«1...567568569570571...681» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
mit lépsz?

Hogy buntetest es account torlest von maga utan.
Ha nem hiszed:
http://stickman.hu/keres/forum/multiacc (foleg a szegyenfalas talaltok)

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
Ha ezt betartatnánk akkor elég sok embernek kéne törölni az accát, ugye tudod? És amúgy is, nem te kardoskodsz a "szabályok enyhébb követéséért" folyton, mert ez a folytonos büntetés és az én "terrorom" egy rossz dolog? Azért használom ezt az accot, mert moderátorként pártatlannak kell maradnom amennyire csak lehet, ezzel néha szabadabban kifejezhetem a véleményem.
minden rossz

Felhasználó
7 éve
Én úgy gondolom, hogy ha egy felhasználó a legalapabb szabályok áttekintésére/megértésére sem képes, akkor megérdemli a büntetést, történjen akárhányszor.
Másrészt nem hiszem, hogy ez a "leülni beszélni a játékosokkal" (B üzenetére reagálva) dolog javítana a helyzeten. pl. Ezrának nem egyszer írtam levelet, hogy próbálja meg visszafogni magát és befejezni a hülyeségei gyártását, mintha a falnak beszéltem volna.

Ami Emerald büntetését illeti, szerintem elég lett volna egyeszer leírni, hogy nem vicces, a büntetőpontot nem tudom hova tenni.

Legutóbb szerkesztve Snake-Charmer által


Moderátor
7 éve
giphy.gif
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
7 éve
Najoh, tudod diplomatikus szoktam maradni, de akkor nesze:

Nem a szabalyok enyhiteseert kardoskodok, hanem hogy emeljetek fel a seggeteket. Van vagy 5 moderator kb 10 emberre. Igy szinte alig van feladatotok, es igy sem vagytok kepesek semmi mast csinalni. Ha szoba hozom, mindig eljatsszatok a szentangyalt, hogy mennyi ideje mennyi mindent csinaltatok. Es erre en azt szoktam mondani, helyes, akkor folytassatok tovabb. Valahogy erre nem szokott rendes valasz erkezni. Beszeltem tobbotokkel privat csatornakon is ugyanerrol, es ha jolemlekszem anno OP meg nemreg Kungfus irta, hogy persze ok csinaljak vagy csinalnak ha lenne ertelme. Elmondom kurvara lenne ertelme. Azert dolgozok en is tobbek kozt a modrendszeren, hogy legyen valami ertelme itt rohadni a jatekosoknak, legalabb valamit tudjanak csinalni, ha mar jatszani alig lehet. Nem lenne muszaj, senki sem kotelez. Ellenben nektek moderatori kopeny alatt elegge fontos lenne peldamutatonak es konstruktivnak, megkockaztatom produktivnak lenni. Rendben tudjatok tartani a forumot 10 embernek? Whoop-de-hoo! 100 vagy 500 ember eseten is ez lenne a kotelessegetek. A szabalyokat szerintem 99%-ig be kell tartni, az 1% kivetel amikor az emberseg beleszol, es egyenrangunak tekinted a masikat. Torolni kell multikat? Toroljetek oket akkor! Nem lett volna szabad hagyni, hogy letezzenek sem.

Megint ugyanazt hozom fel mint regebben, hogy nezzetek meg regen a moderatorok modelleztek, tutorialokat irtak, megcsinaltak az egesz klanbazist es kozben segitettek a jatekosoknak, tartottak rendben a forumot. Ez valami, amit Ti is megtehetnetek, es kurvara jo is lenne vegre nem csak hallgatni a szajkozasotokat. Ha tettetek is valamit regen, en nem tapasztalom most. Ha mas nem, akkor probaljatok a bunteteseket leszamitva elbeszelgetni is az emberekkel. EZ minimalis plusz, de SOKAT tenne. Ha a kozosseg tagjai tudnak rendesen elbeszelgetni egymassal, nem csak azon nevet/szornyelkedik a tobbseg, hogy 2-3 illeto hogyan csinal majmot magabol, jobb lenne. Illetve kepzeld, ha nem az lenne az ilyen emberek legnagyobb feladata, hogy probaljon beilleszkedni, talan mas dolgok utan is erdeklonenek - grafika, modellezes, modolas netan.

amugy nem tudom, a partatlansag hogy nyilvanul meg abban, hogy a sajat masik accountodnak adtal igazat

Snakenek, mert kozbeirt: Nem tudom Te miota tolod, eleinte klenit szo szerint kiuldoztuk a forumrol es kozossegbol. Nem csak nem kedveltuk, elzavartuk. Aztan mikor normalisan alltunk hozza megint, latod mekkora utat megtett. Szerintem mindenkinek magadhatjuk erre a lehetoseget, probalhatjuk jo utra terelni. Ha nem el vele, ez van.

Felhasználó
7 éve
Én inkább nem fűzök ehhez semmit, még kibannolnak idegesitésért

Moderátor
7 éve
Annak idején speed úgy adta, nekem legalábbis ezt a rangot, hogy rendet tartsak és azzal vége a feladat körnek. Ha amiket fentebb leírtál (modellezés,grafika, stb) részei lettek volna a követelményeknek, akkor nem vállalom el ezt a szerepet, tekintve, hogy nem értek se a modellezéshez, se a normális skin/textúra készítéshez és a programozáshoz sem. Megtanulhatnék, de most 12. év végén nem sok energiám és szabadidőm van rá, tavalyra is részben igaz volt ez. Korábban próbáltam beszélni az emberekkel, még büntetés előtt, és után is. Ennek minden alkalommal az lett a vége, hogy "uh bocsi, hülye voltam, nem fordul elő többet" üzenet után kb még aznap ott volt egy ugyan olyan stílusú komment az illetőtől, mint amiért felkerestem. Ez először elment, másodszor már nem tetszett, sokadszor meg felesleges erőfeszítésnek tartottam. A kevés moderálást amit végzek manapság is max akkor végzem ha telefonról felnézek. És az, a 99% és 1% részre meg annyit, hogy anno a te emberséged azért szólt bele a dologba,mert én megbüntettem egy embert, aki ha jól emlékszem "elbaszott fogyatékosnak" titulálta az összes játékost, és te pedig védted őt, hogy "dehát ez témába illő volt". Érdekes, akkor a netikett amit előbb hoztál fel, valamiért nem volt érvényben, vagy nem olyan erősen. Igen, a régi moderátorok másképp csinálták, mert ők egy növekvő közösség keménymagja voltak. Ezzel szemben én, krisz és achi már úgy lettünk "megválasztva" mint egy haldokló közösség utolsó valamennyire aktív tagjait. Nem azt mondom, hogy hülyeség fejleszteni a játékot, mert nem az. A te általad kreált dolgok az elmúlt időben speciel kifejezetten tetszenek, de én nem informatikusnak tanulok (nem tudom pontosan te minek tanulsz de köze van az informatikához gondolom,ha tévedek akkor sorry), nem értek a programozáshoz, modellezéshez, ezért nem "teszek hozzá" semmit. A kevés szabadidőmet jelenleg meg nem wings3d tutorialokkal akarom felemészteni. Illetve ide írom a végére, mert most jutott eszembe. A régi moderátorok össze hangoltabbak voltak. Ez is egy fontos tényező volt, ezzel szemben én idejét nem tudom mikor beszéltem bármelyik másik modival Kriszen/OP-n kívül, vele sem nagyon került szóba a stickman.

Massának: Wow de menő itt valaki. Amúgy pls. Amikor adtam neked két pontot te voltál az első aki ment multival sírni, amiért a rendszer bannolt "2 pont után" és az nem esett le, hogy nem a két pont volt a baj, hanem a 37 amit előtte gyűjtöttél.

Legutóbb szerkesztve Arebosz által

"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
7 éve
A régi moderátorok össze hangoltabbak voltak.
Na ja, a probléma gyökere ez IS. sokszor olyanok vagytok, mint egy rossz bukkitszejvej staffja. Persze ezt nem (csak?) rád értem.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
.....nehogy már ennyire triggereljen a dolog.

:^)

on a sidenote, én nem sírásnak venném azt a wall of textet amit írtam. És remélem arra is emlékszel, hogy egy killfarmerrel volt vitám, aki elküldött a kurva anyámba amíg én csak passzív-agresszív voltam, semmi sértegetés nélkül. De gondolom ami a játékba van az már nem moderátori kötelezettség. :^)

Moderátor
7 éve
Na ja, a probléma gyökere ez IS. sokszor olyanok vagytok, mint egy rossz bukkitszejvej staffja. Persze ezt nem (csak?) rád értem.
Oh,régen láttam valakit aki Herbytől használ bármi kifejezést. A sokszor viszont erős túlzás. Utoljára ezt akkor mondanám igaznak, amikor Kung üzenőfalon villogtatta a hatalmát.

Massa megint közbe írt: igen emlékszem, hogy te és pizza tovább gerjesztettétek a vitát. Anno engem ugyan ezért basztak ki a "régi moderátorok" egy hétre. És a játékon belül nincs hatalmunk, csak szólok (legalábbis nekem, krisznek és achinak). A killfarmer gyerek acca meg törölve is lett utána (nem általam), szóval ő sem úszta meg, hiába rakosgatod a dorito face-eket.

Legutóbb szerkesztve Arebosz által

"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek
«1...567568569570571...681»