Felhasználó
|
Ide Skineket várunk mindenkitől,de lehetőleg egyedi vagy saját magatok által készített cuccokat ,de természetesen jöhet minden.
Legutóbb szerkesztve Fradi által. |
Elit
|
Bár az alap lilát csórtam de a kék színt és a kockákat én csináltam használjátok egészséggel
ja, és néhol kicsit sz-ar lett de az csak a textúrán látható, a játékba nem Legutóbb szerkesztve promage111 által. |
Felhasználó
|
De hogy csináltok ilyet??
Bakker nekem nem megy És milyen progival csináljátok?? |
Elit
|
itt van http://www.sumopaint.com/app/ kicsit meg kell ismerni h mit mivel, hogyan lehet
|
Felhasználó
|
vagy a panit.net-et kell tetölteni! az sokkal jobb mint az eredeti panit!
De a promage progija se rossz De azért PAINT <3 xd Itt vagy egy tuti Legutóbb szerkesztve aironstone által. |
Felhasználó
|
Marci! Jó pár hete írtam, hogy az Adobe cs2 programcsomag ingyen letölthető. A ps-hez pedig rengeteg oktatóanyag is van a neten.
|
Felhasználó
|
[img][/img]köszönöm Promage111 az oldalt
|
Elit
|
jó lett csak a piros helyett lehetne zöld és akkor sokkal jobb lenne
Második skinem, lawra... Csodálatos modell: Karex, Sminkes: Marci, Fotós: Én xd Legutóbb szerkesztve promage111 által. |
Felhasználó
|
law skin
Textúra: |
Felhasználó
|
Nem kell ki nevetni első skinem nekem tetszik mivel ilyen az izlésem ha tetszik teis letudod tőlteni azt ennyi kőszi hogy meg nézted
Ujra itt vagyok egy ujabb skinnel most egy LAW-ot hoztam nektek remélem tetszik nektek ha igen akkor tőltsétek. Legutóbb szerkesztve halimarci által. |
Idézet