«1...544545546547548...681» Új üzenet

Felhasználó
8 éve
Igazabol azert lenne jo a laptop mert van egy gepem apanal, meg egy itthon, de egyik sem tul acelos... Es igy a ketto gepet eladhatnam, es lenne egy igazan jo, amit tudnek oda is vinni. Amugy az oldal az arukereso.hu -n ertekelve lett a vasarlok altal, es elegge megbizhatonak mondja szinte minden vasarlo, szoval azzal szerintem nem lesz gond. Tehat, csak magat a laptopot figyelembe veve, melyik erne meg inkabb? Ami(ke)t te kuldtel, vagy az enyemek?

Felhasználó
8 éve
Az első amit küldtem egy ötössel-tizessel olcsóbb a tieidnél, és ugyanazt tudja, plusz csicsásabban is néz ki.
Viszont kapsz a tieidhez csilivili egeret, ha az számít.

Legutóbb szerkesztve Stain által

kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
8 éve
Valami informatikai szakerto tudna segiteni egy olyanban, hogy ez a 2 laptop megeri-e az arat, vagy ilyen tudasut lehet kapni olcsobban is esetleg? (Es amennyiben igen, megeri, a ketto kozul melyik lenne jobb? Jatekhoz foleg Ez vagy ez?)
Itt szerintem érdemesebb ezen kérdésedet feltenni (hisz notebook=laptop, és ez egy tech fórum), mert hozzá értő emberek tudnak segíteni, saját igény alapján javasolni. (Nem mintha ezen a fórumon nem lenne hozzá értő - csak szerintem ott valószínűleg többen lehetnek.)

Felhasználó
8 éve
a gyengék aludnak,faszák hibernálnak.

Felhasználó
8 éve
Manapság a gyerekek túl sokat tanulnak, muszáj aludjanak is. Csak ez az oka a pangásnak.

Ha tanulás alatt orosz nyelvet érted főként CS:GO-n, akkor egyetértek.

Felhasználó
8 éve
Ha tanulás alatt orosz nyelvet érted főként CS:GO-n, akkor egyetértek.
casualban valami 10 éves pofázására azzal reagáltam hogy "cant you just kill yourself" az meg odahívta az apját és az hadart tovább spanyol féle nyelven pár percet, szóval már neem csak orosz van
;D
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
7 éve

Emlekszem amikor en kezdtem ilyesmibe*. Semmi sem lett belole, de regen is volt. Ugyanakkor meg mindig jo otletnek tartom, szerintem fasza dolog mindenfele fan-artwork. Nem tudom, mi lesz a sztori, vagy milyen jellegu lesz az iromany, de ha gondolod szivesen segitek. Anno nagyon sokat lebzseltem itt, szerintem van nehany ember aki meg megismer (csak mert en senkit, ki a tokom ez a sok uj nev(Kungfus ha itt vagy adj eletjelet, mert a Te kommented miatt vagyok itt)).

EDIT: *Sot, emlekszem mikor sapi irt fanficet!

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
lel bani
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Elit
7 éve
Írtam üzenetet. :)

Adminisztrátor
7 éve
Oy. Ma elsetaltam Alex mellett pesten. Meg mindig ugyanugy nez ki.
«1...544545546547548...681»