«1...678910»

Felhasználó
10 éve
végső állomás 5

12288893_3f159f59a2f4f38a5ba2cc58a26ec17b_xl.jpg


műfaj: horror



történet: Minden hiába. A sors kérlelhetetlen, a halál bosszúvágyó. Egy férfi különös megérzése megmenti néhány munkás életét, akik egy függőhíd javításán dolgoznak, de a szerencsés menekülés nem a happy end - hanem egy borzasztó, kilátástalan küzdelem kezdete. A halál ugyanis nem szeret veszíteni, és akiket áldozatul nézett ki magának, azokat mindenképpen magával viszi. Hiába menekülnek az életben maradtak, hiába próbálják megúszni az elkerülhetetlent. A mindenütt jelen lévő halál egyenként, borzalmasabbnál borzalmasabb módon vadássza le őket.

Felhasználó
10 éve
a%20bun%20ejszakaja%20pl%20m.jpg


műfaj: Thriller



történet: A bűntől hemzsegő túlzsúfolt börtönökkel teli Amerikában a kormány bevezetett évente
egy 12 órás periódust, amikor minden bűncselekményt köztük a gyilkosság is szabadon
elkövethet bárki. A rendőrség nem hívható ez idő alatt és a kórházak sem nyújtanak segítséget
a sérülteknek. Ez az az éjszaka, amikor a társadalom saját magát szabályozhatja,
következmények nélkül. Ezen az erőszakkal fertőzött éjszakán tör be egy ember James Sandin (Ethan Hawke) házába, és ezzel olyan események láncolta indul be, melyek az egész család életét veszélybe sodorják.
Vajon James és családja átvészelni az éjszakát anélkül, hogy maguk is szörnyeteggé válnak?

Felhasználó
10 éve
epicposzter.jpg


műfaj: paródia


történet: A négy árvát négyfelé vetette a sors. Az egyiket Párizsban kergeti egy albinó néger, a másik rossz repülőre szállt, és kígyók bújtak a nadrágjába, a harmadik Mexikóban pankrátornak állt, a negyedik pedig beiratkozott a titkos mutánsiskolába. Majd elmentek a csokigyárba, egy szekrényajtón keresztül rátaláltak a varázslatos Gnarniára. Ott a részeg kalóz és a rosszéletű varázslótanonc segítségével befogták a kanos oroszlánt, hogy legyőzhessék a Nagy Fehér Lotyót.

Felhasználó
10 éve
iraki misszió

iraki_misszio_2005_poster.jpg



műfaj: akció,háborús



történet: Irak, 2004: egy átlagos bevetés során váratlanul megtámadnak egy újoncokból álló amerikai őrjáratot. A katonáknak nincs más választása, mint azonnal alkalmazni a kiképzés során tanultakat. A kiváló helyi ismeretekkel rendelkező, végletekig elszánt Fedayeen lázadócsoport azonban hamar bekeríti a kétségbeesett egységet a város egy összecsapásoktól zajos negyedében, ahol a reménytelennek tűnő helyzet ellenére az amerikaiak folytatják a csatározást. A szétzúzott, veszteségeitől megrendült és már-már végletekig kimerült katonák egyetlen célból merítenek erőt a harcok folytatására: életben maradni - bármi áron!
Az American Soldiers - Az Iraki misszió meglepő, egyben rendkívül drámai szemszögből mutatja be az amerikai katonák egy szokásosnak induló, ám heves küzdelmekkel teli napját Bagdad belvárosának ellenséges közegében.

Felhasználó
10 éve
az ördög ivadéka

3_original.jpg


műfaj: horror



történet: Miután az ifjú házaspárnak nászútjuk során titokzatos módon kiesik egy éjszaka, váratlan ténnyel kell szembenézniük: egy nem tervezett, korai terhességgel. A férj kamerájával próbál minden pillanatot megörökíteni az utókor számára, ám hamarosan rá kell ébrednie, hogy neje egy különös átalakuláson megy keresztül, ráadásul kezdi elveszíteni régi önmagát. Ahogy telnek múlnak a hónapok, egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy nem csak a teste, hanem az elméje is átalakul valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag.

Felhasználó
10 éve
A Bunker

thebunker.jpg



műfaj: Horror, Háborús


történet: 1944 júniusa. Az előrenyomuló szövetségesek elől menekülő német katonák egy csoportja elhagyatott bunkerre bukkan az erdőben, amit csak egy meggyötört öreg és egy tapasztalatlan fiatal katona őriz. Az ellenség elöl itt megbúvó katonáknak azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy a bunker sötét alagútjaiban még félelmetesebb ellenség vár rájuk, mint a harcmezőn, mivel a sötétben saját félelmeikkel kell szembenézniük.

Felhasználó
10 éve
A mágikus könyv

r.maleems.jpg



műfaj: Thriller, Horror



történet: Egy szigorított fegyház egyik celláján négy elítélt osztozkodik: Lassalle, az egykori könyvtáros, aki megölte a feleségét, Carrére, aki sikkasztani próbált, de felnyomta a saját párja, Marcus, a zsarnokoskodó transzvesztita, valamint a némileg visszamaradott Paquerette, aki bármit hajlandó megenni, amit elé tesznek. Egy nap egy tégla esik ki a falból, és a mögötte feltáruló rejtekhelyen a cellatársak egy régi naplóra bukkannak, melyet Danvers, a fekete mágiában jártas sorozatgyilkos írt. A négy ember úgy dönt, hogy a napló tartalmát felhasználva megpróbálnak megszökni a börtönből, s nem is sejtik, hogy az oldalakon rejlő igék miféle sötét erőket szabadíthatnak el.

Felhasználó
10 éve
gamer_2009_3974_poster.jpg
vagy
sokkal jobb minőség

műfaj: akció



történet: A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle (Michael C. Hall) legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a "Slayers" (Gyilkosok), mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos.

Felhasználó
10 éve
Katakombák

catacombs112907.jpg


műfaj: Horror, Thriller



történet: Victoria életében először utazik Párizsba, hogy meglátogassa testvérét, Carolynt. Egyik este egy olyan rave partyba keveredik, amelyet a város alatti XIV. századi, 300 kilométeres labirintusban, a Katakombákban tartanak. A labirintus 7 millió ember földi maradványait rejti. A halottak tetemei századokon keresztül háborítatlanul nyugodtak a föld alatt. A félős Victoria elveszti barátait, és eltéved a sötétben. Egyre inkább az az érzése támad, hogy valaki vagy valami rettenetes üldözi. Olyan események kezdődnek, amelyekre legszörnyűbb álmaiban sem gondolt...

Felhasználó
10 éve
a vonat

vonat_poszter.jpg



műfaj: horror



történet: Alex az egyetemi birkózócsapat tagja, aki társaival Bulgáriában vesz részt versenyen. Egy átpartizott éjszaka után lekésik a vonatukat, ami Odesszába vitte volna őket, így egy másik járatra szállnak fel. Vesztükre. Rövidesen nyilvánvalóvá válik, hogy az utasokkal és a személyzettel valami nagyon nem stimmel. Az utastársak mintha betegek, a vasutasok mintha őrültek lennének. Csakhogy a fiatalok túl másnaposak ahhoz, hogy ebből bármi feltűnjön nekik, és csak akkor eszmélnek, amikor a csapattagoknak egymás után vész nyoma, és hollétükről Senki sem tud semmit... Végül fény derül az igazságra, de már túl késő a menekülésre - harcba kell szállniuk fogvatartóikkal, ha véget akarnak vetni a pokoli utazásnak.
«1...678910»