«1...569570571572573...681» Új üzenet

Elit
7 éve
Én egyébként azon a véleményen vagyok, hogy okés, hogy moderátorok vagyunk. DE. Ha valaki nem képes a seggén megmaradni, és folyamatosan fossa a szót az üzenőfalra értelmetlenül, szabályokat sértegetve, akkor úgy gondolom ne neki álljon már feljebb, hogy miért kap büntetőpontot. A régi moderátorok azért tudtak enyni mindent csinálni, mert értettek hozzá. Én nem értek ilyesmihez, nem is nagyon van időm beletanulni. És egyébként meg én is azzal a rendelettel lettem moderátor, hogy rendet tartsak, ingame is. That's all.
Banán.
Rendben, hogy most töröd magad, és igazából én tényleg örülök neki, hogy ennyire benne vagy a dolgokban, de te is évekre letűntél, és fostál az egészre....
Az üzenőfalas büntetésekről meg még annyit, hogy ha ilyen harcos_3, Emerald13, meg Ezra félék kapják a büntetéseket, akkor ne sírjatok már, hogy miért kaptak. Úgy sem ti kapjátok/kaptátok.
Bárkinek bármilyen problémája van, írhat privátot nyugodtan, de az ilyen "hogy lettél moderátor???? XDDDDDDDD" üzenetekre had ne kelljen már normálisan reagálnom...

Adminisztrátor
7 éve
Tudod, irtam most az elobb egy egesz hosszu kommentet. De... Inkabb leegyszerusitem:

Azert viaskodok veletek, mert abban remenykedem, elkezdtek majd megint jarni rendesen a forumra, itt baratoakt szerezni, segiteni beilleszkedni masoknak. Mert egyedul nem olyan konnyu, raadasul Ti vagytok a moderatorok. Ha nem akarjatok ezt, en megertem es elfogadom, harag nelkul, de akkor mondjatok ki. Kulonben hiaba eltetem magamban a remenyt, szoval legyszives. En azt is megertem, hogy speed nem igy adta ki a feladatot, de en most megis megkertelek ra Titeket.

Akit erdekel az eredeti komment, itt.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
harcos_3, Emerald13, meg Ezra félék
Szerencséd, hogy MarciKrákot nem írtad oda. :l
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
7 éve
Szerintem neki nem a szerencse játszik ebben, csak nem akarta felsorolni az összes debilt.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
harcossal meg Emeraldal nincsenek is olyan nagy problémák

Felhasználó
7 éve
Vele tènyleg nincs.
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
7 éve
Ami gond lehet veluk egyedul az, hogy fiatalok.

Mi is azok voltunk anno, de segitettunk megnevelni egymast. Leo elkoszono levelebol sosem fogom elfelejteni, hogy megkoszonte Alexnak, hogy apank helyett is apank volt. Most kb senki ilyen nincs, aki rendesen leulne a masikkal. Tisztelet persze a kivetelnek.

Szerk.: Persze, ha mindenki ugy all hozza, mint Kung, hogy "nehogy mar ilyenre valaszolnom kelljen" vagy mint Areb, hogy "mar nem foglalkozok ilyen dolgokkal", akkor sosem jutunk elobbre.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
Okos Banán.
getbanner.php?n=Emerald13

Elit
7 éve
Úgy gondolom, hogy nem nekem kell nevelnem, ezt a szülők vagy meg teszik, vagy nem. Az, aki nem képes betartani az alapvető viselkedési normát, az 50 vagy 60 játékosnál sem lesz képes betartani, és ha ezek az emberek csak abból értenek (jobb esetben), ha büntetőpontot kapnak, ám legyen.
Ez a stickman nem ugyan az, mint régen volt. Ezt minden embernek fel kell fognia. Mondd csak Banán, mi értelme lenne moderálnom bármit is egyébként, ha felnézek oldalra, és ugyan azok az emberek vannak fennt, és ugyan azok az emberek irkálnak üzenőfalra/fórumra?
Megváltozott minden, és igen, bevallom, nincs kedvem egyáltalán mindig ugyan azok a kis hülyegyerekek hülyeségeit moderálni, mert unom. Lehet érte utálni, nyugodtan. De majd ha változnak az emberek is innen, akkor már lehet elgondolkozok azon, hogy én is normálisabban állok a dolgokhoz. Addig egyszerüen nem vagyok hajlandó, és értelme sincs az egésznek.

Adminisztrátor
7 éve
Nyilvan nem eletre valo nevelesre gondoltam. Nem a mindennapi eletevel kell torodnod. Nem segiteni hazit irni vagy lelkizni ha nem jott ossze egy randi. Ide kellene segiteni nekik beilleszkedni. Mert itt vannak. Mert itt akarnak lenni. Mert, a Te szavaiddal elve, naponta itt latod oket. Ha azonban azt tapasztalod, bunteted oket de igy sem tanulnak, esetleg nem valamit mashogy kene csinalni?

Amugy, ha csak a valtozasra varsz, tessek en vagyok neked a valtozas. Megkertelek, es ismet megkerlek, hogy kezdj el foglalkozni az itteni emberekkel. Ha Te hibaztattal korabban engem, mert nem voltam itt es nem csinaltam semmit, en hibaztatlak mert itt vagy es nem csinalsz semmit.
«1...569570571572573...681»