«1...3940414243...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Abban biztos lehetsz, hogy oda tartozok, de viszont azt nem értem, hogy lehet eldönteni valakiről, hogy értelmes, ha még soha nem láttam. Ja te azokra a klánokra gondolsz akik az égben járnak és ilyen-olyan akadémiát csinálnak? Hát, ha én ennyi gyűjtő között álmodhatok erről...

Felhasználó
12 éve
A jelentkezés pont arra van, hogy leírja, ki ő, megismerd a stílusát, elbeszélgess vele, nem kell rögtön felvenni. Ha nem arra hajtanál, hogy minél több tag legyen, akkor nem is lenne ismeretlen, csak a már hetek, hónapok óta ismerteket vennéd fel, amivel picit jobban is járnál. Nem nyersz semmit azzal, hogy egy hónapig bent tartod, nem fog felvilágosulni az alatt. Tehát ezt neked kell megoldani, és PONT.

Felhasználó
12 éve
A klánunkban szabály, hogy legyen skype amin beszélni tudunk vele és fel is szoktam venni őket (SummerForever-t nem, de benne megbízok) akik meg már hónapok óta ismertek azok meg már régen bent vannak valahol szóval semmi lehetőségem erre. És nem a mennyiségre pályázok mert ugyanis most is csak 4-en vagyunk és akiket eddig jelöltem be azok minimum 2000 killel rendelkeztek (Anonim_Mc kivétel)

Felhasználó
12 éve
Jaa hogy randomba elküldtél klánmeghívót, amit ők elfogadtak és csodálkozol, hogy kiléptek fél perc alatt?
Gratulálni tudok, vétóztad magadat. Nem oda tartozol számomra.. ;)
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
12 éve
Randomlag a f***. Nézd meg akiknek elküldtem 2000 felett volt a killje nem voltak klánban és aktívak voltak (éppen játszottak is) úgyhogy ennyit erről. És teszek rá magasról, hogy hova tartozok számodra ;)

Ja és amúgy egyedül árpád volt aki belépett az utóbbi napokban és írtam is neki üzenetet amivel üdvözölni akartam, de más nap már érdekes, hogy valami csoda folytán át is került a Heroes-ba. Szőval, ha akarok sem tudok velük kommunikálni...

Felhasználó
12 éve
Ez még mindig a te dolgod, old meg. Nem lesz ilyen.

Felhasználó
12 éve
Az adatlapon nem lehetne megcsinálni, hogy lenne egy olyan rész a profilodnál, hogy csak a barátok lássák egy adott részt. A másik részében meg, bárki láthatja, tehát két részre lehetne osztani.
Ez megoldható? (:

Felhasználó
12 éve
Nem oldható meg.

Felhasználó
12 éve
A klánfórumon (a név alatt) írja ki az egyéni rangot :D
xgulssetau5bw90hen2d.png

Felhasználó
12 éve
1v1-nél belehetne rakni olyat, hogy a 2 játékos megy egy külön realmra, beírja az egyik, hogy /start 1v1, és akkor a szerver leellenőrzi, hogy 2-en vannak ott, és akkor kiírja a szerver a chatre, hogy 1/fél perc és indul a menet.
És a gép számolná, kinek mennyije van, úgy, hogy be kell állítani, hogy a kb-n legyen az 1v1, és ha csak egy embert lát ott, akkor 1-0
Pl: Gun-Tech (tech kiesik), kiírja a gép: GUN 1-0 TECH)
Tudom, túl nagy a képzelőerőm/fantáziám, de ez van. :D
Ba dum tSsssshhhh.
«1...3940414243...84»