«1...678910...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Ez klénitől csak kiengesztelés ugyan is mi lehet ennél nagyobb dolog mint az összes játékos pontjait, melyet-e 4 év alatt összehozott le nullázni, a top 100 ban nagyon sok inaktív játékos volt vegyünk pl kukiharcost ő kb 1 évvel ezelőtt kezdte a játékot minden nap aktív volt s felhozta magát a 11 helyre, így akasz esélyt adni másoknak, hogy top 1 legyen? elég ha aktív vagy, szóval szerintem mint a 20k embernek írd vissza a pontjait eggyesével ahova felmásztál le is tudsz jönni s a tetteknek következményei vannak, és nem az h mindenféle csicsás kiegészítők és újításokkal kiengesztelni ink lenne 2 menü 1 profil 2 klán s megmaradna a pontjaink a legjobban Fradit sajnálom, mert ő tényleg egész nap játszott régen csak, hogy 1 legyen a többiek közt s most a hátsó székről kell néznie, hogy megelőzik? lehet, hogy ideőigényes vissza írni, de ez a büntetésed, lehet nem mond igazat a 20000 ember, s akkor ha hazudik nem írod vissza vagy csak olyanoknak írd vissza kiknek tudod, hogy mennyi volt, vagy tedd vissza a áprl 1 mentést, és nem kell vissza írnod.

Felhasználó
11 éve
Nem értem miért mindenki olyan agyhalott ezen a játékon, h nem értik meg, h bármit mondanak mivel legutóbbi mentés 1 évvel ezelőtti, nem lesz vissza adva senkinek sem a killek...Egyenként meg rohadtul nem fogja senkinek vissza írni mert mi a faszért emlékezne bárki killjére is?...

Felhasználó
11 éve
csak kérdem én, mi értelme a toplistáért való küzdésnek, hogyha jövőre is "véletlenül" lenullázódik ??? :) persze, egyszerű azt mondani, hogy törődj bele, meg minden...130 000 kill végülis nem a világ vége... csak két évem veszett kárba ! sebaj

Moderátor
11 éve
Ja, mert amúgy évente nulláztunk eddig.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Utoljára kérek mindenkit, fejezzétek be a hisztit, fogadjátok el, és alkalmazkodjatok ehhez.

Felhasználó
11 éve
A kill reset topicot fel kellene oldani. Innen odapakolni az odavonatkozó hszeket, és ott folytatódhatna a killekről szóló eszmecsere, vita, veszekedés. Maradna itt, ami újítás, és csak az maradna a továbbiakban.
(ezért cserébe - 5 killt kérek, hadd lógjak /ki/ le a sorból)

Moderátor
11 éve
Csigánok, nem érdekel, hogy Kléni törölte. Pöcörő. Eddig nem volt semmi bajod az oldallal? Súgok, Kléni csinálta. Mellényúlt. Előfordul. Nem volt backup? Igen, az ő hibája. De semmiképp sem a hozzáértés hiánya. Szóval ideje lenne befejezni a rinyálást és mocskolódást, mert már igen-igen unjuk, örüljetek inkább, hogy van alkalmunk bevezetni pár olyan újítást, ami már igen csak időszerű lett volna, de a sokpontosok miatt semmi értelme nem volt. És ha tovább folytatjátok, zárjuk a picsába a fórumot, az üzenőfalra úgy sem gyakran nézünk, magasról fogunk tenni a hisztire, amire eddig normálisan, emberi hangnemben reagáltunk, de ha ti képtelenek vagytok megtartani ezt a kommunikációs formát, tőlünk se várjatok irányotokba különb elbánást.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Ez így oké, de szerintem, ha már törölted a killeket, akkor a medált is kéne, mert szinte újból indult a játék. Az ötletek meg egész elfogadhatóak.
Minek kéne törölni?-.-

Moderátor
11 éve
Esetleg egy "ingyenes" névváltás mindenkinek,tekintve,hogy biztos volt akinek meg volt az ötezre,csak épp későn jutott az eszébe.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
11 éve
^
|
Saját érdekét nézi, de én mindenkiért kiállok, nos nem értelek sady normális hangnemben beszéltek nos neked 2kd veszett oda, s most előrébb vagy a toppon én persze te inaktív vagy és nem tudod milyen is ez.
«1...678910...21»