Felhasználó
|
Profilmódosításnál.
|
Felhasználó
|
Hali.
Az lenne a gondom, hogy mikor convertálni akorok egy .3ds fájlt akkor a converter fél óra mulva is azt irja ki, hogy Converting to .x és nem változik semmi. Még a mappában is körülnéztem hogy létrejötte már a fájl, de nem találtam. Én vagyok a figyelmetlen vagy valamit rosszúl csináltam a Wingsben? |
Moderátor
|
Menj végig ezeken a pontokon:
http://stickman.hu/modok/leiras#epuletek |
Felhasználó
|
Végigmentem de ugyan az.
Csináltam 1 sima kockát, feltextúráztam 1 olyan textúrával, amely a data mappában van. Elmentettem .3ds-be, berakom stick converterbe, de ugyan az amit az elöbbi hsz-ban leirtam. Sikerült!! .x-be kell elmenteni nem pedig .ds3-ba Legutóbb szerkesztve G-fegyver által |
Felhasználó
|
Ismeretlen művelet, szoktam néha látni, amikor nézem kik vannak fent, és mit csinálnak, ez, hogy lehetséges? Bug?
Ezt írtam ide, ne legyen vele bajod.
|
Felhasználó
|
Nem, az azt jelenti, hogy számodra nem látható dolgot csinál.
|
Felhasználó
|
Berakom az MP3 mappába a zenéket és nem kapcsolja be a játékba.
Pedig be van állítva hogy legyen harci rádió rádió akció zene de akkor sem játsza le a zenét. Mit csináljak? Meg lenne egy másik kérdésem! Mért írja ki hogy: Kérlek felejtsd el az Alt-Tabot! ? Legutóbb szerkesztve GéJcSéJ* által Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem 26 vagyok, de belül úgy érzem 40 |
Felhasználó
|
Miért nem tudom elindítani az 1920x768-as monitorral rendelkező gépen a SMWF-et? Tudom, hogy ez az új verzióval jött, de erre mi szükség volt? (Túl jó a gép?)
|
Felhasználó
|
Nem az új verzióval jött. Mindig is csak 800x600-as felbontáson futott a stickman.
|
Felhasználó
|
Nyilván nem azért kérdezem, mert hülye vagyok. Az előző verzióban elindult most meg nem.
Legutóbb szerkesztve Rotáció(s_kapa) által |
Idézet