«12345...10»

Felhasználó
10 éve
Ide csak videók és filmek kerülnek majd.Én általába horror,akció,és paródiákat fogok kitenni.A videókat a képekre kattintva lehet megtekinteni.A videók többsége horror lesz ebből adódóan a videók nagy része durva jeleneteket tartalmaz.Ezért mindenki csak saját felelősségre nézze meg!!!!

A offokat törlöm!!!

Na akkor ki emelem külön is ide senki ne irjon olyat hogy ez jó film ez nem jó film meg hogy ö szerinte melyik a legjobb. ide csak ilyen formába tegyetek ki filmeket vagy ha nem megy akkor csak a film linkjét én meg meg csinálom igy. A filmekről lehet a csevegő szobában beszélni. Zsolt 35 volt a első és a útólsó aki csak irt és nem tett ki filmet.






Horrora akadva 5

horrorra_akadva_5_poszter1.jpg

műfaj: paródia

történet: A boldog házaspár, Dan (Simon Rex) és Jody (Ashley Tisdale) furcsa és ijesztő természetfeletti aktivitást tapasztalnak a házukban, a jelenések pedig pontosan akkor kezdődtek, amikor hazavitték újszülött kisbabájukat, Aident a kórházból. Amikor azonban a borzasztó események kihatnak a házaspár munkahelyeire is (Dan majomkutató, Jody pedig balett-táncos), a szerelmeseknek rá kell döbbenniük, egy irtózatos démon ólálkodik a család körül. Eldöntik, hogy nem hagyják magukat, ezért különböző szakértők segítségével és házuk teljes bekamerázásával próbálnak utánajárni a kísértethistóriának. A fenyegetés egyre nagyobb, ezért gyorsan meg kell szabadulniuk a démontól, mielőtt túl késő lenne!

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
z_vilaghaboru_poszter.jpg

műfaj: akció,enyhe horror

történet: November 8-án, csütörtökön érkezik meg a Zombiháború magyar címet kapott, részben Magyarországon forgatott World War Z első előzetese – az Entertainment Tonight pedig tegnap közzétett egy kicsit több mint fél perces, igen ígéretes promó videót a trailerhez.
A film főszereplője Gerry Lane (Brad Pitt) riporter, aki az egész világon keresztülutazik versenyt futva az idővel, hogy megállítsa az embereket zombivá alakító járványt, amely a hadseregeket és a komplett kormányokat dönt meg, az egész emberiséget létét fenyegetésbe sodorva.

Felhasználó
10 éve
28hettelkesobb.jpg

műfaj: horror

történet: Fél év telt el azóta, hogy egy vírus néptelen metropolisszá változtatta Londont. Lakóit gyilkos dühre sarkallta: a fertőzöttek egymást irtották ki. Az Egyesült Államok megszálló hadserege azóta helyreállította a rendet, szigorúan ellenőrzött és védett körzeteket hozott létre, és a kevés túlélő visszaköltözhet a városba. Közöttük van Don is a gyerekeivel. A kiskamaszok az eltűnt anyjuk után kutatnak a romok között, és meglepetésükre meg is találják. Az orvosok vizsgálni kezdik az asszonyt, hogyan maradhatott életben a fertőzött területen. Közben újra felüti fejét a járvány.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
a_vedelmi_kod_2013_poster.jpg

műfaj: akció

történet: Cusack egy kegyvesztett CIA ügynököt alakít, aki még egy utolsó küldetéssel visszanyerheti felettesei bizalmát. Egy kommunikációs központot és egy ott dolgozó hölgyet kell megvédenie.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
Borzongás Hajsza a metróban

8763_0.jpg


műfaj: horror

történet: Kate Franka Potente a londoni metró éjjeli járatán utazik, mikor furcsa dolgok történnek: a vonat hirtelen megáll, kialszanak a fények, majd egy férfi zseblámpával közelít felé. Mikor közelebb ér, a rémült nõ felismeri, ám ennek ellenére a zseblámpás alak erõszakoskodni kezd. Valaki, vagy valami hirtelen megragadja, s megöli a férfit, így Kate megmenekül a halál torkából. Az igazi megpróbáltatás viszont csak most kezdõdik. Kate és egy fiatal pár hamarosan kénytelen a sötét alagútba menekülni, nyomukban a megnevezhetetlen borzalommal.

figyelem a filmben durva jelenetek vannak mindenki csak saját felelősségre nézze meg!! +18

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
sötét víz

darkwater2002.jpg

műfaj: horror

történet: Yoshimi Matsubara egy sötét, barátságtalan és dohos épületben él együtt ötéves lányával. A fiatal elvált asszony folyamatos küzdelmet folytat a kislánya elhelyezéséért. Teljes lébizonytalanságban élnek, és mindeközben szinte üldözi őket a falakon és a plafonon átszivárgó zavarosan sötét víz valamint egy vörös táska, ami időről időre megjelenik. A táska egy évekkel azelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt kislányé volt. Yoshimi szeretne erős maradni, de rettegése csak fokozódik ahogy fokozatosan felfedezi az összefüggéseket az egyre rémisztőbb események között.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
A köd

344.jpg

A videó 2 részben van fent ez a második része a videónak.

műfaj: enyhe horror,akció

történet: Furcsa, túlvilági köd ereszkedik egy amerikai kisvárosra. David Drayton, és kisfia, Billy a kisváros vegyesboltjában rekednek sok más lakóval együtt. David veszi észre elsőként, hogy valami mozog a ködben: halálosan rémisztő, nem evilági lények. A túlélés a csapat összetartásán múlik, de ismerve az emberi természetet, lehetséges ez? Ahogy kezd elharapódzni a félelem és a pánik, Davidben megfogalmazódik a végső kérdés. A ködben feltűnő idegen faj az ijesztőbb, vagy azok az emberi szörnyek, amelyekké a boltban rekedt emberek váltak; azok, akik egészen idáig szomszédok és barátok voltak?

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
A búra alatt a legjobb... XDD
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Felhasználó
10 éve
1236133_639444809429695_708432016_n.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: David rövid ideje drogdíler, akinek kliensei elsősorban szakácsokból és kertvárosi anyukákból kerülnek ki. Amikor azonban néhány csóró punk megfújja az áruját és a pénzét, rossz fényben tüntetve ezzel föl őt a helyi drogbáró szemében, kénytelen még messzebb merészkedni a bűn ingoványos talaján, s drogcsempésznek felcsapni, akinek Mexikóból kell drogot szereznie. Igen ám, de hogyan? Őrült ötletéhez szüksége van egy feleségre és gyerekre. A Sors egy cinikus sztriptíztáncosnőt, egy lúzert és egy piercinges-tetovált okostóni tinilányt sodor az útjába. Összeáll az eszményi család, hogy egy őrületes road movie keretében hadat üzenjenek a nevetőizmaink ellen!

Felhasználó
10 éve
kör 2

0328ring2kep13.jpg


műfaj:horror


történet: A történet fél évvel azután folytatódik, hogy Rachellel és kisfiával, Aidannel (David Dorfman) megmagyarázhatatlan és rettenetes események történtek Seattle-ben. Rachel mindent el akar felejteni, ezért Aidennel egy oregoni városkába, Astoriába költözik, és megpróbál új életet kezdeni. Rachel tervei azonban rögtön szertefoszlanak, mert egy helybéli bûntény színhelyén talált bizonyítékok - köztük egy titokzatos videokazetta - ijesztõen ismerõsnek tûnnek. Rachelnek rá kell döbbennie, hogy a gonosz Samara visszatért, és még elszántabban folytatja halálos bosszúhadjáratát.
«12345...10»