«1...56789...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Fradi, ha komuveskent nem te leszel ott, hogy bekapcsold a betonkeverot, akkor majd mondhatod, hogy elveszett a munkad. Addig meg orulj, hogy egyaltalan van, ha mar neked a stick a "nagy" munka. :)
Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
A klán résznél ezeknek a munkáknak semmi értelme nem volt. Plusz bonyolítás.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
11 éve
Fradi, ne siránkozz, te vagy az egyik leghíresebb stick (játékos), örülj neki. Senki se volt a csúcson ennyi ideig.

Egyébként ez csak a mostani új játékosoknak adott plusz löketet (mint én) sztem. 3-4 hómap múlva megint le fognak állni, mert nekik mind1, hogy 2000 vagy 2500 kill. De azért hajrá.
Ja és a KlánBázis régen össze volt kapcsolva a StickMannel. Miért lett kivéve? Szerintem a klánok honlapján fel lehetne tüntetni azt hogy háényszor nyertek KB-t. Mondjuk a FC.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Jó látom, hogy nem értitek. Ha 3 évet arra fordítottatok volna, hogy egy játékban nektek legyen a legtöbb pontszámotok, és ez csak egy emberi mulasztás miatt elveszne ti is szidnátok azt az embert, és fel lenétek háborodva. És igen, lehet hogy lesz egy szobra, de azt a dicsőséget hogy másfél évig (vagy nemtudom..) ti vagytok az elsők azt nem adja vissza semmi. Mert épp elég időt ölt bele a játékba, ahhoz hogy újra ne kezdje el ezt az őrült killelést. És így van, ez csak az újabb playereknek jó meg azoknak akik aktívak. Például Damisz hónapok óta nem játszik és nem is nagyon fórumozik. De ha meglátja, hogy mi történt szerintem mérgében itt hagyja az egészet.. Én persze nem, mert 16000 kill ezekhez képest lófing, de mégis sajnálom mert én azoknak a nagy részét még évekkel ezelött szereztem. Most pedig, hogy nullázás történt (ha szándékos, ha nem) nem tesz jót a légkörnek, főleg a régiek és az újak között. ennyi voltam..cső.
.

Felhasználó
11 éve
Nekem 81k-m volt és nem sajnálkozom érte. Emberfüggő.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
11 éve
Én egy amolyan óránkénti 15 killes sebességgel ölök szal nekem 1200 olyan volt mint neked 10.000.
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
11 éve
Had emlékeztesselek, hogy ez egy JÁTÉK! Ha valaki az miatt siránkozik, hogy "Jajj, mi lett a killjeimmel?", ő egy kocka. Befejezhetnétek a siránkozást! Törődjetek bele, hogy nem lesz visszaállítva. Én egyszer nem siránkoztam, mikor láttam, hogy nullázódott az egész toplista. Szerintem egy játéknak arról kell szólni, hogy élvezd és nem pedig arról, hogy hencegj a barátaidnak, hogy milyen f*szagyerek vagyok a 200k killemmel. Akinek meg a toplista számít, az mutassa meg, hogy ő méltó arra, hogy igenis képes első lenni, mint régen.

Felhasználó
11 éve
Akkor elmondom mindenkinek újra, úgy fest az első üzenetből nem sikerült megérteni. Teljes mértékben elfogadom mindenki véleményét, megértem, hogy szidnak engem, bár túlzottan nem értek egyet velük, az ő helyükben nekem is hasonló véleményem lenne. Ellenben (ahogy írtam is) azzal nem fog senki se semmit elérni, hogy még mindig itt szid engem, és követeli vissza a nem létező killeket (nem, a 2011-es nem lesz visszarakva, és pont). Ezért írtam is, hogy ezt fejezzétek be, és tekintsünk a jelenre és a jövőre.

Moderátor
11 éve
Például Damisz hónapok óta nem játszik és nem is nagyon fórumozik. De ha meglátja, hogy mi történt szerintem mérgében itt hagyja az egészet..

Szóval, ha jól értelmeztem, hónapok óta itthagyta az egész játékot, és ha megtudja hogy nullázva lett, itthagyja a játékot? Itthagyás az itthagyásban.

És csak úgy mellékesen, Kléni is legalább egy évet arra fordított, hogy megcsinálja a teljes oldalt, és most semmibeveszik a munkáját, mert egy elírt kód miatt nullázta véletlen a toplistát. Oktalanul még le is gyökerezik, hogy nem ért a programozáshóz, miközben az általa írt fórummotor segítségével írkálnak ide. Ahogy most én is, ahogy te is, és ahogy az összes többi játékos, aki szidta őt a nullázás miatt. Egy pöppet elgondolkodtató, nemigaz?

Kíváncsi lennék, hogy az értékrended alapján melyik dolog ér többet szerinted: Hogy valaki egy teljes oldalt megcsinált, vagy hogy valaki növelt egy számot?
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Egyértelmű, hogy a kléni által csinált oldal sokat tett a játék színvonalához. És tudom, mindenki ember ő is, és hibázhat. Én nem is szidom, csak próbáltam leírni, hogy fradi most mit érezhet. Már az első napon is megbékéltem ezzel ahogy van, azért is játszok újra.
.
«1...56789...21»