«1...566567568569570...681» Új üzenet

Felhasználó
7 éve
Én márpedig odaírtam, hogy azért, hogy megszerezzük a Precíziós margarétaspermienspriccenobergruppenführer rangot, de mind1. :I

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
7 éve
Ahogy Arebosz is odaírta, hogy elsőre se volt vicces.
minden rossz

Felhasználó
7 éve
Netikett ne legyel idegesito pontjat.

És hány embernek kell idegesitő legyen, hogy büntetőpontot érjen?

Felhasználó
7 éve
Még csak nem is bannolták, nehogy már ennyire triggereljen a dolog.
minden rossz

Felhasználó
7 éve
Nem triggerel, de érdekel. Engem is idegesit pár ember...

Felhasználó
7 éve
Hát gondolom, ha már legalább 5x leírt egy ilyen "buzi XD" tartalmú szöveget akkor kijárt neki. Miért te kiknek adnál pontot? D:
minden rossz

Adminisztrátor
7 éve
Gondolom nem az idegesitett emberek szama a lenyeg, hanem hogy van-e az illetonek joga buntetopontot adni. S, lam.

Amugy szerintem sem ez a buntetopontos szegyenfalas megoldas a legjobb. Regen volt ertelme szisztematizalni a rendszert amikor a moderatoroknak alig volt egy pillanata nyugton, de (sok mas funkcioval egyutt) ilyen kis kozosseg szamara szerintem nem tul jo, hogy ennyire "arctalan" a dolog, vagy hogy is mondjam. Ugy ertem, sorra latjuk, hogy MarciKrak es Emerald (meg meg valaki csak nem emlekszem) sorra kapja ugyanazert a bunteteseket. Persze, lehet csak nekik nem esik le, es akkor majd egy ido utan elhuznak, ebben nem hibas senki, csak ok. De ha a megoldas nem az lenne, hogy egy egy-ket szavas magyarazatot kapnak a szegyenfalra, hanem valaki "leulne veluk" atbeszelni a dolgot, talan jobb lenne egy kicsit. Tudom en azt is, hogy szinte mindig a figyelmukbe hozzuk a dolgot (kb ilyen pizza szavai jelleggel mostanaban), de ha egyszer nem mukodik, mast kell csinalni.

Tudom, hogy a pszeudo flegmasag stickes tradicio. Minap olvasgattam* a modok forumreszt. Annyi, de annyi idegesito es buta kerdes jott be oda anno, es megis (tobbnyire) kleni vette az idot, es szinte mindnel rendesen probalta megoldani a problemat. Szerintem valami hasonlonak kellene tortennie most is, tekintve, hogy problema legfeljebb egy-ket naponta uti fel fejet, nem orankent tobbszor, mint mikor sokan voltunk.

*Valakinek nincsenek meg a fegyverek rendesen letexturazva? M4A1 foleg.

Moderátor
7 éve
Reménykedünk abban hogy legalább egy szobatisztává nevelhető háziállat szintjét azért elérik, hogyha ugyanazzal az indokkal kap büntetést akkor felfogja hogy gondolkodni kéne mielőtt ír valamit
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
7 éve
Ahogy Arebosz is odaírta, hogy elsőre se volt vicces.
disszociativ szemelyisegzavarod van?

Legutóbb szerkesztve Stain által

kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Igen. Na erre mit lépsz?
minden rossz
«1...566567568569570...681»