«1...4142434445...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Olyan villámlás ami érintkezik épülettel, földel stb.
(Néha belecsaphatna a Panteonba vagy más magaslatokba.)
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz


❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Adminisztrátor
12 éve
Kimondottan közelharci fegyverek nem lesznek, szeretném megtartani azt, hogy bármelyik fegyverrel pikkpakk meg tudj ölni egy távol lévő álló ellenséget, illetve hogy közelharcban/középtávon ne legyen sokkal kevesebb esélyed a túlélésre a másiknál. (ezért vannak a késleltetések is a robbanó fegyverekben)

A quad még mindig overpowered, azt nem kell az orrom alá dörgölni, majd teszek ellene valamit. Csak ha esetleg ezzel akarna érvelni valaki.

Moderátor
12 éve
Lassíts a Quad-on, ennyi az egész. Emelje picit lassabban vállhoz (már pár tized másodperc is jó lenne), plusz picit szórhatná lassabban a töltényeket, hogy ne lehessen úgy végigszórni vele egy területet, hogy ott mindenképp meghal, aki a célkeresztben van. Plusz mostanság, hogy én is játszogatok, úgy tűnik, legkönnyebben ölni az MPG-vel lehet, brutálisan széles az a sáv, amibe ha beleesik a másik játékos, meghal. Ezzel nincs gond, viszont az MP5-el meg mocsok precízen kell célozni, annak ezt a sávot lehetne növelni. Részemről legalábbis ennyi észrevételem van az elmúlt hét kapcsán fegyverek terén.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
Szerintem az M82 lövedékének a sugarát kéne az MPG vagy a Quad szintjére hozni,illetve az megoldható,hogy ne minden csak az ellenséges stickek legyenek szilárdak?Csak mert elég idegesítő hogy közelharcban össze vissza kel forognom mert szabályosan keresztül ugrik rajtam oda-vissza.Ezen kívül az épület elmosódás efektet ki lehetne kapcsolni.Elég idegesítő,hogy kb én 50m-en annyit látsz a stickből hogy a feje búbja kilóg a földből.Illetve egy olyan fejfedő lehetőség amin nincs semmi,csak a stick feje(se száj,se szem se semmi).
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
12 éve
Tehát a shoti kiesik. De nem írtad hogy nem lesz új fegyver, szóval ha találok valami jóságot van esélye? :D Szerintem mindenki örülne egy új fegyónak, de tényleg nehéz igazán újat találni. Szóval szeretném megkérdezni hogy: bizonyos programozási/berakási dolgok miatt nem lenne új fegyver, vagy azért mert gyakorlatilag nem lehet újat kitalálni? Mert ha az utóbbi, én próbálkozni fogok :D

Felhasználó
12 éve
Új fegyver

na ez kényes téma. A FAQben az van, hogy NEM lesz új fegyómert alex úgy gondolja hogy nem fog jó 5let jonni ami balancos egyedi stb.
Ugyanitt kiderül, hogy jól kidolgozott ötleteket várnának de senki nem nyujtott be ilyet.

Érdekes pl. a dokumentációban az van hogy terve van veve az uj fegyv.

azis más tészta, hogy mindenki balhezik , hogy legyen uj meg a meglévöket modoljuk.

szerintemazuj fegyó jöhetne de ide azt írom mer ne valtooztassuk a meglevöket:

M4A1: tipikus gun fegyó nagy tuzerö.
M82A1:távcsö, többet nem kell róla mondani ez nagy elony.
LAW:a gun ballisztakia kezseget igenylö eros robbano fegyoja
MP5A3:Erösde elkezd rángatni, megnehezitve a celzast.

MPG:hiperpontos, eleg szeles sávtechekhez melto elvileg ok fejlettebbek.
QUADRO:sokatkell varni amig betolt, de nagyon gyors, nehez vele eletben maradni, sztem balancos.
NOOB:nem ives lövedek egyszeru de naaaaaagggggyyyyon lassssuuuu.
X72:elosszzor gyorsan lö majd belassul, nem olyan bena mint gondolnatok eleg eros csak tudni kell hasznalni.

Szerintem az uj fegyoknak ilyesmiknek kell lenniuk:

TECH: valami egyszere több iranyba villamozo fegyo vagy valami görgovel zoomolhato tavcsos fegyo aminaaaggggyon lasssan lo.
GUN: egy olyan, ami nagyon nagy tuzereju de hatradobja sticket es ez sokszor nagyon elnytelen, ha meg pl fal van mogotte akk pedig egyszerüen nagyon ráng.

Bocsi az ekezetekert.

EDIT MEG KETTO OTLET

Na number 1 : Legyen adinnak min elit rangja az oldalon vagy ilen hulye csicsas "A Nagy stickman überLord Admin" mint regin, vagy valamk chuck notris peldakepe,picit poenos hogy egszeruen moderator.

number 2: Legyen gyorsabb antigraw. Mer mi az hogy a techek fejlettebek es haromszor lassabbak????!!!! es Alexnak 3kattba es egy billentyübe kerülne
Vannak új bejegyzésesek a The Stickman Times blogon! Nézd meg a stickman.bloglap.hu - n
flags_1

Moderátor
12 éve
nemigaz, 3 billenyűbe és egy kattba.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
12 éve
A zoomos teches fegyó nem jó, az m8nak már van ilyen tulajdonsága. Ezért nem lenne minigun a következő gun fegyó, mert arra meg ott a quad. Szerintem.

Adminisztrátor
12 éve
Okkal nincs se zoomos tech, se gyors antigrav, ez az ok pedig a balance. (és mellékesen a változatosság)

Felhasználó
12 éve
A privát chat rendszer fejlesztéséhez: amikor r betűvel válaszolok, akkor miközben írok, közbe írnak nekem, ne annak menjen a megkezdett szövegem, aki közbe írt, hanem az előzőnek, mert amikor az r-t lenyomom még az előző embernek válaszolnék, és a közbe írás kellemetlen. Egy másik ötlet, hogy a válasznál is írja ki, hogy kinek megy a privát, és ne azt írja, hogy "(válasz)".
Young bloods, it's all about buckets
«1...4142434445...84»