|
Felhasználó
|
Szép estét Mindenkinek!
Bejelenthetem, hogy kész az oldal olasz fordítása. Rengeteg munkát vett igénybe, többek között azért, mert nem használtam fel az első fordító munkáját, hanem elölről kezdtem az egészet.A játék részletes leírása nem volt benne abban a fájlban, amivel dolgoztam, de már azt is elkezdtem és jól haladok. https://drive.google.com/open?id=0BzSZuEKUY29sZGMxX3BQRk1ZUDg Ez az oldal olasz fordításának a linkje. Ha nem gond, beírtam magamat én is a Rólunk részlegbe, mert úgy hiszem, megérdemlem. Ez meg a sima magyar verzió, ebbe is beírtam a nevem és kijavítottam egy-két elírást. Szépen kérném az illetékest, hogy rakja be a file-t. Köszönöm a lehetőséget! Edit: Hector, please ![]() Legutóbb szerkesztve Snake-Charmer által |
|
|
De alig játszik sajnos magyar..akkor miért kellene olasz nyelv még?
![]() |
|
Felhasználó
|
Ha már időt áldozott a fordításra, akkor még is csak illik azzal megtisztelni, hogy felhasználják a munkáját. Főleg, ha a játék fejlődésének célját szolgálja.
|
|
Felhasználó
|
De alig játszik sajnos magyar..akkor miért kellene olasz nyelv még?
![]() Miért ne kellene? Először kis dolgokkal kell foglalkozni. Akármilyen haszontalannak tünik. |
|
Felhasználó
|
Lefordíthatom németre a dolgokat, ha már itt élek.
Ha lesz időm és kedvem lefordítom Legutóbb szerkesztve olaszlaw által |
|
Felhasználó
|
németre én is le tudom fordítani, ha még aktuális
|
|
Adminisztrátor
|
Nem az, de legalabb nem unatkozunk amig forditgatunk. Be is kene fejezzem amit elkezdtem. Meg ha neadjisten valaki kap fejlesztoi jogkort, tudja felhasznalni azt ami most keszul. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
![]() |
Idézet
Rengeteg munkát vett igénybe, többek között azért, mert nem használtam fel az első fordító munkáját, hanem elölről kezdtem az egészet.