«1...45678...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Most már fogja jelezni az átlagtoplista az egytagú klánokat? Régen nem mutatta.
1 tagú klánok alapból törlődnek 5 nap után, tehát nem sokáig fogja mutatni a mostani CCB-t elsőnek, főleg, hogy hamarosan több lesz a klánok átlag pontja, ahogy többet szereznek.

Felhasználó
11 éve
Biztos, hogy jó ötlet a CW toplista? Mert akkor bárki csinálhat egy másik account-tal egy klánt, és beír egy pár CW eredményt, majd a "segítő" klánt törölheti is, mert a pontok ugye megmaradnak. Így bárki könnyedén első lehet.
Aláfirkantás...

Felhasználó
11 éve
Elvileg ez holnapra változik...

Felhasználó
11 éve
Igen, fog, de ezen a téren nem. Természetesen mi moderátorok tudunk majd érvényteleníteni CW-ket, és ha valaki ilyenre vetemedne el, eléggé hamar lebukhat. A klán nevéből, időpontból és a cw győzelmek gyakoriságából könnyen meg lehet tudni, ki csalt és ki nem. De holnap úgy alakítom át kicsit, hogy kevésbé legyen egyszerű csalni.

Felhasználó
11 éve
Elnézést kérnénk ezért: Stickman_Lovagrend 2147483647 - 2147483647 Ower_Idiots, ők beírtak ennyit én is beírtam azt levan tudva, de ha annyira zavar lehet törölni. ;D
._.

Felhasználó
11 éve
Ha figyeltél volna, akkor pont az ilyeneket fogják megszüntetni a moderátorok. Ja, és nem vagy vele egyedül.

Felhasználó
11 éve
A klánon belüli titulus megnevezését adhassa meg maga a klántag is.
Jó lenne, mert átlagban 3 hónapot nem a legszerencsésebb várni bőrre. Egyébként jók ezek az újítások, különösen a cw toplista lesz jó. Bár sajnálom az évek alatt megszerzett 16000 killem, így legalább ösztönöz valami, hogy játszak. :D
.

Felhasználó
11 éve
Épp most csináltam meg :D

Felhasználó
11 éve
Fradi, szerintem nem kléni a felelős ezekért, sőt, sokan szerint csak jót tett a játéknak ez a nullázás, illetve az újítások. Láttál már a szerveren több, mint 80 játékost? ( a bajnokság az más )


Kuki Kléni ezzel csak az új játékosokkal tett jót ,a régiek közül egyel sem.
Fradi, ami a pantiban van szobrok, azok úgy is megfognak maradni, szóval felesleges siránkozni. Egyébként is, mindenki tudja, hogy te voltál az első. ;)


Akkor is a semmibe ment 3,5 év munkám.
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
11 éve
Mikor fogod már befejezni a hisztid? Az első üzenetben mindent leírtam.
«1...45678...21»