«123456...10»

Felhasználó
10 éve
abombakfoldjen.jpg



műfaj: Dráma, Háborús,akció



történet: Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellős közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő zsinórt elvágni idejében, mielőtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket. Számukra Bagdadban mindenki potenciális ellenség, ezért belső konfliktusaik ellenére össze kell tartaniuk. William James bombaspecialista őrmester megszállottan nem vesz tudomást a halál közelségéről társaitól eltérően, akik egyszerűen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést. Összebarátkozik egy helyi kisgyerekkel, Beckhammel, és amikor egy bombaraktárban hozzá hasonlító holttestre bukkan, keresni kezdi a tetteseket.

Felhasználó
10 éve
1694.jpg



műfaj: akció



történet: Amikor egy rutinfeladatnak számító felderítő repülés során az egyik pilóta az elfoglalt bosnyák terület fölött lefényképez valamit, elszabadul a pokol. A gépet lelövik, a katapultáló pilóták egyikét a szerbek elfogják és kivégzik. A másik elrejtőzik és igyekszik átvészelni az ellenséges területen azt az időszakot, amíg érte nem jön a mentőalakulat. De a mentőalakulat nem jön... Míg ő borzasztóbbnál borzasztóbb kalandokon megy keresztül, az amerikai hatóságok csupán diplomáciai bonyodalmat sejtenek az esetében, és ragaszkodnak eddigi taktikájukhoz: jobb, ha nem történik semmi. Ám a túlélő pilóta közvetlen felettese életében először elhatározza, hogy nem engedelmeskedik a parancsnak. Magánháborúba kezd, hogy megmentse életveszélyben lévő katonatársát.

Felhasználó
10 éve
ellensegesterulet2.jpg



műfaj: akció,háború




történet: Az amerikai hírszerzés szerint Észak-Korea nukleáris csapást készül mérni a szabad világra. A tengerészgyalogság elit kommandójára vár a feladat, hogy elpusztítsa a rakétabázist, mielőtt ez bekövetkezne. Bevetés közben váratlanul új parancsot kapnak, az akciót lefújják és visszarendelik őket a támaszpontra. Négyen azonban már kiugrottak a gépből és az összeköttetés is megszakadt velük. A koreaiak viszont felfedezték a nyomukat és hajtóvadászatot indítanak a kézre kerítésükre. A négy katona tudja, hogy segítségre nem számíthatnak, a küldetésüket azonban teljesíteniük kell.

Felhasználó
10 éve
ellensegesterulet3.jpg



műfaj: akció,háború




történet: Kolumbiában a kormány vég nélküli háborút vív a lázadókkal. A két oldal megpróbálja normalizálni a kapcsolatát. Az amerikai haditengerészet elit kommandója kapja a feladatot, hogy biztosítsa a tárgyalásokat, és elejét vegye az esetleges vérontásnak. Az egyik tárgyaláson támadás éri a résztvevőket, mindenkit lemészárolnak, majd a tett elkövetésével az amerikaiakat vádolják. Macklin hadnagy és csapata az életükért harcolnak az ellenséges vonalak mögött, ahol a kormányuk támogatására sem számíthatnak. Nemcsak az ártatlanságukat kell bebizonyítaniuk, hanem az összecsapások kiterjedését is meg kell akadályozniuk.

Felhasználó
10 éve
832757_5.jpg




műfaj: Háború,Dráma



történet: 2005. november 19., Haditha, Irak. Iraki lázadók amerikai tengerészgyalogosok ellen terveznek támadást. Bombájukat egy lakott területhez közeli út mellett helyezik el. Az ott élő irakiak látják előkészületeiket, ám bosszútól tartva nem jelentik az esetet. A bombát a tengerészgyalogosok konvoja alatt robbantják fel: az amerikaiak legnépszerűbb tisztjüket veszítik el. A katonák teljesen elveszítik fejüket: a közeli ház átkutatása során 24 embert mészárolnak le (köztük asszonyokat és gyerekeket). Szörnyű tettüket, a házban élők vívódását, majd szenvedését – és a lázadók indítékait egyszerre láthatjuk; mindössze egyetlen borzasztó és elgondolkodtató napot a sokéves háborúból…

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
Felelmek-haza-2.jpg



műfaj: horror



történet: A város egyik házáról az a hír járja, hogy kísértetek tanyáznak benne. Halloween ünnepe jó alkalom arra, hogy megnyissák az érdeklődők előtt. A megnyitás előtti éjszakán hat fiatal úgy gondolja, milyen remek móka, ha belopakodnak a házba. Ám hamarosan rájönnek, hogy csapdába estek, nem tudják elhagyni a házat. A legrosszabb rémálmuk válik valóra, amikor kiderül, hogy halál vár rájuk az elképzelhetetlen szörnyűségek labirintusában. A kis csapat létszáma egyre fogy, miközben minden menekülési akciójuk kudarcba fullad. Megéri-e valaki közülük a reggelt?

Felhasználó
10 éve
Holtak-napja-2.jpg
vagy:http://www.youtube.com/watch?v=Xrx9fDM2NKI

műfaj: horror



történet: Vírusfertőzés söpör végig egy coloradói kisvároson, és a fertőzöttek új életre kelnek. Zombiszerű lényekké válnak, embereket esznek…

A helyzet kritikussá válik, a hadsereget mozgósítják, katonák és tudósok mindent megtesznek a húsevő szörnyek legyőzése érdekében. Csak kevesen maradnak életben a zombik által uralt városban, köztük Rhodes kapitány (Ving Rhames) és néhányan az emberei közül. A szálak végül egy földalatti bunkerbe vezetnek, ahol elszabadul a pokol

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
köpök a sírodra

81862038.jpg



műfaj: horror


történet: Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kisházba költözik. A helybélieknek rögtön feltűnik a csinos lány, és egyik éjjel néhány férfi megtámadja. Ez Jennifer életének legszörnyűbb éjszakája: brutálisan megverik, megkínozzák és megalázzák, legvégül pedig sorsára hagyják - meghalni. A kegyetlen támadók arra az egyre nem számítanak, hogy Jennifer túléli a rémálmot, sőt mit több: könyörtelen bosszút áll a borzalmakért.

Felhasználó
10 éve
ideglel%C3%A9s_csernobilban.jpg



műfaj: horror



történet: 1986. április 26. A Csernobil atomerőmű négyes számú reaktora felrobban, ezzel pedig 400 atombomba erejének megfelelő radioaktív szennyeződés szóródik szét a levegőben. A szomszédos Pripjaty városka még napjainkban is lakatlan. Épp ide igyekszik hat huszonéves fiatal, akik felbérelnek egy "extrém" túravezetőt, aki a figyelmeztetések ellenére elviszi őket az elhagyott kísértetvárosba 25 évvel a katasztrófa után.

Felhasználó
10 éve
Őrült vadászat


989051-20130410-IzdnKc.jpg


műfaj: Thriller



történet: Diana (Danielle De Luca) mesés állásajánlatot kap Új-Mexikóban. Amikor az ajánlatra érkező lányoknak egy helyi vadásznál kell jelentkezniük, Diana számára egyértelművé válik, hogy az ajánlat kamu volt, és halálos veszély les rájuk. Colin (J.D. Garfield), a pszichopata vadász egy lakatlan, emberi településtől távol eső területre viszi a mit sem sejtő nőket, s itt kénye-kedve szerint vadászik rájuk. Dianára is ez a sors vár, ám Colin most emberére akadt.

Legutóbb szerkesztve viktor által.

«123456...10»