«123456»

Felhasználó
10 éve
Azért az egy teljesen másik műfaj. Amit ők csinálnak az big room, ami a house egyik alműfaja, míg Skrillex brostepet nyomat(ott). Persze a big room szerintem az egyik legjobb buli zene. Mondjuk mostanában a future house az ami nagyon előretört még, ami szintén tök király kis parti zene, bár az kevésbé őrjöngős, inkább táncolós. Meg amúgy szerintem nézd meg amiket mostanában tol a Skrillex, akár a legutóbbi albumát a Recesst, akár amit a Diploval közösen Jack Ü néven csinálnak, szerintem azok elég változatosak.

Felhasználó
10 éve
Ja a Recesst hallottam, azok közül több is bejött. Amúgy te ennyire otthon mozogsz a zenék terén? :D

Felhasználó
10 éve
Ja :D Van kb. kétezer számom letöltve, és ezek mindegyikét egyesével gyűjtöttem be, és a nagyját aktívan hallgatom is. Meg a legtöbb előadónak vagy műfajnak utánaolvasok egy kicsit, ha megtetszik. Szerintem jó dolog úgy hallgatni zenét, hogy kicsit mélyebbek az ismereteid arról, hogy mit is hallgatsz valójában.

Felhasználó
10 éve
Én még csak 317 letöltött zenénél tartok. :D

Felhasználó
10 éve
És főként mit hallgatsz? Említetted már a DVBBS-t, és azon kívül?
Amúgy én sem gondoltam volna anno, hogy idáig jutok, de hát ez van, imádok zenét hallgatni, és kell a változatosság.

Felhasználó
10 éve
Amúgy én Skrillex-ből csak a Bangarang-ot szeretem, nálam ez nem a bandától/előadótól/műfajtól függ hanem magától a számtól :)
Winter is coming

Felhasználó
10 éve
Nekem is valami hasonló a hozzáállásom, de ha megtetszik egy szám, akkor általában azért utánanézek az előadónak és/vagy a műfajnak, hátha találok még valamit, ami tetszik.
Persze vannak másként vélekedő zenesznob barátaim, akik lenézik ezt a módszert és kimondottan az albumonkénti zenehallgatás hívei. Amiben szintén van valami, de én személy szerint jobb szeretem számonként venni a dolgokat.
És csak hogy visszatérjünk e fórum téma eredeti funkciójához, belinkelem azt a számot, amit éppen hallgatok, így adva némi random jelleget is a dolognak:
Fluke - Atom Bomb
Ha valakit esetleg érdekelne, a Fluke egy kilencvenes évekbeli electronica együttes, de vannak ambientesebb és technósabb hangzású számaik is. Ja igen és ők csinálták azt a jó kis számot, amire a Matrix Reloadedben táncolnak a zioniak.

Felhasználó
10 éve
És főként mit hallgatsz? Említetted már a DVBBS-t, és azon kívül?
Amúgy én sem gondoltam volna anno, hogy idáig jutok, de hát ez van, imádok zenét hallgatni, és kell a változatosság.
Én sokáig csak ilyen elektronikus zenéket hallgattam, Skrillex, Tiesto, ugye a mostani kedvencem a DVBBS meg az ilyenek. De mostanság minden zenét meghallgatok, és szinte minden stílusból van kedvencem. Bár inkább a Rapre kezdek rászokni, de szeretem a rock zenéket is. No azért megemlítem a tiszteletre méltó AC/DC-t is.

Legutóbb szerkesztve Compton által.

Felhasználó
10 éve
Király. Én anno, mikor kezdett kialakulni a saját zenei ízlésem, akkor ilyen teljesen no name amatőr elektronikus zenei arcokat hallgattam, aztán volt egy metál korszakom, majd egy electro swing, időnként pedig a dance-trance-handz up!-UK hardcore négyszögben vesztem el, majd jött a tágabb EDM. Aztán még volt egy-két punkos időszak is, és mostanában én is a hip-hop felé kacsintgatok*, de a most felsorolt dolgok csak a töredékei a teljes képnek. Majd szépen-lassan igyekszem mindent megmutatni itt.
Ami érdekesség, hogy valahogy mindig sokkal több undergound cuccot hallgatok egy adott zenéből, mint mainstreamet. Ez van, valamiért az ösztönök szintjén hipszter vagyok :P
*: Ajánlom figyelmedbe a korábbi posztomat, amelyben belinkeltem "néhány" kedvencemet a hip-hop műfajából.

Felhasználó
10 éve
Nem akarsz elhejezkedni valami zenéhez kapcsolódó munkában? :D Dj? :D
«123456»