|
Felhasználó
|
Ez a dolog rátok vall, szerintem ezt privátban beszéljetek meg, ne mindenki előtt.
![]() |
|
Moderátor
|
Ez a dolog rátok vall, szerintem ezt privátban beszéljetek meg, ne mindenki előtt.
![]() ![]() Legutóbb szerkesztve Doxxy által |
|
Elit
|
*grabs popcorn*
|
|
Felhasználó
|
Remélem valaki felvette kazira, szeretném visszanézni!!!
Legutóbb szerkesztve tms_ által They spun a web for me...
|
|
Felhasználó
|
Sajnos nem elerheto a funkcio
![]() |
|
Felhasználó
|
Sajnos nem elerheto a funkcio
![]() |
|
Felhasználó
|
Nincs ez a téma már kissé túltárgyalva, hogy itt is csépeljétek egymást?
|
|
Adminisztrátor
|
Emerald, kurvara nem hiszem, hogy neked kellene feljebb allnia. Amit csinaltal az megvedhetetlen bunkosag, a legszebb szavaimmal elve. Irtam egy levelet is, szerintem jobban teszed ha az alapjan jarsz el.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
![]() |
|
Felhasználó
|
Nincs ez a téma már kissé túltárgyalva, hogy itt is csépeljétek egymást?
|
|
Felhasználó
|
Ez a kisregény levélben ment volna StanderMannak, de mivel ő letiltott, ezért kénytelen vagyok ide írni:
Kedves StanderMan! Szeretnék bocsánatot kérni azokért amiket a játékban mondtam, illetve kimondtam. Először is. A családdal viccelődős dolgot én egyértelműen poénnak szántam, ugyanis te is kérdezgetted ugyanúgy nyilván poénból, hogy miket tudok a családodról, és akkor én poénból meg is válaszoltam, csak hát igen, eléggé túllőttem a célon, dehát ne tudd meg, hogy ez hányszor fordult velem elő valóságban is, hogy valamit poénnak szánok, és sokkal durvább lesz belőle. Hát ja. Ez nálam már csak így van, de megpróbálok vigyázni! Aztán a személyazonosságos dologgal meg hát... hát hogy őszinte legyek, azt annyira nem értem. Nem értem, hogy avval, hogy kimondtam a nevedet, mi baj lett, ugyanis én láttam már más játékosoknál is, hogy úgy szóltak neked, hogy Geri, vagy ilyesmi, és más játékosok neveit is ki szokták mondani, és azokból nem lett baj. Szóval ezt nem egészen értem, de hát mindegy. Lényeg hogyha ez a kívánságod, hogy ne mondjam ki a nevedet, akkor nem fogom, szóval bocsánatot kérek ezért is! Szóval így összefoglalva az egészet, ne haragudj, hogy ezeket tettem veled, ígérem többé nem fordul elő, és hát részemről szent a béke! ![]() Szerk: Ja! És a tiltást is levehetnéd nyugodtan! ![]() Legutóbb szerkesztve Emerald13 által |
Idézet