Felhasználó
|
Én ma jungle/breakcore napot tartottam:
Venetian Snares - Szamár Madár (Nem kell aggódni, a csávó kanadai, csak egyszer koncertezett nálunk és utána egy csomó számának magyar címet adott.) Venetian Snares - My Love Is A Bulldozer Venetian Snares - Öngyilkos Vasárnap Bong-Ra - Murder You Bong-Ra - Ragganaut Bong-Ra - Suicide Speed Machine Girl Igorrr - Tout Petit Moineau FFF - Murderer FFF - Junglist General Malice - Sensemelia (RMX) M Beat feat. General Levy - Incredible |
Felhasználó
|
Kevés ember tud igényes, dallamos és élvezhető hardstyle-t csinálni, de Defiant egy közülük:
Defiant - We Are One Defiant vs. Vizition - Harmony |
Felhasználó
|
Az utóbbi időben valamiért nagyon rákattantam The Weeknd zenéjére. Nem a slágerei jönnek be, hanem sokkal inkább a southern alapos számai, amiikkel a maga módján megreformálta az r'n'b műfaját.
The Weeknd - The Hills The Weeknd - Often The Weeknd - Or Nah |
Felhasználó
|
Én zenei ízlésem is kisebb fordulatot tett. Mostanában ,,Nigga Rap"-eket hallgatok. Igazából ezek már nagyon régóta tetszenek, csak sose találtam megfelelő zenét. Jelenleg magy kedvencem a Young Thug Ace Hood és nem utolsó sorban az E40. Persze emellett sokat hallgatok Trap Music Mixet, és a nagy kedvencemet a Nickelback-et. Illetve ritkán Pop stílusú zenéket is.
Jelenlegi célom, hogy végre meghallgassak egy Nothing (jolirtam?) zenét. Egyik filmben hallottam tőlük zenét, és nagyon megtetszett, csak sajnos még egyszer se jutottam el odáig, hogy elindítsam azt a fránya YouTube-t. Legutóbb szerkesztve Compton által. |
Felhasználó
|
Ha bírod a trapet, akkor ajánlanám HU₵₵I zenéjét. Mostanában nagyon rákattantam. Ne a hagyományos trapes hangzásra számíts minden esetben, mert az utóbbi időben már leszokott róla és némi chillwave-et, sőt helyenként vaporwave-et kever a zenéjébe, amitől hihetetlenül jó lesz.
HU₵₵I & Stooki Sound - Ball So Hard - Ez a legismertebb száma, de szerintem nem ez a legjobb. Ez még abból a korszakából van, amikor "hagyományosabb" trapet csinált. HU₵₵I - House Party - Ez is egy igazi trap szám. HU₵₵I - Hitta - Ez a száma már az újabb szerzeményeihez tartozik. HU₵₵I - Horizon - Ez a száma az egyik legjobb, ha nem legjobb. HU₵₵I - MONTANA - Ez a száma a másik legjobb, ha nem a legjobb. Amúgy ennek a sample-je egy Young Thug számból van. HU₵₵I - THIR$T - Ez is zseniális. HU₵₵I - QUEST - Ez az ahol az átlag trap színvonalának lennie kéne. HU₵₵I - LEAF - Ezt is nagyon szeretem. HU₵₵I - MOON - Ez már inkább chillwave, mint trap. HU₵₵I - SHIELD - Ez is nagyon jó. HU₵₵I - CLIPSE - Meg ez is, főleg amikor a fő motívum kibontakozik. Amit meg még feltétlen hallgass meg, ha bírod Young Thugot, az a Jamie xx-szel való közreműködése. Az az arc is valami zseniális (mármint a Jamie xx, de persze a Young Thug is). Meg íme még egy pár rap szám (csak Biggie meg ne lássa, hogy miket ajánlok, mert el fog szörnyülködni ): GOLD/\/ ft. TRAP $EN$EI - Plug GOLD/\/ - Geisha 2 Rae Sremmurd - No Type Meg ugye A$AP Rocky-tól bármi De én sok "nem fekete" rapet is hallgatok, ha azok is érdekelnek, akkor majd ajánlok olyat is. Meg volt korábban az a rohadt hosszú hozzászólásom, azt is javaslom, hogy nézd át, ha érdeklődsz a műfaj iránt. Meg kérdezd Biggie-t mert ő meg a klasszikusokban igen magasan művelt, ahogyan láttam. Ja és mindenkitől bocsi, hogy egy kissé elragadtattam magam Ez van, ha zenéről beszélek befogadó közönségnek. |
Felhasználó
|
Figyelj, nekem csak jó, ha elragadtatod magad, hiszen újabb zenékkel bővül a kincstáram/unk. Szóval nyugodtan küldj zenéket, főleg olyat amit ma napság minden rádión hallani egy nap 5x.
Lásd: Lean On Kár, hogy telefonról nem tudom meghallgatni mind, csak állandóan lefagy... szóval majd gépről. Meg az Obie Trice is nagyon bejön mostanság. Legutóbb szerkesztve Compton által. |
Felhasználó
|
Oké
|
Felhasználó
|
Obie Trice! Real name no gimmicks :DD
Zspusonak sosincs igaza!
|
Felhasználó
|
A kedvenc feszültség oldó zenéim egyike a japán Maximum The Hormone zenekar muzsikája. Az együttes annak idején hardcore punkból indult, aztán mára már inkább a metálosabb hangzás jellemzi őket, azonban a dinamikusságuk még mindig megvan. Ha valaki esetleg ismeri a System Of A Downt, és szereti is, na annak szerintem ők is tetszeni fognak. Hasonló hangzásvilág, azonban a Systemre jellemző kissé melankolikusabb, dühösebb hangvétel helyét itt tisztán az energia tölti ki. Remek zúzások, gyors váltások, meg minden ami kell. Kimondottan jól esik, ha az emberben felgyülemlik a feszültség. Néhány számuk:
What's Up People (akik esetleg látták a Death Note-ot, azoknak ismerős lehet, mert annak ez volt a második opening zenéje) Chu Chu Lovely Muni Muni Mura Mura Purin Purin Boron Nururu Rero Rero 「F」 Yoshu Fukushu Koi no Mega Lover Zetsubou Billy |
Felhasználó
|
Egy időben sok dubstepet, postdubstepet, brostepet és drumstepet hallgattam, ma már azonban ez kevésbé jellemző rám. Azonban péntek délutánonként időről-időre bedobok egy keveset, ma például egyik nagy kedvencemet Spag Heddyt hallgatom. (Néhány szám:)
Permanent (Nálam benne van minden idők top 5 dubstep dropja között) Sine Time Bunga! Ai Carambass Gimme A Break Pane Mua - Powerstomp (Spag Heddy Remix) Pastanistan Express Legutóbb szerkesztve tv9mpeti által. |
Idézet