«123456»

Felhasználó
8 éve
Azért az egy teljesen másik műfaj. Amit ők csinálnak az big room, ami a house egyik alműfaja, míg Skrillex brostepet nyomat(ott). Persze a big room szerintem az egyik legjobb buli zene. Mondjuk mostanában a future house az ami nagyon előretört még, ami szintén tök király kis parti zene, bár az kevésbé őrjöngős, inkább táncolós. Meg amúgy szerintem nézd meg amiket mostanában tol a Skrillex, akár a legutóbbi albumát a Recesst, akár amit a Diploval közösen Jack Ü néven csinálnak, szerintem azok elég változatosak.

Felhasználó
8 éve
Ja a Recesst hallottam, azok közül több is bejött. Amúgy te ennyire otthon mozogsz a zenék terén? :D

Felhasználó
8 éve
Ja :D Van kb. kétezer számom letöltve, és ezek mindegyikét egyesével gyűjtöttem be, és a nagyját aktívan hallgatom is. Meg a legtöbb előadónak vagy műfajnak utánaolvasok egy kicsit, ha megtetszik. Szerintem jó dolog úgy hallgatni zenét, hogy kicsit mélyebbek az ismereteid arról, hogy mit is hallgatsz valójában.

Felhasználó
8 éve
Én még csak 317 letöltött zenénél tartok. :D

Felhasználó
8 éve
És főként mit hallgatsz? Említetted már a DVBBS-t, és azon kívül?
Amúgy én sem gondoltam volna anno, hogy idáig jutok, de hát ez van, imádok zenét hallgatni, és kell a változatosság.

Felhasználó
8 éve
Amúgy én Skrillex-ből csak a Bangarang-ot szeretem, nálam ez nem a bandától/előadótól/műfajtól függ hanem magától a számtól :)
Winter is coming

Felhasználó
8 éve
Nekem is valami hasonló a hozzáállásom, de ha megtetszik egy szám, akkor általában azért utánanézek az előadónak és/vagy a műfajnak, hátha találok még valamit, ami tetszik.
Persze vannak másként vélekedő zenesznob barátaim, akik lenézik ezt a módszert és kimondottan az albumonkénti zenehallgatás hívei. Amiben szintén van valami, de én személy szerint jobb szeretem számonként venni a dolgokat.
És csak hogy visszatérjünk e fórum téma eredeti funkciójához, belinkelem azt a számot, amit éppen hallgatok, így adva némi random jelleget is a dolognak:
Fluke - Atom Bomb
Ha valakit esetleg érdekelne, a Fluke egy kilencvenes évekbeli electronica együttes, de vannak ambientesebb és technósabb hangzású számaik is. Ja igen és ők csinálták azt a jó kis számot, amire a Matrix Reloadedben táncolnak a zioniak.

Felhasználó
8 éve
És főként mit hallgatsz? Említetted már a DVBBS-t, és azon kívül?
Amúgy én sem gondoltam volna anno, hogy idáig jutok, de hát ez van, imádok zenét hallgatni, és kell a változatosság.
Én sokáig csak ilyen elektronikus zenéket hallgattam, Skrillex, Tiesto, ugye a mostani kedvencem a DVBBS meg az ilyenek. De mostanság minden zenét meghallgatok, és szinte minden stílusból van kedvencem. Bár inkább a Rapre kezdek rászokni, de szeretem a rock zenéket is. No azért megemlítem a tiszteletre méltó AC/DC-t is.

Legutóbb szerkesztve Compton által.


Felhasználó
8 éve
Király. Én anno, mikor kezdett kialakulni a saját zenei ízlésem, akkor ilyen teljesen no name amatőr elektronikus zenei arcokat hallgattam, aztán volt egy metál korszakom, majd egy electro swing, időnként pedig a dance-trance-handz up!-UK hardcore négyszögben vesztem el, majd jött a tágabb EDM. Aztán még volt egy-két punkos időszak is, és mostanában én is a hip-hop felé kacsintgatok*, de a most felsorolt dolgok csak a töredékei a teljes képnek. Majd szépen-lassan igyekszem mindent megmutatni itt.
Ami érdekesség, hogy valahogy mindig sokkal több undergound cuccot hallgatok egy adott zenéből, mint mainstreamet. Ez van, valamiért az ösztönök szintjén hipszter vagyok :P
*: Ajánlom figyelmedbe a korábbi posztomat, amelyben belinkeltem "néhány" kedvencemet a hip-hop műfajából.

Felhasználó
8 éve
Nem akarsz elhejezkedni valami zenéhez kapcsolódó munkában? :D Dj? :D
«123456»