«12345...10»

Felhasználó
10 éve
A sólyom végveszélyben


BlackHawkDown.jpg


műfaj: akció


történet: Egy évtizede megtörtént kommandós esetet dolgoz fel a látványos film: 1993. október 3-án közel 100 ejtőernyős amerikai katonát dobtak le Mogadishuban, Szomália fővárosában Mike Steele kapitány (Jason Isaacs) vezetésével. A polgárháborút szító hadúr és szárnysegédei voltak a célpontok. A 45 percesre tervezett villámakció 16 órás vérfürdőbe torkollott. 18 katonát és két Black Hawk típusú hipermodern harci helikoptert veszítettek az amerikaiak. A sikertelen akció a szomáliai amerikai akciók beszüntetésére hangolta az otthoni közvéleményt. Mark Bowden nagysikerű naplójából készült a drámai pillanatokban bővelkedő mozi.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
terhes_tarsasag_poszter1.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: Peter Highman hamarosan apai örömök elé néz. A felesége öt nappal későbbre van kiírva, ő pedig mindenképpen mellette szeretne lenni, amikor megszületik az első babájuk. De a véletlen mást tartogat számára: a reptérre igyekezve legjobb szándéka ellenére sem sikerül Atlantából haza repülnie, ugyanis a sors összehozza egy nagyravágyó színésszel, Ethan Trembaly-vel, aki meggyőzi Petert, hogy autóval utazzanak keresztül a kontinensen. A szülészet felé tartó ámokfutásuk áldozatául esik jó néhány autó, legalább annyi barátság és Peter minden épen maradt idegszála.

Felhasználó
10 éve
haz_az_Erdo_melyen_poszter.jpg


műfaj: horror


történet: Öt tinédzser egy elhagyatott erdészlakban szándékozik eltölteni egy hétvégét. Odaérve észreveszik, hogy a hely még a vártnál is jobban el van szigetelve: gyakorlatilag semmiféle kommunikációra nem képesek a külvilággal. Amikor a ház pincéjének ajtaja kinyílik, lemennek hogy átkutassák, és a dohoz falak között különös kincsekre bukkannak. Egyikük felolvas pár sor egy ősi könyvből, ám nem sejti, hogy ezzel halálos veszedelmet idéz mindannyiuk nyakába….

Felhasználó
10 éve
Démonok között

the-conjuring-film-plakat.jpg




műfaj: horror


történet: The Conjuring filmben a félelmetes események a Amityville házban nem az első eset. A film valós eseményeken alapuló történetet dolgoz fel. A rémisztő történet a világhírű paranormális nyomozókkal az előtérben Ed és Lorraine Warrenrrel, akiket felkértek, hogy egy távoli farmot meglátogatva, segítsenek egy családon az őket terrorizáló sötét erőkkel szemben. Warrenék szembetalálják magukat az életük legfélelmetesebb helyzetével, és kénytelenek szembenézni a sötét démoni lények meghökkentő erejével…

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
sdfs.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: A vőlegény és három barátja az esküvőre a menyasszony családjához utaznak, Ausztráliába, ahol a legénybúcsún és a másnapi lakodalmon elszabadul a pokol.


A film majdnem olyan mint a másnaposok 1,2

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
diktator.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: Sachsa Baron Cohen (A leleményes Hugo) Borat, Alig G és Brüno után újabb nagyszabású karakterrel
ajándékozza meg a mozinézőket: a világ legkülöncebb és legegoistább diktátorával, Aladeennel.
Az elpusztíthatatlan szakállú Aladeen, aki pénzéhes celebeket fektet meg és megbundázza saját
olimpiáját, akkor kerül a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor felröppen a hír titkos
atomprogramjáról. Egy félresikerült merényletet követően Aladeen egy fillér nélkül magára marad
New York utcáin. Kivégzettnek hitt honfitársai elől menekülve Aladeen úgy dönt, visszaszerzi
hatalmát, ami egyfelől fergeteges összeütközésekhez vezet a viselkedésén megbotránkozó amerikai
polgárokkal, másfelől olyan felfedezésekhez, melyek leleplezik Amerika külpolitikáját.

Felhasználó
10 éve
sinister-trailer-570x350.jpg


műfaj: horror


történet: A filmben Ethan Hawke új házba költözik, ahol régen egy boldog család lakott, de kegyetlenül megölték őket. Hawke karaktere azt reméli, hogy új otthonában megszállja az ihlet és a világ legjobb krimijét fogja papírra vetni. A padláson rálel egy dobozra, amelyben régi felvételek találhatóak. A kíváncsiságtól hajtva lejátssza az első tekercset, megismeri a ház előző lakóit, majd jönnek a rémisztő pillanatok, ahol majd maga alá csinál félelmében.

Felhasználó
10 éve
Az erdő foglyai


Az-erd%C5%91-foglyai.jpeg
A videó 2 részeben van fent 
2.része a videónak



műfaj: Dráma


történet: Eun-Soo autóbalesetet szenved a semmi közepén. Agyrázkodás miatt félig öntudatlan állapotban próbál segítséget keresni, de csak egyre inkább eltéved az utat körülvevő erdőben, majd eszméletét veszti. Egy kislány talál rá, és elviszi az erdő közepén lévő házukba, ahol családjával él. Eun-Soo eleinte hálás a gondoskodásért, de mikor vissza akar térni a civilizációba, nem tud kijutni az elátkozott erdőből, mindig csak az egyre furábbnak tűnő házhoz talál vissza…

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
másnaposok 2

masnaposok_2_poszter.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel – a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek.
Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu – tanulva az eddigiekből – óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül – hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

Felhasználó
10 éve
Másnaposok 3

The-Hangover-Pt.-3.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek.
Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is.

Legutóbb szerkesztve viktor által.

«12345...10»