«1...548549550551552...681» Új üzenet

Moderátor
7 éve
Nem pazarlom utána az időm a céltalan vitára, de egy utolsó hozzáfűzni valóm még lenne.

Ha a szigorú moderáció alatt azt érted, hogy Arebosszal ketten a legtöbb szabálysértést szépen csak töröljük, semmilyen következmény nélkül, akkor igazán benéztél itt valamit. A moderátor legfőbb dolga az lenne, hogy rendet teremtsen a fórumon, nem pedig az hogy minden hozzászolásnál keresse éppen melyik szabálypontot sértette meg az illető. Ha ehhez az kell, hogy néha egy hisztis kisgyereket eltiltunk egy rövid időre, akkor megtesszük, mert így helyes.(igen és ha éppen már volt 30 pontja és kap egy féléves bant, azt nem mi írjuk hozzá, de megint csak mi leszünk a hibásak) Hozzátenném, hogy ez nagyon ritkán fordul elő, de hurr durr, igazságtalan moderátorok vagyunk, meg persze mindig a mi édesanyukánkat. A világ igazságtalan azért, mert akik hatalommal bírnak visszaélnek vele. Nem rémlik hogy bármikor is visszaéltem volna vele, legalábbis nagy mértékben biztos nem. Hibázni lehet, emberi tulajdonság.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Moderátor
7 éve
1.) Banán, te komolyan képes voltál idézni snake üzenetét, miután ő maga törölte, csak,hogy beleköss? gg meg wp de azért no re
2.) Múltkor azért offal büntettem, mert ha káronkodásért adok (az, hogy alapvetően a stílusért büntettem őt nem jutott el az agyadig látom) akkor azzal bannolom is, és tudtam,hogy shitstorm lesz belőle bann után, de te így is megoldottad.
3.) Hektor, mint a játék fejlesztője egy ilyen topikba írhat ilyen üzenetet off nélkül...tudom,nehéz felfognod, meg bele fogsz kötni, de ő mint a játék, még egyszer kihangsúlyoznám: fejlesztője tehet nyugodtan megjegyzést arról, hogy egy adott ötlet megvalósítható-e vagy sem.

Legutóbb szerkesztve Arebosz által

"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Adminisztrátor
7 éve
Nem pazarlom utána az időm a céltalan vitára, de egy utolsó hozzáfűzni valóm még lenne.

Ereztem, hogy ez fog jonni. De ezzel nem mentesited magad semmi alol. Ahhoz is tapsika, hogy a posztom lenyeget figyelmen kivul hagytad, es csak a kozvetlenul teged rosszul erinto reszere reagaltal.

Egy moderator nem szabalybetarto egyseg egyebkent. Hanem kozossegepito. Ennek egy resze a nem kivanatos elemek torlese, hogy a tobbi felhasznalo kozti beszelgetes jobb, gordulekenyebb legyen.

"moderátor

Az a személy, aki útmutatást nyújt, valamint irányítja egy közösség beszélgetését."**

Azzal, ha kivonod magad a kozossegbol, ha magad ala helyezed az egeszet, nem segitesz. Es igenis dolgod mindenkivel megbeszelni mindent, amit akar. Ez a tiszted. Ezt a posztod. Nem az, hogy megsertodj. Nyeld le, vagy a sajat szavaiddal elve torodj bele. A kozosseg nem attol jo, hogy Te jol erzed magad, hanem hogy a tobbiek korulotted.*

**http://idegen-szavak.hu/moder%C3%A1tor

EDIT: Areb, latom Te is kozbeirtal, de ugyanazt mondtad mint OP az elso posztjaban, igy amit msot irok nem annyira vonatkozik rad, de azert megiscsak.
EDIT2: *mielott felreertitek, ez a moderator-adminisztrator tisztu emberekre igaz csak. Az usernek akkor erzik jol magukat, ha jol erzik magukat.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Moderátor
7 éve
A szigorú moderáció meme az már régóta itt van, és itt is lesz. Ahhoz képest ami anno volt szerintem az én 2 büntetőpont 1-2 hónaponta lófasz sincs, de még erre is megy a sírás.

Egy moderátor se helyezi magát magasabbra mint a közösség átlag tagja. Közösséget építeni meg nehéz az ember hiány miatt, meg amiatt is, hogy vannak akiknek hiába mondasz el valamit 3x, hiába próbálod meggyőzni, a saját keményfejűsége miatt nem fog hozzá eljutni. Vagyis ugyan úgy itt marad a nyakunkon mint valaki aki nem csinál mást mint a te általad "építő jellegű" viselkedésként titulált "há mi a kurva anyátok ez ti gecik" stílust produkálja. Ezeket pedig büntetésekkel figyelmeztetjük, ha kell "beállítjuk őket a sarokba" egy bannal x időre. A játék egyik fő programozója pedig oda ír játék fejlesztéssel kapcsolatban, ahol a helyzet indokolja. De ugyebár a vitát mi lezártuk, de neked ebbe is bele kellett kötni, hogy játszhasd a közösség fehér lovagját.

Amiért meg Kriszt tapsikolod azt te is rendszeresen elköveted, szóval megint csak gg de no re.

Legutóbb szerkesztve Arebosz által

"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Adminisztrátor
7 éve
Lehet, hogy nehez a kozossegepites, de a Ti dolgotok. Ne a sajat perspektivad alapjan probald jobba tenni a forumot, hanem nezd meg, mit szeretnenek a felhasznalok. Elvegre nekik van ez a hely. :)
Ha moderalsz az szep es jo, fontos is, de nem ez az egyetlen kotelezettsegetek. Csak lasd a regi modik mi mindent csinaltak. Kleni, Oli es Bolint a honlapot es KlanBazis jatekot. Sapi es Oli is modellezett, Bolint versekenyen reklamozta sticket, Mark a legjobb jatekosok koze tartozott. Es emelett mindannyian moderaltak. De nem csak moderaltak. Nektek is van mas dolgotok, ezt akarom kinyogni.

EDIT:Jaj, meg valami. Nem tudom, Ti regen elitek voltatok-e? Az elit forumreszen mindig is volt egy "Hogyan tegyuk jobba a kozosseget?" tipusu thread. Szerintem megint kellene, es bele aktivitas is. Komoly dolgokkal es hajlandosaggal.

EDIT2: Bazze, meg mindig jut eszembe hozza dolog. A regi modik moderalas es egyeb produktivitas mellett vold ideje az online, valos baratsagok es ismerosok, az iskola es egyeb tevekenysegek vegzesere is, amennyire en tudom. Szoval emiatt nem kell aggodni, kevesen olyan antiszocok, mint en.

EDIT3: Na komolyan, utolso edit.
Kléni írta
Nos, hogy valami hasznosat is csináljunk, kezdjük el "fejleszteni" a fórumozókat. Legelőször bent (magunkkal) kell kezdeni, főleg mert rólunk vesznek példát.
Ez az egész annyiból állna, hogy a kellemetlen, kezdő tagokat segítjük jónak lenni.
Ha pl jön egy új tag, akkor nem anyázzuk le, hogy mindent teleírt (fórumszabályzatot betartva), először is. Ennek oka az, hogy ha most lennénk mi kezdők, amit elolvasunk mi is beleírnánk. Elhiszem hogy idegesítő, engem is zavarnak kicsit a sok új témák, de le kell nyelni, nézzetek tovább rajta. Főleg te Tomi, ne töröld csak azokat, amik nem felelnek meg a szabályzatnak.
A második fontos dolog, hogy a tagoknak alapból nem anyázva kell hozzáállni, tök mindegy mit csinált az. Szépen, finoman elmagyarázni, miért is nem jó amit tett. Higgyétek el, sokkal többre megyünk vele, és a tagnak sem megy el az egésztől a kedve. Ha ez olykor még nagyon nehéz is, próbáljatok meg rá figyelni.
A következő pont a tagok "fejlesztése". Vannak olyan tagok, akik ugye még kezdők, vagy szint alatt vannak, és eléggé sokan utálják már őket. Nos ezekkel a tagokkal először is szépen el kéne beszélgetni (nem sértve, megpróbálni meggyőzni a másik oldalra), természetesen privát üzenetben, több levelet váltani vele akár másról is, megismerkedni vele, aki fikázza, azt leszólni, szóval megvédeni. Hogyha érzi, hogy foglalkoznak vele, vagy megvédik, hamarabb normális lesz. Ha esetleg mégsem menne a levél, a fórumon, nyilvánosság előtt kérni meg őket. Ha ez sem megy, hát akkor passz Vigyorog

Összegezve a tagokat segítenünk kéne beilleszkedni a közösségbe, nem keresztülnézni rajta, valamint módosítani a mostani helyzeten (mondjuk erre nem tértem ki, a lényeg hogy a többiek, nem elitek is ezen a célon legyenek, és legfőképp ők se káromkodjanak, szidják a másikat).

Ebben a témában beszélhetjük meg a fejlesztésre kiszemelt tagokat, esetleg mit lenne érdemes vele csinálni

Ehhez természetesen bárki hozzárakhat bármit, akár módosíthatja is, szóval vélemény jöhet.

Oke, a masodik valaszom is faszsag volt. Itt olvashato: http://pastebin.com/uPgXNLeu

Legutóbb szerkesztve Banán által


Moderátor
7 éve
A "vitát lezártuk" részt a mi részünkről írtam, hogy már nem akartunk foglalkozni vele, ezt most lehet én fogalmaztam szarul, tyűha.

Krisz=OP. Megszokásból a régi nevén hívtam, általában ismerni szokták ez alapján is, gondolom te a játékbeli kihagyásod miatt nem. Azt mondtad, hogy ő egyből csak a neki sértő részre reagál, többire nem. Te nem kerülsz el válaszokat néha, csak azért, hogy most másba köthess bele? Arra sem reagáltál, hogy snake törölt üzenetére miért kellett több nap után reagálnod, gondolom ha csak a "muh igazságtalan moderátorok" dolgot írod le, akkor túl rövid az üzenet, vagy valami hasonló ok. De érted, egy törölt üzenetre reagáltál több nap elteltével. Lehet azért törölte mert közben utána nézett és rájött butaságot írt (van ilyen is néha). Ezt privátban is megírhattad volna. inb4 korlátozom a szólásszabadságod.

Múltkor egész végig azt az embert védted, aki a játékot szarnak, az új játékosokat meg gecimaradványnak nevezte,meg hasonló szavakkal írt egy kommentet, majd ezt ő azzal elintézte, hogy "ilyen a stílusom" (mielőtt az indoklás miatt lenne baj megint: nem akartam bannolni, ezért egy enyhébb büntetést adtam neki).

Vitás részt feljebb leírtam.

Mert az, hogy valaki kap egy jogos büntetést, erre nekem ugranak, hogy "elnyomás" meg "egyenlőtlenség", majd magyarázzák, hogy miért nem végzem jól a dolgom, az nem az? Vagy ha bannolok is valakit, akkor az illető ír multi accal egy hosszú, szomorú kommentet, hogy mennyire igazságtalan a rendszer, mert őt 30+ ponttal kibannolták, és most ezért mindenkinek sajnálnia kell őt, és a moderátorok ellen fordulni.

A közösségnek nincs egy egységes akarata jelenleg. Vannak akik nem is foglalkoznak ezzel, csak a játékra kíváncsiak. Akik meg fórumon vannak, azok között vannak akik rendet akarnak, vannak akik szerint pedig 0 moderálás mellett kéne legyen minden, hiszen már "úgy is meghalt a játék". Tényleg, ha jönne új játékos, azt is kergessük el azzal, hogy az első dolog amit fórumon lát az valakinek a lelki fájdalma a kelleténél több trágár kifejezéssel megfogalmazva/kommentek amik semmiből nem állnak csak "xdddd". Így is engedek egy csomót, az utóbbi időben, 1-2 hónap alatt töröltem 2-3 üzenetet, és ennyi.

buzzwordoket meg azért használok, legyen mibe belekötnöd. Te meg miért nevezel engem fiadnak? Most ennyire büszke vagy arra, hogy kicsivel idősebb vagy, hogy ezt muszáj volt kijelenteni?

Legutóbb szerkesztve Arebosz által

"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Adminisztrátor
7 éve
Olvasd el ujra amit irtam. Erre a kommentedre levelben felelek, ha jobbnak latod idezd majd ide.

EDIT: A levelbol kifelejtettem. A "fiam" gimnazium ota a szavam jarasa.

EDIT2: Areb kommentje elotti kommentem olvassa el mindenki, aki tanulni akar. Kleni sok okossagot irt regen.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
7 éve

Felhasználó
7 éve
Fénykép az "első tesztelőkről"
Stickman_Warfare_2016.08.19._19-32-30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Adminisztrátor
7 éve
kunfhara.png

Most itt a rekord.
«1...548549550551552...681»