«12345...10»

Felhasználó
10 éve

mama.jpg


műfaj: horror


történet: A történet két kislányról szól, akik eltűntek egy erdőben, miután apjuk lelőtte főnökét és feleségét őket pedig elrabolta. Mikor megkerülnek, apjuk testvére és felesége (?) befogadja őket. Aztán előkerül a “mama” szelleme és elszabadul a pokol.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
azigenember2008hun720pbrripx264-racis.jpg


műfaj: Vígjáték


történet: Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl (Jim Carrey) soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja (Terence Stamp) olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
Tuzgyuru_poszter1.jpg


műfaj: Sci-Fi, akció


történet: Amióta ember él a Földön, mindig félt attól, hogy egyszer ellenséges idegenek érkeznek a végtelenből: de mindig azt hitte, hogy az ismeretlen gonosz a csillagok közül bukkan majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak ránk, hogy megszerezzék a világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, és az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai.
Egy különleges fegyvernek hála a Föld régi lakói mégis kapnak egy utolsó esélyt. A hatalmas gépezeteket több pilóta irányítja, agyukat neuronhidakkal kapcsolják össze. Ám még ez is kevés. A seregből rég elbocsátott pilóta (Charlie Hunnam) és egy az első vonalban még kipróbálatlan újonc (Rinko Kikuchi) azonban elindít egy olyan harci gépezetet, amelyet már régen leselejteztek: talán ők fogják megállítani az apokalipszist.

Felhasználó
10 éve
F8449.JPG


műfaj: horror



történet: Hét norvég orvostanhallgató húsvéti sí-vakációra érkezik egy isten háta mögötti vadászházba, jó háromnegyed órányi gyalogútra a legközelebbi országúttól. A házikó egy társuké, Saráé, aki a közeli hegyekben síel, és azt ígérte, hogy majd csatlakozik a többiekhez - de nem érkezett még meg... A fiatalok nem zavartatják magukat, magukhoz vesznek némi lélekmelegítőt, és bulizni kezdenek, amíg egy váratlan vendég nem kopog az ajtón. Egy titokzatos idegen érkezik, aki elmeséli nekik a környék vészterhes történetét. A II. világháború alatt a környéket nácik szállták meg, a rettegett Herzog ezredes vezetésével. Három éven keresztül gyötörték a helyieket, majd a bukás közeledtével a lakosság minden vagyonát elrabolva megkezdték a visszavonulást. A falubeliek azonban fellázadtak ellenük, rajtaütöttek a menekülő nácikon és a többségüket megölték. Egy maroknyi túlélő-csapatot - köztük Herzog ezredest is - a hegyekbe kergettek, ahol a feltételezések szerint halálra fagyhattak... A vándor a történet végére ér és felkerekedik. Nem sokkal később zombik támadják meg... náci egyenruhában...

Felhasználó
10 éve
Könnyek anyja

konnyek_anyja_poszter.jpg


műfaj: horror


történet: Mandy (Asia Argento), a fiatal amerikai muvészeti karos hallgató, aki a Római Muvészettörténeti Múzeum igazgatójának barátnoje, véletlenül kinyit egy ókori relikviát. A furcsa jelekkel díszített tárgy egy halotti urna, mely a történelem egyik legerosebb, leggonoszabb boszorkányát, a Könnyek anyját rejti, és zárta el a világ elol, míg a kíváncsi Sarah ki nem szabadította. A városban sorra követik egymást az öngyilkosságok, valamint a bolygó összes boszorkánya Róma felé veszi az irányt, hogy behódoljanak az osanyjuknak.

Felhasználó
10 éve
karanten.jpg


műfaj: horror



történet: Amikor egy híradós csapat úgy dönt, hogy nyomon követik egy vakmerő tűzoltóosztag egy napját, még nem sejtik, hogy az első riasztás, amire kivonulnak, talán életük utolsó riasztása is lesz. Egy tömbházban találják magukat, amit a kormány karantén alá helyezett. Körülöttük rémült lakók, akiket megfertőzött egy halálos mutáns vírus és esély sincs a menekülésre. Hogy ezután mi történik, csak a hátrahagyott felvételeikből derül ki…

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
péntek 13


pentek_13_poszter.jpg


műfaj: horror



történet: Túrázni indul a Kristály-tóhoz a fiatalokból álló társaság. A kis csapat tagjait azonban brutális kegyetlenséggel lemészárolja egy gyilkos. Hamarosan újabb társaság tűnik fel a környéken, egyikük szüleinek hétvégi nyaralójába készülnek. Útközben találkoznak a motoros sráccal. Clay az eltűnt nővérét keresi – ő is a korábbi áldozatok között volt -, a nyomait követve jutott a környékre. A felhőtlennek induló táborozás valóságos rémálomba torkollik, amikor titokzatos gyilkos kezdi tizedelni őket. Lehet, hogy a Kristály-tó hírhedt gyilkosa, Jason Voorhees ólálkodik a környéken.

Felhasználó
10 éve
Adsz vagy kapsz!


trick_r_treat_poszter.jpg


műfaj: horror



történet: Október 31-e, Halloween a boszorkányok és szellemek ünnepe. A felnőttek töklámpásokat faragnak, a gyerekek maskarába öltözve járják a házakat és azt mondogatják: Adsz vagy kapsz! A tulaj pedig, ha nem akarja, hogy rohadt paradicsommal dobálják meg a házát, édességgel kedveskedik nekik. Az ünnep alkalmából négy rémmese elevenedik meg. Az egyikből kiderül, hogy a középiskola igazgatója elvetemült sorozatgyilkos, a másik a Piroska és a farkas sajátos változata. A harmadik helyi legendát idéz, míg a negyedik az öregember bűnhődését mutatja be, amiért nem adott cukrot a Halloweenkor kopogtató gyerkőcöknek.

Felhasználó
10 éve
Pokoli hajsza


pokoli_hajsza_poszter.jpg



műfaj: akció


történet: 2001. november, Afganisztán. Két hónappal az ikertornyok elleni merénylet után egy különleges egység hatol be mélyen az országba, egy CIA ügynök kíséretében, hogy megtaláljanak egy veszélyesnek tartott vallási vezetőt, Mohammad Aban-t. Egy helyi “idegenvezetővel” kiegészülve a csapat egyre beljebb jut a hatalmas hegyek által körülvett, sivatagos tájon, miközben olyan események történnek, amire még a legjobb kiképzésben részesült katonák sincsenek felkészülve. A semmiből hirtelen felbukkanó, majd ugyanígy el is tűnő harcosok támadnak rájuk, időnként pedig nagyon furcsa fények tűnnek fel az égen. A katonákban pedig felmerül a kérdés: lehet, hogy nem is evilági ellenséggel kell szembenézniük? Daniel Myrick, az Ideglelés – The Blair Witch Project maradt a jól bevált receptnél. Ezúttal is egy kis létszámú, ismeretlen arcokból álló csapatot küld a pokolba, ezáltal a nézőket is az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartva és a feszültséget a végletekig fokozva.

Legutóbb szerkesztve viktor által.


Felhasználó
10 éve
Gyakornokok_magyar_poszter.jpg



műfaj: Vígjáték




történet: Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak… ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL. Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért – de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát.
«12345...10»