«123456»

Felhasználó
8 éve

Felhasználó
8 éve
Kevés ember tud igényes, dallamos és élvezhető hardstyle-t csinálni, de Defiant egy közülük:
Defiant - We Are One
Defiant vs. Vizition - Harmony

Felhasználó
8 éve
Az utóbbi időben valamiért nagyon rákattantam The Weeknd zenéjére. Nem a slágerei jönnek be, hanem sokkal inkább a southern alapos számai, amiikkel a maga módján megreformálta az r'n'b műfaját.
The Weeknd - The Hills
The Weeknd - Often
The Weeknd - Or Nah

Felhasználó
8 éve
Én zenei ízlésem is kisebb fordulatot tett. Mostanában ,,Nigga Rap"-eket hallgatok. Igazából ezek már nagyon régóta tetszenek, csak sose találtam megfelelő zenét. Jelenleg magy kedvencem a Young Thug Ace Hood és nem utolsó sorban az E40. Persze emellett sokat hallgatok Trap Music Mixet, és a nagy kedvencemet a Nickelback-et. Illetve ritkán Pop stílusú zenéket is. ;D

Jelenlegi célom, hogy végre meghallgassak egy Nothing (jolirtam?) zenét. Egyik filmben hallottam tőlük zenét, és nagyon megtetszett, csak sajnos még egyszer se jutottam el odáig, hogy elindítsam azt a fránya YouTube-t. ;D

Legutóbb szerkesztve Compton által.


Felhasználó
8 éve
Ha bírod a trapet, akkor ajánlanám HU₵₵I zenéjét. Mostanában nagyon rákattantam. Ne a hagyományos trapes hangzásra számíts minden esetben, mert az utóbbi időben már leszokott róla és némi chillwave-et, sőt helyenként vaporwave-et kever a zenéjébe, amitől hihetetlenül jó lesz.
HU₵₵I & Stooki Sound - Ball So Hard - Ez a legismertebb száma, de szerintem nem ez a legjobb. Ez még abból a korszakából van, amikor "hagyományosabb" trapet csinált.
HU₵₵I - House Party - Ez is egy igazi trap szám.
HU₵₵I - Hitta - Ez a száma már az újabb szerzeményeihez tartozik.
HU₵₵I - Horizon - Ez a száma az egyik legjobb, ha nem legjobb.
HU₵₵I - MONTANA - Ez a száma a másik legjobb, ha nem a legjobb. Amúgy ennek a sample-je egy Young Thug számból van.
HU₵₵I - THIR$T - Ez is zseniális.
HU₵₵I - QUEST - Ez az ahol az átlag trap színvonalának lennie kéne.
HU₵₵I - LEAF - Ezt is nagyon szeretem.
HU₵₵I - MOON - Ez már inkább chillwave, mint trap.
HU₵₵I - SHIELD - Ez is nagyon jó.
HU₵₵I - CLIPSE - Meg ez is, főleg amikor a fő motívum kibontakozik.
Amit meg még feltétlen hallgass meg, ha bírod Young Thugot, az a Jamie xx-szel való közreműködése. Az az arc is valami zseniális (mármint a Jamie xx, de persze a Young Thug is). Meg íme még egy pár rap szám (csak Biggie meg ne lássa, hogy miket ajánlok, mert el fog szörnyülködni :D):
GOLD/\/ ft. TRAP $EN$EI - Plug
GOLD/\/ - Geisha 2
Rae Sremmurd - No Type
Meg ugye A$AP Rocky-tól bármi :D De én sok "nem fekete" rapet is hallgatok, ha azok is érdekelnek, akkor majd ajánlok olyat is. Meg volt korábban az a rohadt hosszú hozzászólásom, azt is javaslom, hogy nézd át, ha érdeklődsz a műfaj iránt. Meg kérdezd Biggie-t mert ő meg a klasszikusokban igen magasan művelt, ahogyan láttam.
Ja és mindenkitől bocsi, hogy egy kissé elragadtattam magam :D Ez van, ha zenéről beszélek befogadó közönségnek.

Felhasználó
8 éve
Figyelj, nekem csak jó, ha elragadtatod magad, hiszen újabb zenékkel bővül a kincstáram/unk. Szóval nyugodtan küldj zenéket, főleg olyat amit ma napság minden rádión hallani egy nap 5x.
Lásd: Lean On
:D

Kár, hogy telefonról nem tudom meghallgatni mind, csak állandóan lefagy... szóval majd gépről. :D
Meg az Obie Trice is nagyon bejön mostanság. :D

Legutóbb szerkesztve Compton által.


Felhasználó
8 éve
Oké :D

Felhasználó
8 éve
Obie Trice! Real name no gimmicks :DD
Zspusonak sosincs igaza!
tumblr_static_urlk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
8 éve
A kedvenc feszültség oldó zenéim egyike a japán Maximum The Hormone zenekar muzsikája. Az együttes annak idején hardcore punkból indult, aztán mára már inkább a metálosabb hangzás jellemzi őket, azonban a dinamikusságuk még mindig megvan. Ha valaki esetleg ismeri a System Of A Downt, és szereti is, na annak szerintem ők is tetszeni fognak. Hasonló hangzásvilág, azonban a Systemre jellemző kissé melankolikusabb, dühösebb hangvétel helyét itt tisztán az energia tölti ki. Remek zúzások, gyors váltások, meg minden ami kell. Kimondottan jól esik, ha az emberben felgyülemlik a feszültség. Néhány számuk:
What's Up People (akik esetleg látták a Death Note-ot, azoknak ismerős lehet, mert annak ez volt a második opening zenéje)
Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nururu Rero Rero
「F」
Yoshu Fukushu
Koi no Mega Lover
Zetsubou Billy

Felhasználó
8 éve
Egy időben sok dubstepet, postdubstepet, brostepet és drumstepet hallgattam, ma már azonban ez kevésbé jellemző rám. Azonban péntek délutánonként időről-időre bedobok egy keveset, ma például egyik nagy kedvencemet Spag Heddyt hallgatom. (Néhány szám:)
Permanent (Nálam benne van minden idők top 5 dubstep dropja között)
Sine Time
Bunga!
Ai Carambass
Gimme A Break
Pane Mua - Powerstomp (Spag Heddy Remix)
Pastanistan Express

Legutóbb szerkesztve tv9mpeti által.

«123456»