«1...7891011...21» Új üzenet

Moderátor
11 éve
Te nem látod, mik lettek törölve.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
Komolyan, ha kléni ennyire ráér hogy 10.000 pontot ír be magának lazán amiért anno ő csak 14kt csinált most lazán beír 10.000 csinálja meg mindenkinek, csak annyit amennyi aktuális volt mielőtt 0 volna.

Felhasználó
11 éve
Fogd már fel a sutyerák agyaddal, hogy nagyon nem ugyanaz, 10k ember pontjait visszaírni, mint magának vagy a multiaccjának ír random 10k-t.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
És akkor rajkodni kell, hogy beír 10kt?

Felhasználó
11 éve
Hidd el, kléni nem azért ír be magának killeket, hogy téged/titeket idegesítsen...
Ki "rajkodik"? Csak úgy megsúgom, hogy kléni majdnem egy hete csinálja az oldalt, tesztelget, stb. Ez nem úgy megy, mint a mesékben, hogy csiribú-csiribá, legyen jó az oldal....
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Ha neked minden "csiribú-csiribá"ra működik akkor csiribú-csiribára írja vissza mindenki pontjait.

Felhasználó
11 éve
Pont azt írta hogy nem úgy megy... Viszont fejezd ezt be. Amint kész leszek az újításokkal, visszaírom 0-ra a sajátomat, ahogy azt tegnap és előtte is tettem, és egy icipici gondolkodással te is rájöhettél volna.

Felhasználó
11 éve
Na, nézzük, hogy is állok az oldal frissítéseivel:
Az első a CW rendszer, amit már láthattok is. Az összesített ponthoz hasonlóan lesz egy toplista erről is. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy többet játszanak egymással a tagok, valamint harcoljanak egymás ellen. A menete bár kicsit érdekes, nem nehéz. A kihívni kívánt klán adatlapján el lehet küldeni a kérést, ők elfogadhatják azt. Az időpont egyeztetés továbbra is fórumon lenne (legalábbis jobb ötlet nem született). Ha elfogadják, lejátsszák a meccset, ha megvan, feltöltik a klánok az oldalra az eredményüket. Ha mindkét klán beírta, és helyesek az adatok, nem találnak csalást (tehát egymást ellenőrzik) leokézzák, és kikerül a klán adatlapjára. Tervben van még esetlen játékosokra lebontott eredmény, de azt majd később. Másik terv ennek a szerver oldali működtetése, viszont tekintve, hogy a játékosok nem egyszerre jönnek fel, sokan ki is lépnek idő közben, nem túl esélyes.
Ezt még ma befejezem, már tagokra bontott eredmény lesz.
Másik újítás a klánpontokban lesz. A tagok mostantól klánba lépésnél nem hoznak magukkal killt, valamint kilépéskor nem vonódik le az ő killje az összesítettből, tehát csak a tagság alatt megszerzettek számítanak bele. Így például ha kilépnek sokan, a klán továbbra is maradhat a helyén.
Ez kész.
Harmadik újítás a klánba való jelentkezés lesz. Átalakítom úgy, hogy sokkal egyszerűbb legyen, legalábbis remélem. A klán ír egy kis szöveget, mi alapján írjanak jelentkezést a játékosok (mint most adatlapon vagy fórumokon), a játékos a gombra kattintva ezt megírja, elküldi a jelentkezést, és a klán admin oldalán láthatják a tagok. Ez után minden tag szavazhat külön külön, hogy ő felvenné-e. Az eredmény ki lesz írva a neve mellé, így egyszerűen át lehet látni, melyik szavazat van előrébb.
Ez kész.
4. újítás, amit a "feltörtek", és leendő "feltörtek" szeretni fognak: a névváltás nem rögtön történik, hanem 3 nap múlva, ez idő alatt visszavonható lenne a művelet. Ezen kívül névváltás után 1 hétig nem lehetne újra nevet váltani, tehát akit "feltörnek", az nem tud így pontot levonni.
Ez kész. A névváltást ára lecsökkentve 1000 pontra. Pár hét múlva nem ez lesz a legnagyobb pontszám, így megfizethető lesz újra.
Ötödik, játékbeli frissítés, a mod killelés levédése, ami hamarosan be fog kerülni a játékba, és onnantól kezdve újra fogja számolni a killeket az oldal. E miatt kellett ma is nullázni, valamint leállítani a toplistát. Ezt köszönjétek azoknak, akik kihasználták ezt a biztonsági rést.
Ez kész, elég volt csak a szervert átírni, így nem kellett újra letölteni. Ugyanakkor még mindig csalnak páran úgy, hogy egyszerre mennek fel ölni egy névben. Ez szintén le lesz védve nemsokára.
Szerk: Kimaradt, lesz még egy fajta klán toplista, az pedig a killszám/tag, akár csak a régi oldalon. Ez például a tömegklánok ellen lett kitalálva, akik ész nélkül veszik be a tagokat.
Ez kész. Remélem sehol nem maradt ki a frissítő, majd nézem.
Szerk2: Kimaradt2, az egyéb részbe kerül majd egy klán hirdetőtábla, ami felváltja a fórumos témát, (az a rész törlődik). Ide a klánok írhatnak egy minimum 10 soros hirdetést. Ez az oldal ki lesz téve majd a klán nélkülieknek látható oldalra, így könnyebben megtalálhatják ami kell nekik.
Ez kész, remélem a 3. javítás már sikeres lett.
Utolsó szó jogán csak annyit szeretnék kérni, hogy a klánmoderátorok számára legyen egy áthelyezés gomb is, hogy egy-egy témába nem illő, de "értékes" hozzászólás az eredeti szerző neve (pl. Szabesz) alatt szerepelhessen arra alkalmas helyen.
Ez kész.
A klánon belüli titulus megnevezését adhassa meg maga a klántag is.
Ez kész.
A CW eredményeken kívül más klán "kitüntetések" nincsenek tervben? Ezzel célzok például arra, hogy "a klán szerepelt a heti top10-ben" stb egyébként a klán admini oldalában megjelenő üzenet, a klán oldalán való publikálása valamilyen formában (hogy a "köz" is megtekinthesse), vagy egyéb más, eféle elérhető dolgokra.
Ez kész, az utolsó 15 helyezést írja majd ki, ponttal és helyezéssel együtt a klán adatlapján egy táblázatba.
- a játékos adatlapján legyen feltüntetve a régi neve(i)
Ez kész, viszont csak plublikus oldalon látszik, így el lehet rejteni.

Felhasználó
11 éve
/off
kléni milyen galándságot követtél el ellenem, vagy tervezel, hogy átmentél Dévényi Tibi bácsiba és három kívánságom teljesítetted? ;)

Felhasználó
11 éve
Még ehhez lehetne egy olyat kérni, hogy egy felhasználó csak 1x szavazhasson?
Bugokat máskor a bugokba, de javítva.
/off
kléni milyen galándságot követtél el ellenem, vagy tervezel, hogy átmentél Dévényi Tibi bácsiba és három kívánságom teljesítetted? ;)
Máskor majd igyekszek csökkenteni :P
Olyan újítást nem lesz, hogy egyszerre ki lehessen törölni a leveleket?
Ezt régebben már próbáltam megoldani, de nem jött össze. A levelek automatikusan törlődnek 30 nap után, a legjobb ha nem is törlöd.
«1...7891011...21»