«1...5678910»

Felhasználó
10 éve
furesz7.jpg


műfaj: horror



történet: Fûrész sorozat hetedik részében teljesen új, eddig soha nem látott módon nézhetjük Jigsaw játékszereinek mûködésbe lépését. A Fûrész 3D-ben halálos harc bontakozik ki Jigsaw öröksége körül, a halálos csapdák eddigi túlélõi összefognak, és megpróbálnak a játékok mélyén rejlõ sötét titok nyomára bukkanni.

Felhasználó
10 éve
k%C3%B6p%C3%B6k-a-s%C3%ADrodra-2-200x300.jpg
figyelem!!!
ez nem magyar szinkronoson csak fel iratos majd ha megjelenik magyar szinkrónnal majd ki javitom.




műfaj: Krimi, Thriller, Horror



történet: emma Dallender New Yorkba költözik azzal a céllal, hogy modell legyen. El is megy egy fotózásra, ám a helyszínen derül csak kis, hogy csúnyán átverték. Megkínozzák, megerőszakolják és elrabolják. Másik országba viszik, ahol élve eltemetik. A nőnek sikerül megmenekülnie és ahogy kell, csúnya, véres, brutális revansot vesz.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
tumblr_krrdjtOjxS1qa84wuo1_400.jpg



műfaj:horror





történet: Alex Browning (Devon Sawa) érzi, hogy valami nincs rendben, pedig még fel sem szállt a Párizsba tartó 180-as járatra. A gépen ülve, a felszállás előtti pillanatokban víziója támad, és tisztán lejátszódik előtte, ahogyan a repülőgép felrobban. Ekkor már biztosan tudja, hogy valami szörnyűség fog történni. Pánikba esve próbálja osztálytársait leterelni a repülőről. A teljes káosz elkerülése érdekében, Alexet és hat társát leszállítják a gépről. A csalódott és dühös csoport elkeseredetten nézi, ahogy a gép felszáll, majd hirtelen hatalmas tűzgolyóvá változva felrobban.

Felhasználó
10 éve
2161.jpg


műfaj: horror



történet: A halál szigorú terv szerint dolgozik. Akit kiszemel magának, az nem bújhat ki és nem bújhat el: búcsúznia kell az életétől. A tizenkilenc éves Kimberly különös véletlenek sorának köszönhetően megúszott egy borzasztó autószerencsétlenséget. Útitársai engedelmesen meghaltak, ő azonban túljárt a halál eszén. Sőt, ha ez nem volna elég, misztikus megérzései segítségével újabb életeket ment meg. De a halál nem szereti, ha játszanak vele. És a túlélők egymás után válnak különös, megmagyarázhatatlan balesetek áldozatává. A 180-as repülőjárat egykori utasai és Kimberly összefognak, hogy segítsenek másokon és megmentsék saját magukat De nem volt még ember, aki legyőzte volna, akit ők akarnak.

Felhasználó
10 éve
12405.jpg




műfaj: horror



történet: A világot újraformálta a vezeték nélküli internettel elterjedt szellemek inváziója. A városok elnéptelenedtek, a kommunikációs technológiát elpusztították, és a néhány megmaradt emberi lény lemondott minden elektronikai eszköz használatáról hogy elkerülje a találkozást a bolygón kísértő lelketlen szellemekkel. A legtöbb szellem arra van kárhoztatva, hogy örökké ugyanazt csinálják, amit kétségbeesett emberként tettek - egy férfi újra és újra felakasztja magát -, de vannak köztük olyanok is, akik nem tudják magukról, hogy szellemek. Otthonukban kísértenek, rettegve a félelemtől, hogy lelküket hamarosan elszakítják tőlük.

Felhasználó
10 éve
demoni_doboz_poszter.jpg



műfaj: Horror, Thriller



történet: Clyde és Stephanie nemrég vált egy egymástól. Egy nap az apa a legkisebb lányával a kirakodóvásáron jár, ahol Emnek megtetszik a titokzatos feliratokkal díszített fadoboz. Miután megveszik, hamarosan egyre furcsább dolgok történnek körülötte. Em szinte megszállottja lesz a doboznak, a viselkedése is egyre aggasztóbb. Clyde képtelen elválasztani őt a doboztól. Ha nehezen is, de sikerül meggyőznie Stephanie-t, hogy a dobozban titokzatos erő lakozik, ami tönkreteszi a tulajdonosát.

Felhasználó
10 éve
Norbit.jpg



műfaj: Vígjáték




történet: Norbittal mindig is kicsellózott az élet. Kisbabaként egy kínai étterem-árvaház, az Arany Nudli küszöbére, a prérikutyák elé vetette a sors, no meg a szülők. Gyerekként állandóan szekálták, gúnyolták a többiek, mígnem egy testes pártfogóra talál: Rasputia, a nagyszájú leányzó veszi szárnyai alá, és el sem engedi, míg évekkel később össze nem házasodnak. Utána meg pláne. A szimpatikus lúzer megpróbál beilleszkedni új családjába, ahol zsarnok nejének három fivére kétes családi bizniszeket bonyolít. A reménytelen helyzetben váratlan fénysugár tűnik fel, amikor felbukkan Norbit gyermekkori szerelme, Kate.

Felhasználó
10 éve
Szanatórium

szanatrium.jpg
vagy
a videó a youtuben is megtekinthető itt



műfaj: horror



történet: Jack saját magát is idegszanatóriumba záratja, hogy kihozza onnan az ott fogvatartott húgát. Tervébe azonban hiba csúszik. Kiderül, hogy az intézmény igazgatója betegein kísérletezik, s a rajtuk tesztelt szer vérszomjas gyilkosokká változtatja őket. Jack és húga vajon kijutnak, mielőtt a könyörtelen kannibálok levadásznák őket

Felhasználó
10 éve
nov1_23.jpg


műfaj: horror



történet: A középiskolás Wendy (Mary Elizabeth Winstead) rémálma valósággá válik. Egy apró, véletlen baleset következtében kisiklik a hullámvasút, melyen a barátaival ül, a kocsik a mélybe zuhannak és senki sem éli túl a balesetet. Wendy közbelépésének köszönhetően azonban megússzák, hogy a valóban bekövetkező baleset áldozataivá váljanak. De a Halált nem lehet kijátszani, a Halál nem mond le kiszemelt áldozatairól.

Felhasználó
10 éve
végső állomás 4

vegso_allomas_poszter2.jpg
vagy
videa


műfaj: horror



történet: Nick autóversenyre megy néhány barátjával. A versenyen szörnyű baleset történik, egy karambolt követően az egyik autó a nézők közé repül, és borzalmas mészárlást végez. Szerencsére mindez csak Nick képzeletében játszódott le. A fiút azonban nem hagyja nyugodni a látomás, és igyekszik meggyőzni a barátait, hogy azonnal lépjenek le. A katasztrófa tényleg bekövetkezik, ám Nick és még néhány ember megmenekül. A rendőrség vizsgálódni kezd az ügyben. A halál persze nem szereti, ha kifognak rajta. A túlélők nem kerülhetik el a végzetüket. Sorban, egymás után szörnyű halált halnak.

Legutóbb szerkesztve viktor által.

«1...5678910»