabb dimenzióból a tiétekre, hogy előkészítsük Gaia megtisztítását, felemelkedését és a rajta létező érzékeny élet felemelkedését. Ez a fázis nagyon bonyolult nagy szakértelmet kívánó feladat volt, mert a Föld annyira törékeny, és ez az első alkalom az ismert történelem során, hogy dematerializáltuk a főhajónkat, és ilyen közel hoztuk.

Ez a művelet teljességgel sikeres volt!
A portál nyitása az 5D és a 4D becsatlakoztatására szolgál, egy híd e két dimenzió között, és most teljesen nyitva van! Ez az utolsó kapu ahol ti szó szerint átsétálhattok a Földről a Mennyországotokba!


Isten hozott titeket a megalkotó Isten városában, kedveseim! Ezen a földi napon 2016 augusztus 5-én azt mondjuk nektek : kezdődjenek a játékok!

Kerestük a legjobb világméretű rendezvényt, az Olimpiátokat, ahol sok földi lény az egész bolygóról találkozhat velünk!
Tudjuk, hogy ez hihetetlenül hangzik nektek, de megerősíthetitek ezt sok más forrásból is, sok közülük a mi földi szövetségesünk.

Találkozunk magas szintű földi követekkel (a jófiúk), és ma sikeresen megegyeztünk, hogy az újraegyesülés a 2016.évi olimpiai játékokon fog megtörténni..

yyz.jpg vele ne barátkozzatok!
A Klánról:
Ez a klán 2012.12.31. jött létre. Ebbe a klánba Reptoidokat alapból felveszünk, embereket is akik csatlakoznának és nem kérdezősködnek sokat rólunk (amikor már közeli kapcsolatban vagyunk akkor már "ok"). Barátságos kis lények vagyunk, tagfelvétel mindig lesz .flags_0

Jelentkezési feltételek

 • Szeress WCzni és jelenj is meg rajta!
 • Mi előtt jelentkezel olvasd el a klán leírását, ne utána értetlenkedj! Nincs kivétel.
 • Tudj trollkodni ^^
 • Ne kérdezz sokat rólam, mert nem fedem fel a titkaim!
 • Szólj Abának jöjjön WCre!
 • Skype/face, lehet álnévvel is, lényeg, hogy legyél elérhető stickmanen kívül.
 • Ne legyél klánvándor!
 • Csináld meg RR netét! (~Tsuna)
 • Csináld meg a netem! (~Tsuna)
 • Rammstein-t hívd Lakatos Erzsikének! a kurva anyádat (~Ramm) (~Tsuna)
 • Tényleg a kurva anyátokat. Direkt szórakoztok velem? XD Há' hogyne :D (~Tsuna)

CW eredmények

Reptilian_Revenge 114 145 Heroes_And_Soldiers
Tagok 8 éve
BlackPower 13 38 szélvész
RaideN 24 6 petya712
oOwErPrICeD 42 33 YOUTUBE
Nameless 35 26 *BaZSikaBMX*
42 [B]orsodi
Reptilian_Revenge 180 172 Heroes_And_Soldiers
Tagok 8 éve
RaideN 56 49 [B]orsodi
Nameless 18 16 cheetos
SHIELD 3 11 proork
BlackPower 20 39 KILLER270
oOwErPrICeD 38 57 szélvész
TheDayFirePort 45
Stickman_Lovagrend 98 131 Reptilian_Revenge
Tagok 8 éve
Anyu 21 31 Reptoid_katona
Időjós 33 41 *SkaTeX*
Ritchie 14 33 ElCarlitos
counterstrike 30 26 BlackPower
Echo_of_Silence 67 126 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Bácsi111 13 54 *SkaTeX*
Rokosovsky 25 53 Reptoid_katona
cini 1 19 Nameless
Dash0917 28
The_Falling_Off_Road 129 188 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
zuzu42 23 56 Reptoid_katona
SDan 26 60 *SkaTeX*
[Head][Shot]* 29 72 *-SkullHUnter-*
LECSO14 18
herefogó 33
Reptilian_Revenge 149 204 Elit_Hummer_Atlantis
Tagok 9 éve
*SkaTeX* 45 42 Zöldbi
Nameless 19 53 *Holle1998*
Reptoid_katona 39 70 ColaLime
MetalArcher 20 39 gyozo15
CoRePoOoWa 18
player98 8
Reptilian_Revenge 78 56 Guardians_of_demons
Tagok 9 éve
*SkaTeX* 21 21 *Zohan*
MetalArcher 19 16 WINCHESTER
Reptoid_katona 38 19 nbotond
Marlboro 176 171 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Black_king 12 45 *SkaTeX*
Zöldbi 25 41 Reptoid_katona
Meghaltál_:) 19 32 MetalArcher
ExTaSy_ 45 53 CoRePoOoWa
EXOTx 43
TheCherry 32
Elites_of_Nazi 175 113 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
David 60 25 Rambo100
david_rossz 21 32 *SkaTeX*
pörsz98 45 22 Reptoid_katona
Szotyee 24 34 abaaba21
halimarci 7
Enox2 18
Marlboro 102 119 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Barca 14 36 CoRePoOoWa
Zöldbi 16 40 *SkaTeX*
Black_king 35 43 Reptoid_katona
TheCherry 21
Kiralybm 16
Hunters 142 115 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Zaphire 23 18 suhanc
tomaszto 42 27 *SkaTeX*
Chelzyy 42 39 CoRePoOoWa
*ArsENaL* 35 31 Reptoid_katona
Reptilian_Revenge 106 52 Guardians_of_demons
Tagok 9 éve
CoRePoOoWa 33 11 -pocok70-
Reptoid_katona 35 12 *ChElSeA*
suhanc 22 9 KillerGirl00
*Barchee 16 4 gurgulius
16 ArRoW
KAMUKAZE_KOMMANDO 104 95 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Fils 23 1 Puma2005
Dimoo97 37 18 *SkaTeX*
Blase 21 28 Reptoid_katona
FartRin 23 48 abaaba21
Marlboro 168 168 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Meghaltál_:) 46 46 abaaba21
*TheHun* 14 21 suhanc
TheCherry 24 32 *Barchee
Barca 47 47 Reptoid_katona
ggeerrggőő 7 22 *SkaTeX*
Annacica 30
Elites_of_Nazi 173 110 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
David 37 23 Reptoid_katona
halimarci 37 25 *SkaTeX*
Bestesbulzebaar 26 33 CoRePoOoWa
balintokiller 20 29 Blitz
Szotyee 53
Reptilian_Revenge 89 96 Elit_Hummer_Atlantis
Tagok 9 éve
*SkaTeX* 20 15 gyozo15
abaaba21 41 30 [D]rogdealer*
Reptoid_katona 28 51 Deutschferike
Reptilian_Revenge 49 70 -MagyarGárda-
Tagok 9 éve
AnOnYmUs67 15 0 hamb
CoRePoOoWa 12 30 gyilkoska202
*SkaTeX* 7 40 viktor
Reptoid_katona 15
Stickman_Lovagrend 82 71 Reptilian_Revenge
Tagok 9 éve
Időjós 20 14 Rambo100
*TheCOOLEST* 27 25 Reptoid_katona
adam991120 35 32 abaaba21

Heti toplista helyezések (Legutóbbi 15)

Pontszám Helyezés Dátum
330 5 2018-01-08
330 5 2018-01-08
278 9 2018-01-01
278 9 2018-01-01
252 6 2016-10-31
252 6 2016-10-31
128 9 2016-10-10
128 9 2016-10-10
254 6 2016-10-03
254 6 2016-10-03
547 5 2016-09-26
277 6 2016-09-19
1868 4 2016-08-29
1868 4 2016-08-29
4911 6 2013-07-01

Tagok (17)

szkálypsz
33715
چه کسی یک سایت
16151
آمار مرد
3658
Rendőr gyilkos
2955
Vagy mégse :S
1015
SDK
668
I'M BACKjanem
598
Snipermester
576
___:_:___
452
ISTEN VAGYOK
307
Enox multi :D
198
Tag
147
Legfőbb császár
123
xet:3
118
hihi
11
®ASSZISTA™ ツ ♥
9