«1...45678...10»

Felhasználó
10 éve
Motel_3_DVD.jpg
link javitva



műfaj: horror




történet: A vérfagyasztó Motel sorozat harmadik részében egy Las Vegas-i legénybúcsún mulató négyfős baráti társaságot két szexi konzumnő csábít magával a várostól távol eső magánpartira. De legnagyobb rémületükre őket nem mulatni hívták: egy válogatott kínzásokban bővelkedő perverz játék szenvedő alanyainak kellettek: a városi elit vadászklub tagjainak jóvoltából a legszadistább vendéglátás vár rájuk.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
a kés filozófiája


kes_filozofiaja_200.jpg



műfaj: Brutális igazi horror,Igazi eredeti felvételek.




történet: A film voltaképpen egy monumentális haláltánc-fantázia, epikus és sokkoló-szemkápráztató lidércnyomás-folyam a világtörténelem egyik legnagyobb, mindmáig kellőképpen nem tisztázott japán háborús bűntettéről, az 1932-1945 között a megszállt mandzsúriai Harbinban a 731-es alakulat által folytatott emberkísérletekről, amelyben a legóvatosabb becslések szerint is legalább 3000 kínai, orosz és más nemzetiségű ártatlan ember vesztette életét, az alakulat által kiírtott kínai településekről nem is beszélve.
Az ún. Unit 731 nevű létesítményt az ártatlannak tűnő „járvány megelőzési és vízellátási egység” fedőnéven hozták létre Shiro Ishii tábornok vezetésével. Néhány év múlva a 731-es lett a világ első számú, biológiai hadviselésre alkalmas bázisa. A II. világháború után sem a tábornok, sem pedig munkatársai nem álltak soha bíróság előtt, tudományos tevékenységüket vezető beosztású szakemberekként folytathatták hazájukban, Shiro Ishii pedig Japán oktatási és kulturális minisztere is volt.


FIGYELEM!!!!
A film valós, igazi felvételek is vannak benne. Csak erős idegzetűek nézzék meg.Mert a filmben igazi kinzásók vannak.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
1250_1.jpg




műfaj: Thriller





történet: Sylvain és Vigo éjszakai kocsikázása gázolással ér véget. A két jó barát az áldozat mellett egy táskát talál, benne kétmillió euróval. Az állandó anyagi gondokkal küszködő haverok úgy gondolják, ha már így alakult, miért ne tennék el a pénzt. Így ahelyett, hogy értesítenék a rendőrséget, megpróbálják eltüntetni a holttestet. Ám a zsaruk mégis feltűnnek a környéken. Az elgázolt férfi ugyanis egy elrabolt kislány édesapja volt, aki a váltságdíjat vitte a rablónak. Az ügyben Lucie, a kétgyermekes rendőrnő nyomoz, amikor hamarosan elrabolnak egy újabb gyereket.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
amerikai-pite-a-talalkozo+(1).jpg



műfaj: Vígjáték



történet: Ebben az új vígjátékban az Amerikai pite szereplőit egy kicsit több mint egy évtizeddel később látjuk viszont, amikor újból összejönnek az érettségi találkozó apropóján. Egy nagyon hosszú hétvége alatt kiderül, hogy ki változott, ki nem, valamint hogy az idő és a távolság nem szakíthatja szét a baráti kötelékeket.
1999 nyara volt, amikor négy kisvárosi, michigani srác úgy döntött, megpróbálja elveszíteni szüzességét. Az azóta eltelt évek során Jim és Michelle összeházasodtak, Kevin és Vicky pedig búcsút mondtak egymásnak. Oz és Heather eltávolodtak, de Finch még mindig vágyakozik Stifler mamája után. Most ezek a régi barátok felnőttként térnek haza, hogy emlékezzenek a hormonoktól duzzadó tinédzserekre, akik voltak - és ihletet merítsenek belőlük.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
furesz1.jpg


műfaj: horror



történet: Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos áldozatait megszállottan az élet értékére akarja megtanítani úgy, hogy erkölcsileg szilárd embereket rabol el, és hátborzongató játékra kényszeríti õket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy visszanyerje életét, vagy ellenkezõ esetben belehaljon a próbálkozásokba.

Felhasználó
10 éve
48346248.jpg


műfaj: horror




történet: Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük. Jigsaw pedig szokásához híven kamerákon keresztül élvezi az életre-halálra menő előadást. Amikor felfedezik az áldozatot, aki egyértelműen magán viseli Jigsaw keze nyomát, Eric Mathews detektív (Donnie Wahlberg) nyomozásba kezd és kis erőfeszítéssel le is tartóztatja Jigsaw-t. De a letartóztatás is csak apró mozzanat Jigsaw gyalázatos tervében - itt az idő, hogy Mathews is csatlakozzon a játékhoz.

Felhasználó
10 éve
furesz3.jpg


műfaj: horror


történet: Jigsaw, az ördögien kegyetlen és gyilkos játékok kitalálója minden idők legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bűnöző új tanítványával, Amandával az oldalán eltűnik az üldözői szeme elől. Miközben a rendőrök megpróbálnak a nyomára akadni, a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy Jigsaw őt szemelte ki sakktábláján az utolsó gyalog szerepére. A kórházból kijövet, az egyik esti műszak után Amanda elrabolja, és az elhagyatott raktárépületbe viszi, ahol a halálos beteg Jigsaw rejtőzik. Egy másik ártatlan áldozattal, Jeff-fel együtt a doktornő azt a feladatot kapja, hogy tartsa életben a gonoszt

Felhasználó
10 éve
saw01.jpg
http://filmbirodalom.com/watch-embed-113739-4895

műfaj: horror



történet: Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba, Strahm ügynök és Perez ügynök Hoffman felügyelő munkáját segíti, együtt vizsgálják át Jigsaw földi maradványait. Minden jel arra mutat, hogy bár Jigsaw halott, valaki gondoskodik arról, hogy ördögi találmányai tovább szedjék az áldozatokat. Amikor az egyik rendőrt elrabolják, már semmi kétség nem lehet afelől, hogy Jigsaw vérfagyasztóan zseniális játéka újra működésbe lépett. Az eddigieknél is kegyetlenebb kínzásokat kell átélnie mindazoknak, akik besétálnak Jigsaw csapdájába.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve

fűrész 5
furesz5.jpg



műfaj: horror




történet: A Fűrész-sorozat ötödik filmjében Hoffman látszólag az utolsó életben maradt ember, aki tovább viheti Jigsaw ördögi örökségét. Amikor titka veszélybe kerül, Hoffmann-nak folytatnia kell a vadászatot, hogy elvarrja a szálakat.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
fűrész 6
saw6-3.jpg


műfaj: horror



történet: A Fűrész-sorozat hatodik részét Torontóban rögzítik filmre.Visszatér a széria egyik ismert karaktere, mégpedig Amanda Young (Shawnee Smith).
Az USA-ban október 23-án kerül bemutatásra a Fűrész VI., de előbb le kell forgatni a horror franchise legújabb fejezetét. Erre először március 30-án kerül sor Kanada egyik legnagyobb városában, Torontóban. Plusz érdekesség, hogy a korábbi részek sztárja, Shawnee Smith ismét visszatér Amanda bőrébe.
A Fűrész-mozik producere továbbá elárulta, hogy a horror-thriller franchise következő fejezetében rengeteg új karaktert ismerhetünk majd meg. „Sokkal erőszakosabb lesz az előző öt résznél,” mondta Mark Burg. „Olyan csapdákat alkottunk, melyekben az áldozatok egymás ellen fordulnak, akárcsak a Fűrész V. nyitójelenetében. Ez az eddigi legjobb forgatókönyvünk.”
A Fűrész VI. Kevin Greuter rendező irányítása alatt készül. A szkriptért továbbra is a Marcus Dunstan/Patrick Melton páros a felelős, de a konkrét történetről egyelőre nincs információnk.

«1...45678...10»