Elit
|
igen
amúgy http://stickman.hu/EnFoRcEr ha ennek a gyereknek a profilját nézem én csak egy kardos álló faszú szánkó evő majomra tudok gondolni aki vígan szedegeti az íjakat miközbe gömbökön ugrál le és tüskébe esik, röviden és tömören olyan mintha valami kemény drog hatása alatt állnék |
Moderátor
|
enforcer már keményebb drog mint darkhacker
---- ha ennek a gyereknek a profilját nézem én csak egy kardos álló faszú szánkó evő majomra tudok gondolni aki vígan szedegeti az íjakat miközbe gömbökön ugrál le és tüskébe esik, röviden és tömören olyan mintha valami kemény drog hatása alatt állnék
|
Felhasználó
|
KRUMPLI (10)
|
Felhasználó
|
Kecskeee
|
Felhasználó
|
Zuzu profilkepe csak nektek szol xddd
Zspusonak sosincs igaza!
|
Elit
|
Már hamarabb észrevettem, sőt még kép is készült, és kitárgyaltuk, arra a döntésre jutottam/tunk hogy az a kép inkább ATM-re hasonlít így hát zuzu bankautomaták iránt vonzódik ha belegondolok hasonló mint treb szexualitása csak ő bicikliket szeret kielégíteni
|
Moderátor
|
Zuzu profilkepe csak nektek szol xddd
Lyóélyt, gondolj erre Legutóbb szerkesztve Doxxy által. |
Elit
|
meztelenül sonkába tekerve és a csöcsén felhajtani pár csíkot
|
Felhasználó
|
Már hamarabb észrevettem, sőt még kép is készült, és kitárgyaltuk, arra a döntésre jutottam/tunk hogy az a kép inkább ATM-re hasonlít így hát zuzu bankautomaták iránt vonzódik ha belegondolok hasonló mint treb szexualitása csak ő bicikliket szeret kielégíteni
Képzeld el zuzut meztelenül sonkábatekerve, és az lenne a profilképe.
Lyóélyt, gondolj erre Zspusonak sosincs igaza!
|
Moderátor
|
Risi, fb kép eltűnik egy idő után, rakd fel másra.
|
Idézet