|
Felhasználó
|
Ezt mar kilinkeltem par honapja, es meg is dumaltuk, h nagy track...
Rhinonak eleinte kellett szoknom a mely, dormogos hangjat.. Szemelyes kedvencem tole, mar csak az alap miatt is: Rhino - Rossz Uton Jarsz ---- Rico feat. Essemm & BSW - Baba Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
|
Felhasználó
|
.
|
|
Felhasználó
|
![]() |
|
Felhasználó
|
Nem tudom voltak-e már kint, de ezek a kedvencek most:
Hollywood Undead - No. 5 Black Veil Brides - In The End Alvin és a mókusok - Húzzál gumit Volbeat - Cape Of Our Hero Unleash The Archers - General Of Dark The Army ![]() |
|
Felhasználó
|
|
|
Felhasználó
|
Talán az egyik legőrültebb japán dj, aki valaha hallottam
![]() Nesztek egy kis hard trance Yoji Biomehanika-tól ![]() IK - X Bass (Yoji Biomehanika with MC Magika Hardstyle Rmx) Yoji - Bangin Globe Yoji - Hardstyle Disco És végül a változatosság kedvéért, egy kis progressive ![]() Emma Hewitt - Rewind (Mikkas Remix) |
|
Felhasználó
|
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
|
|
Felhasználó
|
Misi regebbi munkai kozt kutakodva talaltam par finomsagot
![]() Mr. MISSH - Nem Te Voltal (szoveg nagyon bejon es oszinte) BLR feat. Mr. MISSH - Igy Volt Szep Ez meg a felfedezetlen house kincs kategoria ![]() Maddix - Touching The Sky Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
|
Felhasználó
|
|
|
Felhasználó
|
The Rasmus - Dead letters
igen, teljes album. Egyik legmeghatározóbb zenekar az életemben, ez az album már 10 éves, kb. ezen nőttem fel. Sajnos nem adatott eddig még meg, hogy élőben is láthassam őket. :< Egyébként az album egy ember életét kíséri végig a születéstől a halálig. Szabeszt fórummoderátornak!
|
Idézet