«1...639640641642643...681» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Hát így csak nem nyerek semmit, vesztenivalóm még mindig nincs.
,,Motor az életem, s motor a végem..."

Adminisztrátor
6 éve
Orulok, hogy ilyen nagylelku es megerto vagy. Ezek utan kerlek minden mas nezetelteresed (barkivel is) eseten legy ilyen easy-going, effektive nekik a jot keresni, kulonben azt kell majd felteteleznem, hogy engem akarsz most csak bosszantani, es utolagos hatallyal buntetest kiszabni, de ugy ahogy most tennem.

Felhasználó
6 éve
Idáig nem nagyon volt nézeteltérésem senkivel se. Még veled se, amíg fel nem kaptad a vizet egy normális hozzászóláson, és az utána leírt véleményemről ami nem tetszett neked. Úgyhogy még mindig nem értem a bann okát (már ha van oka az önkényeskedésen kívül).
,,Motor az életem, s motor a végem..."

Adminisztrátor
6 éve
Szerintem mindketten tudjuk, hogy ez nem igy van. Most nem fogok nevleg belekeverni senkit, max megkerem, hogy idezhessem a szavait, ha nagyon akarod. Illetve mikor a farmolt-jajdenem killjeidrol volt szo is vegig neked allt fejebb. Ha jol emlekszem a szabalyzatban van ilyen, hogy a nemkivanatos kommentek megitelesenek joga a moderacio kezeben van. Ha akarod akkor ezentul erre hivatkozok, nem arra, hogy mert szepen megkertem mindenkit.

Szerk.: Hozzateszem meg most is engedem, hogy (egy multirol) itt vitatkozz egy moderator szavaval, mikor a hirekbe azt irtam, hogy bokezu leszek a bannal. Szoval ezt most figyelmeztetesnek is veheted, es erosen ajalnom, hogy az ezelelotti komment parosunk easy-going stilusad vedd fel.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Csak ha buzi vagy.
Vagy inkább akkor ha te vagy az.

top 10 anime comebacks

Felhasználó
6 éve
Hát ennyi is lett volna a stickman, kapott egy új Adminisztrátort, akinek már majdnem kléniékhez hasonlóan sikerül elbaszni ezt a játékot. "Értelemmel" és önkényeskedéssel próbálják aktivizálni ezt a játékot. Imádom az ilyen embereket, ülnek a gép előtt arcát nem felvállalva, és pofáznak. Aztán amikor oda kerül a sor, hogy lehet még sincs igaza, akkor jön az, hogy bannt kapsz, törölnek stbstb. Csak egy kérdés, mégis hogy akarod, hogy aktív legyen a stick? Így? Mert hát akkor annyi sikered lesz mint az életben. Apropó, van életed? Vagy netán az az életed, hogy kapsz egy kis rangot mert jókor voltál jó helyen, egy pár tízéves dicsőít, és akkor azt hiszed, hogy te szartad a spanyolviaszt? Mert akkor nagyon el vagy tájolódva, ugyan olyan "ember" vagy mint a többi. Amíg ilyen elbaszott valaki próbája irányítani a játékot, addig biztos nem ajánlom senkinek. Gratulálhatsz magadnak, remélem most boldog vagy.
Addig is üdvözlöm a kurva anyádat is. :
Egyeltalán van fogalmad arról, hogy kivel, és hogyan beszélsz így?
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
6 éve
Azota mar frissitette, nehogy lemaradj!

Moderátor
6 éve
bani szerintem maradj csendben
aki arcát se vállalja az ne írogasson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----
tegnap sajna lemaradt :(
giphy.gif
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Hát így csak nem nyerek semmit, vesztenivalóm még mindig nincs.
Van vesztenivalód, például a tekintélyed, és a klánod színvonalát is eléggé aláviszed. Elég gáz amit csinálsz.

Kezdesz haczkupetyásodni.

Legutóbb szerkesztve Stain által

kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
6 éve
"retetatata megeszed a gecimet retatatateat" - 2pac, 1992, on the streets of compton
«1...639640641642643...681»