«12345» Új üzenet

Felhasználó
7 éve
Szerintem communitynek több a nyelvtudása, mint programozási tudása. :D

Adminisztrátor
7 éve

Fejleszto nincs, fordito van. Keresd fel Alexet, speedet, Hectort, bird oket munkara. Mint moderator, neked van legtobb felelosseged erre.

Elit
7 éve
Ha csak rajtam múlna, már mindenki itt lenne. De kétlem, hogy foglalkoznának azzal, hogy sírok nekik, mert nincs itt senki...

Adminisztrátor
7 éve

Nem sirni kell, hanem megkerdezni, hogy van-e hajlamuk folytatni. :D Es ha nincs, akkor mit ajanlanak a kozosseg szamara?

Felhasználó
7 éve
Nemrég elkezdtem az oldal olasz fordításának kibővítését. Mivel nem tudok programozni, csak így segíthetek, hogy ebből a gödörből kiemeljük a játékot.
Továbbá regisztrálok pár olasz fórumra és megpróbálom terjeszteni a Stickman-t, hátha jönnek. (Bár tudomásom szerint nem azok az ultra nagy kockák, mint pl. a lengyelek vagy oroszok. :D)

Legutóbb szerkesztve Snake-Charmer által


Felhasználó
7 éve
Szerintem japánra vagy dél koreaira is lekéne fordítani.
Mert ök azok a nagy kockák.

Legutóbb szerkesztve harcos_3 által


Adminisztrátor
7 éve

Keress valakit, aki le tudja, es meg is csinalja. Igyen, vagy a Te penzedbol.

Elit
7 éve
Egyébként azon én is gondolkoztam, hogy esetleg talán még orosz nyelvre kéne lefordítani, és terjeszteni az oroszok között. Ők sokan vannak, csak van, akinek tetszik.

Adminisztrátor
7 éve
Azert nem kell multikultit csinalni a jatekbol igy, hogy egy szerver van. Amikor anno idetevedt egy-egy angol csoka is kb 2 ember birt hozzajuk szolni a szazbol. Olyan nyelvekre amit nem is ertunk minek? Majd ha lenne nyelv spcifikus szerver.

Felhasználó
7 éve
Azért maradjunk már magyarnál. Nem csak a language barrier lenne a baj, ha külföldiek lennének, hanem biztos laggolnának és amennyi okos ember van itt, biztos tennének raszista megjegyzéseket.
«12345»