«1...570571572573574...681» Új üzenet

Elit
7 éve
És miért éppen nekem kéne változtatnom? Nem a moderátorokra kéne hallgatni, ha elmondják, hogy le kéne állni? Mégsem teszik meg, és úgy meg nem megy semmi, ha nincs meg a kölcsönös tisztelet. Nem nekem kell alkalmazkodni, nekem sem segitett senki sem beilleszkedni, én is voltam már itt nem éppen közkedvelt személy, de ÉN változtattam a saját viselkedésemen, és megtanultam hol a helyem, igy pedig elértem, hogy moderátor lehessek. Nem azzal van a probléma, hogy ide jönnek, és itt töltik az idejüket, hanem azzal, ahogyan. Képesnek kéne lenni tudni, hogy mit szabad és mit nem, ha valaki épitő tagja szeretne lenni a közösségnek.

Adminisztrátor
7 éve
Hat nemtom, amennyit en eszreveszek abbol hogy itt barkivel is foglalkozol rajtam kivul az az, hogy buntetest adsz nekik, amik notoriusan kb 2+-1 szavasak. Nem hiszem, hogy csak a "hatalmad" demonstracioja miatt barki is tisztelne. Nem beszelgetsz veluk, nem ismered meg oket, bevallasod szerint meg levelekre sem valaszolsz, hacsak nem ugy van megfogalmazva ahogy neked tetszik. Ez elegge visszas. Amugy igy azt sem veszed eszre, hogy valtoznak akik itt vannak. harcossal szoktam rendszeresen levelezgetni, facebookon is neha. Sok minden erdekli, es sokkalta rendesebben viselkedik egy ideje.

Illetve van egy dolog amit nem ertek a posztodban. Buszken emeled ki, hogy regen mennyit valtoztal a kozosseg kedveert, ("de ÉN változtattam a saját viselkedésemen"), ellenben most nem akarod ugyanezt megtenni, pedig kerem is? Vagy most nem kapsz erte jutalmat mint egy moderatori rang, ez a baj?

Elit
7 éve
Nem. Itt az a baj, hogy ha én képes voltam megváltozni azért, hogy a közösség tagja legyek, akkor ők is legyenek. Örülök, ha Harcos jó úton halad, de ez még mindig egy ember... De legyen. A kedvedért felnézek naponta, és csak akkor büntetek, ha muszáj, azt azért ne várd el, hogy cseverésszek mindenkivel. Egy figyelmeztető levelet még képes leszek küldeni, de ha úgy látom nem használt, akkor megy a büntetés.

Adminisztrátor
7 éve
Rendben, es koszonom. Hidd el, nagyon halas vagyok. Ha gondolod, mikor valakinek figyelmezteto levelet kuldesz, nyugodtan mellekeld, hogy nekem kuldje a valaszt ha irna, es en onnan foglalkozok a dologgal.

Elit
7 éve
Okay, Majd meglátjuk mi sül ki ebből.

Felhasználó
7 éve
Banán látszólag mindent megpróbál tenni a játékért, akárcsak én, azzal a különbséggel, hogy én nem írom ki magamból, hanem csak gondolom. Éppen ezért, ha majd elfelejtjük a gyökérségemet, és kitisztul a szégyenfal is, akkor majd tutira mi leszünk Banánnal a Stickman Warfare játékmenetéről felelős Adminisztátori biztosok.
getbanner.php?n=Emerald13

Moderátor
7 éve
ezt a bullshitet akár én is írhattam volna
olyan szép ::)

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
7 éve
mi leszünk Banánnal a Stickman Warfare játékmenetéről felelős Adminisztátori biztosok.

Nem tudom ezt honnan veszed, en nem mostanaban leszek jatekfelelos, mar ha valaha leszek is. Illetve ha valakit tarsnak "valasztanek" az azert lenne mert nalam ugyesebb programozo. Szoval nem eselytelen elerned, csak nem egyhamar.

Felhasználó
7 éve
Hát pedig ha én nemis, de Banán igazán megérdemelné a játékfejlesztőséget. :)
getbanner.php?n=Emerald13

Elit
7 éve
Bani, akkora nyelv van az ánuszodban, hogy ezt már én is érzem.
«1...570571572573574...681»