«1...4041424344...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Régebben volt ilyesmiről szó, de Alex azt mondta, elég ha csak magatoknak csináljátok meg. Annyira tényleg nem bonyolult keresni egy üres szervert, visszaszámolni, és nézni a pontokat...

Felhasználó
12 éve
Az lenne szerintem jó ha meglehetne nézni kik vannak külön realmon és melyken.

Moderátor
12 éve
Okkal nem lehet látni, hogy ki milyen realmon van.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
12 éve
Nem. És most komolyan, nektek, akik már hónapok óta egy bizonyos klánban vagytok, mi közötök ahhoz hogy más váltogatja vagy alapítgatja a klánjait hetente? (Igen, ezt a legnagyobb komolysággal kérdezem) Az ő dolga, legfeljebb annyi dolgotok van vele, hogy nem veszitek be a klánotokba. Pont.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Fogalmam sincs, h meglehet-e oldani azt, h egy ip-ről több ember jöjjön, de szerintem jó lenne :D

Felhasználó
12 éve
Igen, ez a baj :/

Felhasználó
12 éve
Volt már szóban, de elég nagy baj, hogy a játékban is van.

Felhasználó
12 éve

Az első követelmény LENNE egy új fegyverrel kapcsolatban, hogy ezen spéci tulajdonságok EGYIKÉT SE tartalmazza, viszont legyen saját spéci tulajdonsága (pl két kézben két UZI, pontatlan atomdarálás, vagy követős lézer). A második, hogy balancolva legyen a többi fegyverrel (UZIk elvetve, közelre atomoverpowered lenne). A harmadik hogy megvalósíthatünak kell lennie (követős lézer elvetve). És ha még nem lenne elg, a negyedik, hogy kettőt is ki kell találni a két külön csapatnak.
Mivel közel egy éve nem merült fel még ilyen ötlet, azt kell hogy feltételezzem, nem is fog.
Az hogy LENNE valószínűleg arra utal hogy nem lesz új fegyver, viszont az utolsó mondat miatt ezt úgy értem, hogy azért nem lesz új fegyver mert nincs hozzá jó ötlet. Ugye két fegyver kell, amelyik nem rendelkezik a másik tulajdonságával, van előnye és hátránya, és ebből kell kettő, egy gun és egy tech. Nekem lenne egy ötletem, és mielőtt leszólnátok, nem tudom hogy állunk új fegyver berakással, ezek csak ötletek amivel nem idegesíteni akarok embereket, hanem a játék színvonalát növelni. Szóval egy párosítást:

Gun: Shotgun. Meg lehetne többféle képpen is csinálni, vagy úgy hogy közelre overpowered, mivel sok lövedéket lő, és távolra esélye nincs. Ez a rosszabbik megoldás, hiszen a techeknek semmi esélyük nem lenne a megszokott ugrálós lövöldözős low ranged combatban. Szóval, a jobbik megoldás az lenne, ha kevés töltényt lőne ki, de azt nagyobb hatótávval. Így is különleges marad a fegyver, hiszen kb. 10-15 métert lehetne vele lőni, hatásos is lenne közelharcban, de amikor az ugrálós féle lövöldözésbe kerülnek nem lenne túl erős, hiszen nem szórja annyira a lövedékeket, így könnyedén elsuhanhat a stick mellett.(Ráadásul nem lő gyorsan) Célzó nem szükséges, ez is kicsit nehezítené a shotisok dolgát.

Tech: Itt jóval nehezebb volt a dolgom, hiszen szinte minden kategóriában van már fegyver, így a shotgunnal együtt. De aztán megjött az ihlet. A fegyver alapvetően közelharcra lenne jó, körülbelül 3x annyira távolra lőne mint a shotgun.(Szóval azért távolra lő, de mégsem tudsz vele fantasy towerből kempelni.) Nem tudom mennyire megoldható ez az ötlet mivel elég extrém. Annyiban hasonlítana az M4-hez hogy könnyen lehet vele lőni, viszont sokkal lassabban, jó célzással, de nem olyan távolra. Lila lövedéke lenne, mert még olyan nincs, és ha eltalál egy sticket, az csak 3-4mp múlva halna meg. Ez megnehezítené az adott fegyvert használók dolgát, hisz ennyi idő alatt megölheti más a sticket,(így elveszítve a kill-t) illetve a stick is megölheti őt. Mivel ez egyfajta méregként hatna, a neve lehetne az angol "méreg" szó rövidítése, POI. Az adott tulajdonságait még ki lehet egyensúlyozni tetszés szerint, de mindkét fegyvernek megvan a maga sajátossága.

Ha egy modellezéshez értőnek is megtetszett az ötlet, az megcsinálhatná, így megkönnyítve a játékba bekerülését. A tech fegyver kinézetét rá bízom, google-ról tudnék csak ihletet meríteni a külsejéhez, szóval azt inkább hagyjuk.

Mivel a FAQ-ban konkrétan le volt írva hogy nem lesz új fegyver, de aztán még is volt rá utalva, ezért írtam le. Dolgoztam vele én is, tessék megbecsülni, és ha mást nem annyit írni hogy BIZTOSAN NEM LESZ ÚJ FEGYVER. Mindenesetre nem veszítek vele semmit.

Moderátor
12 éve
Ha jól emlékszem, Shotgun az el lett vetve, közelre atompower lenne. Egyébként meg, nem lesz új fegyver, asszem bajnokságon is megemlítette Alex.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Megemlítettem hogy hogy lehetne a low range powerjét levenni hogy ne 100%os legyen közelre a lövés pontossága, így viszont távolra is jó valamennyire. FAQ ban is ez volt írva, hogy ki kell egyensúlyozni.
«1...4041424344...84»