«1...107108109110111...177»

Felhasználó
10 éve
Márk! Bocs, hogy ideírom, de amilyen korlátolt seggfej vagy, hogy retek tv-t és Robikát nézel lehet, hogy 5 évig az offtopik felé sem nézel. ;) Úgy jártál, mint egy szentfazék, aki széttárt ujjakkal eltakarva a szemét nézi a pornót, és a végén felháborodtan megállapítja a tényt: Fúj! Undorító! Ezek ott basztak!
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. Nagy a műbalhé miatta. Ez azt is jelenti, hogy Alföldi valamit jól csinált (már amivel beletaposott sokak lelkivilágába).

/Szvsz ez nem (szabadtéri) színházba való; szék, öltöny, viselkedj! Hegyoldalban, stadionban szabad a petpalackos sör, bor, és szabad az őrjöngés, tánc a nézőtéren is. Szar ügy amikor politikailag aktualizálni akarnak hazugságokat.
Nekem szellemi agrárprolinak az 1978-as Beatrice Katicabogárkája újraértelmezés nélkül is megállja ma is a helyét; mert a rock örök és elpusztíthatatlan, a világ más formában, de ugyanolyan szar. Hogy jobb legyen, leszarod Pistát is, Robit is; az egyik nevében ömlik a hazug önmeghatározás, a másikban a hamis önkeresés./
Vagy tíz évvel ezelőtt egy szenteste a Tilos Rádióban totál nemjózanon azt mondta egy figura "kiirtanám az összes keresztényt". Csóringer bedobta az emésztőbe a kézigránátot; a sok nagyon hívő pedig rohant "Feszítsd meg!"et ordibálni. :)
Gondolj bele! Szenteste tilos rádiót hallgat, csakhogy megbotránkozzon, mert neki az az evangélium. "Hát nó'mális?" (Laár pour Laár)

hegyeShalom http://www.youtube.com/watch?v=S-W1KkOoqik

Felhasználó
10 éve
Kinéztem magamnak ezt a laptopot szerintetek mennyire bírná a strapát?


Vágj bele pajti ha úgy érzed.:D
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Csak még 1.nek a tanulmányok aztán 2. félévre veszek magamnak egy olyat ami jól bírja lagg nélkül

Felhasználó
10 éve
Ne vedd meg! Szar intel vga van benne. Irodai melóra jó, de ha játszani is szeretnél rajta felejtsd el!

Felhasználó
10 éve
Akkor milyen laptopot tudsz ajánlani 110 000 HUF-ért?

Felhasználó
10 éve
Miért kell neked laptop? Sokkal jobban bírja a strapát a rendes számítógép, és olcsóbban is megvan.Akkor vegyél laptopot, ha dolgozol rajta és cipeled ide-oda.

Felhasználó
10 éve
Ha bele gondolsz egy laptop sokkal praktikusabb mint egy asztali számítógép. A kaliber nálam annyiba lényeg hogy fusson 50 FPS körül.

Felhasználó
10 éve
Nekem asztali gépem van és 150 fps-en fut. :D :P
QE4VWEtvAwMCXlocEAVR
QE4VWEtvAwMCXlocEwVR
QE4VWEtvAwMCXlocEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbFQVR
QBZGXUtvAwMCBA5EQwVQ

Felhasználó
10 éve
És akkor mivan? Kit érdekel, hogy milyen praktikus ha jobb és olcsóbb?
Ha egy segges monitor jobb és olcsóbb lenne, akkor se venném meg a laposat mert praktikusabb.

Felhasználó
10 éve
Bálint! Nézz fel a notebook, extremdigital... oldalakra! Vga legyen Ati (amd) vagy nvidia. Oprendszer nékül olcsóbb, a ti generációtok pedig találékony. ;)
Ha sokat gépelsz ajánlom a Lenovot (ibm), mert a billentyűzete arra van "teremtve".
Minőségit gyárt Asus, Dell, Lenovo, Samsung, Toshiba. Ez természetesen azt is jelentheti, hogy százezerből te veszed meg az egy szart.
HP kerüld, mint kutyagumit!

Még egy tanács, amit nem kell megfogadnod! A 110-hez gyűjtögess még 10-20 ezret! Bővül a választási lehetőséged, közben jönnek új cuccok, és a régebbiek ára lemegy.

A notik hátránya, hogy nem bővíthetők, alkatrészeik nem cserélhetők. Előnye a hordozhatóság, és ... nem pörgeti a villanyórát. Max teljesítményen zabál kb. 100 wattot. Pár hónap alatt visszahozza a többletet, utána spórol neked a sörre. ;)

Monitor? Kapsz még valahol iiyama crt-t? Nem. Ennyi.

Legutóbb szerkesztve johnny_english által.

«1...107108109110111...177»