|
Felhasználó
|
nem a nevvel volt a baj de ezt mar leirtam ingame, emlekeim szerint. bocsanatkeres jo elfogadom de a tiltast nem veszem le.
Nem fogok elfelejteni semmit sem.. |
|
Moderátor
|
ne mondjam ki a nevedet
|
|
Felhasználó
|
shet nem is tudtam hogy uzuz = voldemort
![]() |
|
Felhasználó
|
nem a nevvel volt a baj de ezt mar leirtam ingame, emlekeim szerint. bocsanatkeres jo elfogadom de a tiltast nem veszem le.
Nem fogok elfelejteni semmit sem.. ![]() |
|
Elit
|
|
|
Moderátor
|
Háromnegyed 8, 8 körül kezdenénk egy baráti 5v5-öt vegyes csapatokkal, aki szeretne jönni /realm 5v5
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
|
Moderátor
|
Elobb-utobb akarok ilyent a script rendszerbe, hogy base defense, ami kijelol adott epuleten egy radiuszban egy helyet, egyik csapat vedi, masik be akar jutni. Ha 1 is bejut a tamadok kozul, nyertek. Ha mondjuk 30 perc alatt egy sem, akkor meg a vedok nyertek. Ilyent megcsinalhattok Ti is, csak becsulettel.
Szerk.: Pl egyszeruen megmondhato ilyen szempontbol fantasy teteje, mayan teteje, kikotoben a daruk, naftan a magas torony teteje (ez a legnehezebb a tamadoknak sztem). |
|
Felhasználó
|
Nyugodtan haragudj
Nem haragszok, egyáltalán mire kéne haragudnom? Arra, hogy 103 napig ezzel a karakterrel kell írnom fórumra? Mert igazából más értelme nincs ennek a kitiltós dolognak. Semmit se vesztettem, nincs miért haragudnom. ,,Motor az életem, s motor a végem..."
|
|
Adminisztrátor
|
Mert aki ki van tiltva az nem tud missziot bevaltani. Idk, jo otletnek tunt.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
![]() |
|
Felhasználó
|
Hát így csak nem nyerek semmit, vesztenivalóm még mindig nincs.
,,Motor az életem, s motor a végem..."
|
Idézet