«12345...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Mint azt már mindenki tapasztalhatta, két napja eltűntek a killek. Először is, ez nem szándékos művelet volt. Mindössze egyetlen egy karakter lemaradása okozta a hibás parancsot, amit a teszt során lefuttattam, így mindenkire érvényesült. Ne higgyétek azt, hogy ennek én, és bármelyik másik moderátor kimondottan örül. Természetesen nem pozitívum, viszont ha akarnám se tudnám visszacsinálni. Ugyanakkor nem tartjuk annyira katasztrófának sem, mint beállítjátok. Ettől a játék még tovább fog menni, ugyan úgy lesznek élményes játékok, klánok, lehetőség nyílik az új tagoknak is elsőnek lenni. A helyett, hogy hisztiztek feleslegesen, és szidtok keresztbe engem, inkább fogadjátok el a helyzetet, és ha meg akarjátok mutatni, hogy olyan nagyok vagytok, mint a régi killetek mutatta, játszatok újra.

A másik fontos dolog, a nullázás alkalmával bevezettünk (vagy fogunk, ahogy haladok) pár újítást. Az első a CW rendszer, amit már láthattok is. Az összesített ponthoz hasonlóan lesz egy toplista erről is. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy többet játszanak egymással a tagok, valamint harcoljanak egymás ellen. A menete bár kicsit érdekes, nem nehéz. A kihívni kívánt klán adatlapján el lehet küldeni a kérést, ők elfogadhatják azt. Az időpont egyeztetés továbbra is fórumon lenne (legalábbis jobb ötlet nem született). Ha elfogadják, lejátsszák a meccset, ha megvan, feltöltik a klánok az oldalra az eredményüket. Ha mindkét klán beírta, és helyesek az adatok, nem találnak csalást (tehát egymást ellenőrzik) leokézzák, és kikerül a klán adatlapjára. Tervben van még esetlen játékosokra lebontott eredmény, de azt majd később. Másik terv ennek a szerver oldali működtetése, viszont tekintve, hogy a játékosok nem egyszerre jönnek fel, sokan ki is lépnek idő közben, nem túl esélyes.

Másik újítás a klánpontokban lesz. A tagok mostantól klánba lépésnél nem hoznak magukkal killt, valamint kilépéskor nem vonódik le az ő killje az összesítettből, tehát csak a tagság alatt megszerzettek számítanak bele. Így például ha kilépnek sokan, a klán továbbra is maradhat a helyén.

Harmadik újítás a klánba való jelentkezés lesz. Átalakítom úgy, hogy sokkal egyszerűbb legyen, legalábbis remélem. A klán ír egy kis szöveget, mi alapján írjanak jelentkezést a játékosok (mint most adatlapon vagy fórumokon), a játékos a gombra kattintva ezt megírja, elküldi a jelentkezést, és a klán admin oldalán láthatják a tagok. Ez után minden tag szavazhat külön külön, hogy ő felvenné-e. Az eredmény ki lesz írva a neve mellé, így egyszerűen át lehet látni, melyik szavazat van előrébb.

4. újítás, amit a "feltörtek", és leendő "feltörtek" szeretni fognak: a névváltás nem rögtön történik, hanem 3 nap múlva, ez idő alatt visszavonható lenne a művelet. Ezen kívül névváltás után 1 hétig nem lehetne újra nevet váltani, tehát akit "feltörnek", az nem tud így pontot levonni.

Ötödik, játékbeli frissítés, a mod killelés levédése, ami hamarosan be fog kerülni a játékba, és onnantól kezdve újra fogja számolni a killeket az oldal. E miatt kellett ma is nullázni, valamint leállítani a toplistát. Ezt köszönjétek azoknak, akik kihasználták ezt a biztonsági rést.

Ezeket az újításokat idővel megcsinálom, a játékbeli frissítést minden bizonnyal ma még kiadja Alex. Pontos időpontot azonban nem tudunk, főleg hogy neki ma van a születésnapja..
Ha van még ötletetek, véleményetek ezzel kapcsolatban, írjátok le.
A killekért való hisztit meg örülnék, ha befejeznétek üzenőfalon, és mindenhol máshol. Nem tudom visszacsinálni, tehát mostantól tetszik-e vagy se, 0-ról fog indulni mindenki. A játékba ölt idő nem veszett el, az idő alatt jókat játszottatok, a játékbeli tudásotok pedig ezentúl is tudjátok majd bizonyítani.

Szerk: Kimaradt, lesz még egy fajta klán toplista, az pedig a killszám/tag, akár csak a régi oldalon. Ez például a tömegklánok ellen lett kitalálva, akik ész nélkül veszik be a tagokat.
Szerk2: Kimaradt2, az egyéb részbe kerül majd egy klán hirdetőtábla, ami felváltja a fórumos témát, (az a rész törlődik). Ide a klánok írhatnak egy minimum 10 soros hirdetést. Ez az oldal ki lesz téve majd a klán nélkülieknek látható oldalra, így könnyebben megtalálhatják ami kell nekik.

Felhasználó
11 éve
Jók az új featurek. Várom az új verziót. :)
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Normálisnak tűnik nekem így jobban tetszik játék mint régebben ezért folytatom játék ;D

Felhasználó
11 éve
Négy szó kimaradt most is, amit már akkor kellett volna írnod (akárcsak mindezt):
"Elnézést kérek, ne haragudjatok!" Kuli! Kuli!

Moderátor
11 éve
1336929502014.jpg
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Várom a frissitést.

Felhasználó
11 éve
Várom a frissítést.Főleg mert így nemfog menni a ma készített modom.Na mindegy.
Utólag belegondolva a nullázás nem vészes.
Ezek az újítások tetszenek.
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Felhasználó
11 éve
Tehát kill reset már nem lesz több?

Felhasználó
11 éve
Várom a frissítést.Főleg mert így nemfog menni a ma készített modom.Na mindegy.
Utólag belegondolva a nullázás nem vészes.
Ezek az újítások tetszenek.
Miért ne menne? Gyökeres változás (például a json átírása) nem lesz, csak simán ha valaki modot használ, nem kap killeket.
Tehát kill reset már nem lesz több?
Mivel nem számolja addig, amíg nem jön ki a frissítés, nem.

Felhasználó
11 éve
Ez mind jó, de viszont a klánba lépéshez ugyanúgy 500 kill kell majd?
«12345...21»