Adminisztrátor
|
Btw a Redmenta nevű cucc mostanában elég népszerű lett, innen használta valaki?
|
Felhasználó
|
2 éve középiskolában pár tantárgynak dolgozatát teszt jelleggel ott írtuk
|
Felhasználó
|
legutóbbi félévben ott volt egy tantárgynak mindkét ZH-ja, illetve maga a vizsgája is
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$
|
Felhasználó
|
Inkább Discordon.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo
|
Adminisztrátor
|
Huhh, az nem is rossz ötlet.
|
Felhasználó
|
Banán szerint ez meg is valósítható! Legutóbb szerkesztve Emerald13 által |
Adminisztrátor
|
Ezt meg 2.11.0 elott mondtam. Azota megint tud kommunikalni az oldallal a kliens, szoval igen, megvalosithato. Ennek ellenere nem tartom jo otletnek, mivel a jelenlegi toplista nem erre epult.
Egy kulon szamlalo kene a profilokra. Bar ennyi erovel egy gombot is mellerakhatunk, ami minden lenyomasra hozzaad egyet es akkor mar ingame se kell felmenni... |
Felhasználó
|
Ezt nagyon eltuloztad. Szerintem a Botok is jobbak lettek azota. Jelenlegi top lista nem erre epült? Egy jatek, sem top lista nem epül arra, hogy egyszer eljön egy korszak es nem lep fel senki. Vissza lehet allitani ha ismet lesz több reklam, esetleg több uj arculat.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo
|
Adminisztrátor
|
Nem tudom mihez hasonlitva gondolod, hogy jobbak a botok, az elozo implementaciohoz (anno gyakorlo mod) kepest meg sok mindent nem tudnak.
Akarmennyire is kevesen jatszanak, ez meg mindig egy multiplayer fokuszu jatek. A jelenlegi toplista is ezt tukrozi. Amennyiben ez valtozna es lenne ra igeny, el lehet(ne, de mar nem kene hozzanyulni ehhez az oldalhoz) inditani egy uj toplistat, ahol a lelott botok utan kapod a pontokat. |
Adminisztrátor
|
broblem solvded Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Idézet