«1...910111213...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Ebben a témában.

Felhasználó
11 éve
Teljesen végigolvastam de nem találom!
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Felhasználó
11 éve
A játékbeli frissítés kijött, az újítások listáját itt találjátok.

Felhasználó
11 éve
A 2. 3. 5. kép mit ábrázol? Valamiféle új épület?
Like_a_sir__www.kepfeltoltes.hu_.gif

Felhasználó
11 éve
Talán menj fel, és nézd meg, mellesleg minden ott van a leírásban. Az 5. a sticportal belseje, a 2 3 4 pedig a hely, ahova teleportál.

Felhasználó
11 éve
Ami nagyon zavarja a szememet az a stat, amúgy a castle-ből csak /kill-el lehet kijutni?
Valamint feljebb kéne vinni az m4et ugyanis feljebb lő mint ahol a célzó van, így próbáltam lelőni valakit a távolba aki afkba volt lehetetlen volt eltalálni!

Felhasználó
11 éve
Na szoval, a kovetkezok a meglatasaim az uj verzioval kapcsolatban: Elsozor is, mivel lenyegeben forradalmian uj valtozas nem tortent, egyesevel vegigmegyek minden ujitason.

Ami talan a legnagyobb csalodast okozta, az az uj M4 volt. A tobb reszbol allo celzokaja valmi olyan modon lett kifejlesztve, hogy az lenyegeben 2 egesz stick kitakarasara is kepes, es ez kulonosen akkor valik igazan hasznalhatatlanna, mikor egy mozgo jatekost vennenk celkeresztbe, amit mar tobben is panaszoltak. Lehet, hogy csak kitapasztalni kell, de elsore nagyon nem tetszik.
Tovabba az, hogy pirossal ugyanugy kiirja, ha megoltek teged, mint ahogy azt regen csak akkor tette meg, ha te oltel megvalakit, nagyon zavaro. Mikor eloszor beleptem, rogton 3 olyan helyzetbe is kerultem, hogy egy az egy ellen lottuk egymast az ellefellel. 3 szor is megjelent a piros felirat, de gyorsan ranezve mar el se olvastam beturol beture, es 3 sikres killnek konyveltem el mind a 3 esetet. Aztan 3 percre ra nezem, hogy meg 1 killem sincs. Mint kesobb kiderult, azt irta ki, hogy engem oltek meg...pff
Kovetkezo az ugynevezett "facing house" ami, egy: egyaltalan nem illik a jatek stilusaba; ketto: maga a "facing" szo nem tudom, mi celt szolgal a neveben, hacsak nem azt jelenti, hogy "kidolgozatlan", mert akkor meg meg is ertenem. A var: otlet jo, kidolgozottsag is, de nekem hianyzik egy atjaro a vizen, mert ez a folytonos "/kill"-ezes ha ki akarnal onnan jonni, a vegen az embereket fogja ettol az epulettol eluzni. Es ahova a harmadik teleport visz az ugye az Outland. Errol csak annyit, hogy izgalmasabba lehetett volna tenni, ha szaraz talaj fele is lehetne leugrani.
A Tab design-ra mar rafert egy kis korszerusites, az tetszik. Ugyanugy mint ahogy a piramisban levo hieroglifak is csak szebbe tettek azt, valamint Ind. A-ban a kemenyen levo racs vegre talan ellenzni azt a latvanyt miszerint egy korbebetonozott vulkant latnank, ami elsosorban a formajabol adodik.
Osszessegeben, nekem ugy tunik, mintha kicsit sokat akartatok volna ujitani, es ez a minoseg rovasara ment. A palya ezzel a 3 uj "epulettel", belertve az outland-et, kicsit szetszortabb lett es nem biztos, hogy elsosorban a jatekosok egyenlo szetszortsaganak fog ez jot tenni.

Ezek csak elso meglatasok, idovel majd minden kiderul, ha reszletesebben megfigyelem a jatekot.
Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
Az új portálos pálya jó, CW-re meg még jobb. Eddig egyetlen dolog zavar, az pedig nem más, minthogy ha M4-el célozva lövöd az ellent, akkor a lábára, vagy épp alá kell célozni, hogy meghaljon, mivel nem pontosan lő a célkereszt szerint.

Felhasználó
11 éve
Azt hiszem chelzzi pontosan leírta a lényeget, én még annyit tennék hozzá, hogy az m4-el semmi probléma felépítésileg. Meg kell szokni. A célzást kell picit javítani, meg a stickman kezében én kisebbnek látom.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
11 éve
Nekem a TAB az nagyon nem tetszik, mivel most alig lehet elolvasni hogy kinek hány killje van, stb. Meg szürke a háttére, és gondolom emiatt lett ilyen 'rossz'. A Castle az még jó lett, de annak a nemtudom milyen Housenak nem láttam értelmét. Oda szerintem sok ember nem fog járni. Quadon meg amúgy mit gyengítettetek? Mert most konkrétan ugyanolyan maradt, mint ami volt.
Ba dum tSsssshhhh.
«1...910111213...21»