«1...1011121314...21» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Jah és yom: a quad lassab picivel plusz nem úgy lő ahogy volt. És, hogy a tabon téged mizavar azt meg nem tudom megérteni.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
11 éve
Az, hogy szürke az egész, és ha pl. az égbe nézel, vagy valami fényes dologra, akkor nem látod az egészet normálisan. Nekem ez zavarja a szememet. xd
Ba dum tSsssshhhh.

Moderátor
11 éve
Összegezve:a teleportok,és az új épületek jók,a tab menü nekem tetszik (hard,te meg vegyél szemüveget).Az M4 tényleg fölé hord,nem is kicsit (ez speciel engem hidegen hagy,mert számomra még így is pontosabb az elődjénél).
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
11 éve
Egy bajom van. Hogy az m4-nek olyan pontos a lövése mint Győzike magyarsága. A többi tetszetős. Jha,ha meghalok a minimap eltűnik.

Felhasználó
11 éve
Ha már ki lehet kapcsolnia zónafeliratokat, akkor azt se írja ki lób*aszó betűkkel középre, hogy kit öltem meg és, hogy ki ölt meg engem. Így is kiírja, nem értem, hogy miért kell kétszer.

Felhasználó
11 éve
Nagyon jó az új verzió!
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza
Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz
Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef
Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet
Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen
Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu
Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu
Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le
Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el
Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem
26 vagyok, de belül úgy érzem 40

Felhasználó
11 éve
Szerintem ne írja ki azt pirossal, hogy ki ölt meg.

Felhasználó
11 éve
Nos első benyomás éles helyzetben outról. Sz...erintem kár volt visszatenni, a régi pedig milliószor jobb volt. Hogy miért? Egyrészt nem tetszik, amilyen rohadt dombos az egész, hogy a nagy dobozokra nem lehet felmenni, hogy a hengerek is pont olyan helyen vannak hogy rohadt nagyoknak tűnnek. Olyan érzést keltett bennem, mintha labirintusban kellett volna játszani, nem vagyok klausztrofóbiás, de ez valahogy olyan érzést keltett, mintha odalennék szorítva a földhöz. A kezdőhely fala is nevetségesen alacsonyan van, a talaj magasságával összevetve, pedig röhejesen alacsonyan. Ha ez pedig nem elég az m4 2 kis bisz-basza a szélén fullra eltakar mindent, beleértve a sticket is. Biztos szebb így, meg könnyebb vele, de játszani rajta, az nem szép és könnyű, sőt... (és ahogy mondtam ez m4-el maga a halál, főleg ha az a híresztelések alapján még nem is pontos)
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
11 éve
Ez csak szokás kérdése. Mellesleg fel lehet ugrani mindenre. Plusz mivel nagyobbak, fedezéket jobban nyújtanak, lehet fogócskázni a tartályok között.

Felhasználó
11 éve
Az oké lehet, de akkor a föld ne adjon már fedezéket, mert a dombok rohadt nagyok, ami nem domb az meg völgy és marha mély. Legyen majdnem síkság.
Young bloods, it's all about buckets
«1...1011121314...21»