«1234»

Felhasználó
10 éve
Jo mindegyti is csak neten keresztul meritek osztani az eszt..syeeros vagy ki gyere 1v1re ha olyan nagy szad van reigns te meg a par killeddel amit cwn szereztel azokkal inkabb kussolnek

Felhasználó
10 éve
Bekértem a tegnapi cw-ről készült eredményeket. ha megkapom a képeket, be fogom írni az eredményeket.
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
Jo mindegyti is csak neten keresztul meritek osztani az eszt..syeeros vagy ki gyere 1v1re ha olyan nagy szad van reigns te meg a par killeddel amit cwn szereztel azokkal inkabb kussolnek

jólvan 1v1 hajrá remek nagyszerű, amikor vesztesz is ilyen okos legyél.

Felhasználó
10 éve
jólvan 1v1 hajrá remek nagyszerű, amikor vesztesz is ilyen okos legyél.
a lényeg hogy oda-vissza megvertelek.10-5,10-6

Felhasználó
10 éve
A Shadow ellen elvileg veszítettünk 405 - 484-es végeredménnyel, de szerintem ennyire rosszul nem teljesítettünk, és jelenleg még képet sem láttam róla. Legközelebb csak olyan cw-t játszunk ahol 100%-ban saját játékosai játszanak az adott klánnak.
újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
Szép volt skacok!

Felhasználó
10 éve
Miért?
5CnueVR.gif

Felhasználó
10 éve
Kinek a reszerol?

Felhasználó
10 éve
Az én fotóim alapján a mai cw eredményét az alábbi képen látni. Plusz 12 pont lett hozzáírva utólag a játékban látható pontokhoz, mert volt akit ledobott a játék egyszer, és nullázódott, továbbá egyik fotóm idő előtti. Szóval nem teljesen pontosak a végső számok, viszont aki nem volt jelen, legalább láthatja hogy körülbelül hogyan alakult a mai csata. Hozzávetőlegesen helytállóak a számok.
Én a magam részéről gratulálok mindenkinek aki ott volt, mert bár kikaptunk, de igazán nem sokon múlt, no meg Gun-ban nyertünk simán. Tech-ben buktunk nagyot, de kevesebben is voltunk akkor már. Szerintem az FC ellen ez is komoly eredmény.
"nj" azt jelenti, hogy nem volt jelen.
a4azmzsvkzlf7lddbnbj.jpg

Legutóbb szerkesztve Időjós által.

újra a fedélzeten (?)

Felhasználó
10 éve
nekem se adtál hozzá 30at xDD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017
«1234»