«1...547548549550551...681» Új üzenet

Moderátor
7 éve
Úgy érzem magam mintha a parlamentben lennénk. A valós problémák megvitatása helyett egymáson keressük a gyenge pontokat, hogy miként lehetne a legjobban belekötni a másikba, természetesen a lehető leginkább irreleváns módon. Az eredeti felháborodás egy olyan probléma, amely már milliószor előfordult, mindig ugyanazzal a kimenetellel. Ideje lenne már beletörődni. Ha minden egyes szabályt megsértő üzenetért büntetést adnánk, akkor nem lenne egy aktív felhasználó sem. Egyáltalán nem ez a célom, sőt szeretném ha lenne egy értelmes, bővülő közösség, akik aktívan hozzáadnak valamit a játékhoz. Továbbra is lehet játszani a belekötök a másikba játékot, de ez semmire nem vezet.

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Adminisztrátor
7 éve
Shitpost. A post worth of jack shit. A velemeny pedig nem attol lesz irrelevans, hogy milyen hangnemben mondjak, hanem attol amit kozol.
Azert kezdtem ebbe a vitaba Andrissal, mert visszaidezett, hogy "moderalas van vaskesztyuvel". Amit meg mindig jogosnak erzek, hogy senki sem fejleszti mar a jatekot, nem oldja meg senki a jatekosok bajait, hogy nem birnak jatszani, bezzeg a forumon harman is rendeit birtok tartani. Megjegyzem ez nem rossz dolog, de nem top prioritasnal kellene lennie.

Felhasználó
7 éve
A témába illőség mellé ugyanúgy vonatkozik a kulturált viselkedési forma is. Egy rendes beszélgetés mellé nem kötelező emberfeletti fogalmazási képességekkel rendelkezni, de megkövetelt egy minimális színvonal. Sagittarius barátunk semmilyen építő ötletet nem adott, csupán egy hisztis 10 éves kompetenciájával rendelkező egyén sírását vehettük szemügyre. Teljesen jogosan lett törölve és büntetve. Erre senki sem kíváncsi, és a továbbiakban nem vagyunk hajlandóak magyarázkodni az ítélethozás végett.

Sagi' koma, a 10 éves kompetenciájával, elmondja az igazat ,annak aki azt hiszi, hogy ebből lehet még bármi is.
Kicsit ha belegondolsz, nézz körül. Közösség szinte nincs. Játékos se.
Ha jön valami új, azt instant elűzik a "NONAME SZAR" szövegekkel, feljönnek ide, 4chan szint befigyel, sőt még azt se üti meg. Illetve az instant büntetéssel, mert csúnyán nézet a Küldés gombra.
Ha annyira okot akarsz hallani, hogy miért mondom ezt, akkor egy icuripicurit játssz 4 órán keresztül,kritikus szemmel, s rájössz, hogy monoton és még értelmetlen is. Kapsz pár medált, melynek nincs semmilyen funkciója. Illetve kapsz pontokat. Talán funkciókkal rendelkező dolgokat kéne behányni.
De, az én anyámat, hogy nem mondok semmi építő jellegű dolgot, amivel ezt az aberrált játékot támogatnám? Mondogassam én is azt, hogy küldjük el eme Picassoi művészettel vetekedő játékot egy youtube videósnak, mint például Markipliernek? Majd, ha véletlenül is feljönne ide, akkor azt látná, hogy sehol senki? Illetve, ha van is itt valaki, akkor még magyarul sem tud, nem hogy angolul.
Igen, valószínűleg erről fog bárki is videót készíteni. Nem overwatchról,wowról,lolról,dotáról, vagy bármi ilyen normális játékról, illetve nem a saját édes arcát fogja mutogatni.^^
Steam Greenlight? Pénzbe kerül, senki sem fog a saját pénztárcájához nyúlni, míg csökkenő tendenciát mutat a játékosok létszáma mint látod.
Mikor van "sok" játékos? Amikor kijön valami újítás? Akkor lesz 20 ember, 4 napig.
Nesze, újabb hiszti, ami megint teljesen igaz. Lehet, nyafogni a nyers szóhasználatért.:)
BTW.
Őszintén? Nem érdekel a kemény 2 pont büntetést. Nem érdekel a jogossága.
Az se hat meg, hogy indokolja-e Areb. Sőt, még jogosságot is adok annak a két pontnak, lehet,hogy csúnya fiú vagyok, mert elmondom az igazságot ezzel a játékkal kapcsolatban.
Leszarom az ítélet feletti magyarázkodást. Ezzel a viselkedéssel úgy is csak játékosokat űztök el.:)

Legutóbb szerkesztve Sagittarius által

2321_bullet-for-my-valentine-prev.png

Felhasználó
7 éve
Amit viszont nagyon nem szeretek, ha 6-7 oldal shitposttal reagálnak, hogy milyen igazságtalanul van moderálva az oldal, és elküldenek melegebb éghajlatra.

U.I: Utóbbit nem kifejezetten erre az esetre értettem, de elszóltam magam.

:DD

A büntetésért való indokkal annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogyha "Offolás" helyett mondjuk sértegetést adtok, nem lenne ok folytatni a flamet.

Legutóbb szerkesztve Stain által

kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
7 éve
Idézet:
elmondom az igazságot ezzel a játékkal kapcsolatban
Az igazsag, hogy egy ez mocskosul egyszeru jatek, amivel jol el lehet baszni az idot. Nincs tobb ertelme, mint felmesz, fragelsz parat, es lelepsz. Erre volt kitalalva, de egyre tobb es tobb jatekos lett, igy a jatek is egyre "nagyobb". Ez nem egy mai jatek, nem volt AAA minoseg soha, megcsak a mai kickstarteres szintet sem utotte meg soha. Ez is egy normalis jatek, ahogy te fogalmaztal, csak soha nem volt hypeolva, sem az egekig fenyezve.

A 4chan szintet pedig nem tudom, hogy hozod ide. Kozel sem vagyunk. Sehogy.

(amugy el sem hiszitek mennyire be akartam vagni egy random bismuthot abrazolo kepet is)

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
7 éve
El tudnám képzelni, hogy a szerver küld üzit a klienseknek, hogy bot spawn, kap egy seedet, offsetet, ami alapján pszeudorandom ugyan úgy viselkedne és nem kéne lekommunikálni.

Ha minden bot ugyan ugy maszkalna, elore kitalalt utakon, az csak freekill lenne mindenkinek. Raadasul a nem-kell-kommunikacio ott bukna meg, amikor a bot megall lovoldozni.
Ha nem tudnád, alig moderálják azt az oldalt, mindenki úgy mocskolhatja a másikat

Rendszeresen online legalabb egy-ket janitor (boardonkent), akik egyetlen dolga jelenteni a moderatoroknak a szabalysertest, illetve kisebb moderalas. Ami nem kivanatos, az pillanatok, legrosszabb esetben orak alatt torlik. Amit Te 4chanen lathattal, az az alap funkcionalitas. Pedofilia (loli nem), guro/scat, spam hasnlo magnitudo. Ezt torlik. Porno, ocsarolas, hatespeech - ezt nem. Persze ez boardonkent valtozo. /d/ hyperscat thread marad, mert oda valo. /pol/ mlp thread torlesre kerul.

(amugy nem akarok faszkalap lenni, de Areb korabbi logikajaval elve Hector posztja a jatek nepszerusitesehez offnak szamit, nem?)

Legutóbb szerkesztve Banán által


Moderátor
7 éve
Igen, de nagyon egyszerű logikával ő ezt megteheti, a többiek nem. :P
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Adminisztrátor
7 éve
Igen, de nagyon egyszerű logikával ő ezt megteheti, a többiek nem. :P

Bullshit and you know it. Ha pont az ugymond nagy emberek nem tisztelik a szabalyokat, ha elitizmus van, akkor nem varhato el a tobbiektol sem. Akar Hector posztja rendben van vagy sem, ha ez az elso mondanivalod erre, akkor az nagy bukta.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Moderátor
7 éve
A nagy embereknek az a kiváltsága, hogy olyan dolgok felett rendelkeznek, amely felett a többség nem. Hector, mint a játék fejlesztője, teljes joggal dönthet afelett, hogy mit fejlesztene/adna hozzá a játékhoz. És de, ugyanúgy elvárt a többiektől, hogy tartsák tiszteletben a szabályokat, ugyanúgy mi sem fogunk visszaélni a "hatalmunkkal". Indokolt esetben viszont megtehetünk olyat, amit mások nem. Így van ez az élet csaknem minden területén. Nem tudom miért nem lehet ebbe beletörődni. :D

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Adminisztrátor
7 éve
A nagy embereknek az a kiváltsága, hogy olyan dolgok felett rendelkeznek, amely felett a többség nem. Hector, mint a játék fejlesztője, teljes joggal dönthet afelett, hogy mit fejlesztene/adna hozzá a játékhoz.

Nem a dotnesbe szoltam bele, sot, a sajat allaspontom is hozzafuztem. Mint ember, aki ert az ilyen dolgokhoz, birtam irni egy kommentet. De mivel nem a jatek nepszerusitesehez tartozik, crosspostoltam ide. Tudod, ahol helye van.
Nem tudom miért nem lehet ebbe beletörődni. :D

Hurr durr, a vilag igazsagtalan, es ez feljogosit arra, hogy en is az legyek. (inb4 miert kotekszek es nem elek bekeben)

Na mar most, nekem nincs bajom, a teljhatalmu adminisztracioval, ha egyenloen korrekt mindenkihez, meg onmagahoz is. Eddig akarhany szervert futtattam, akarhany kozosseget epitettem fel es adminisztraltam, legfeljebb egy co-admin volt velem egyutt, es senki masnak nem lehetett direkte beleszolasa a dolgokba. De meghallgattam barkit, es ha igazuk volt, valtoztattam a rendszeren. Nem kotottem az ebet a karohoz, hogy ez van es lesz csak azert, mert eddig is az volt. Senkinek sem kell beletorodnie semmibe. Nem vagyok nagyobb vagy jobb ember, mint ok, csak azert, meg tobb jogom van egy virtualis forumon, vagy regebb ota vagyok ott.

btw ezen a forumon evek ota futo poen a szigoru/unfair moderacio Talan lehet benne valami, hm?
«1...547548549550551...681»