«1...463464465466467...681» Új üzenet

Felhasználó
9 éve
1. rész

A házban is mindenki Hammer ellensége. CAKKO egy zárdában nevelkedett, miután a szülei elhagyták csecsemőkorában. A betétesek megrohamozzák a bankot, de nincs miből kifizetni őket. Mikor a férfi nem hajlandó átadni a felvétel összes másolatát, pisztolyt szegez rá. Mark575 úgy dönt, új életet kezd.
2. rész

Mikor Bőrmajom tudomást szerez a terhességről, parancsot ad, hogyha az újszülött lány lesz, azonnal végezni kell vele. CAKKO egyre inkább hajlandó megbocsájtani az apjának, pedig az nagyon durván viselkedik a személyzettel. PIZZADOX munkába áll Dani irodájában. TheStrynox és Fradi mindenáron válni akar. ZeroCool felkeresi kléni celláját a börtönben.
3. rész

Lejla és CAKKO szimpatizálnak, s rájön, hogy a kislány férje lehetne Fradi. UBORKÁS_FAGYI elintézi, hogy Niki_cica néhány napig Fradi lakásán lehessen. A feladata, hogy gondozza PuMPKiNHeaD édesanyjának hűtlen férjét. PuMPKiNHeaD főbelövi magát, nehogy újra börtönbe vessék. ZeroCool hiába próbál magyarázkodi, Dani nem hallgatja meg.
4. rész

Killer_man erőszakoskodik Hammer felett, aki erénye védve majdnem megöli a fiút. SWAT_ ráébred, igazságtalanul bánt kléni érzelmeivel, ám meglehet, már késő. Mark575 úgy érzi, mindenki elárulta őt, csak ZeroCool tart ki mellette. Fegyvere az erőszak, amitől akkor sem riad vissza, ha vágyainak célpontja éppen egy védtelen, gyenge nő. Niki_cica megint próbál közelebb férkőzni UBORKÁS_FAGYI köreihez.
5. rész

Dani megkéri Hammer kezét. SWAT_ tisztában van vele, hogy Lejla soha nem fogadja el anyjaként. UBORKÁS_FAGYI gyűlöli a sorsjegyáruslányt, ám anyagi érdekből ő is pártolja a házassági ötletet. CAKKO készül a második könyvére. A lány megharagszik, amiért Fradi eltitkolta, hogy nős, és nem akarja látni többé.
6. rész

Az újszülött az CAKKO nevet kapja. Niki_cica kislánynak ad életet, és természetesen azt hiszi, hogy gyermeke életét Bőrmajom kioltotta. ZeroCool felajánlja kléni kijuttatását a börtönből, ha aláír egy nyilatkozatot, melyben őt teszi meg a Mitral-részvények tulajdonosának. A sors fintora, hogy a szörnyű bűntett egy új élet kezdetét jelenti. Hammer feltett szándéka, hogy elfogadtatja magát Fradi családjával.
7. rész

CAKKO PoD segítségét kéri. A férfi gyerekeknek szóló videóanyagot küld a kazetták helyett. Mark575 azt hazudja neki, hogy amennyiben szembeszegül vele, asszisztense a kazettát eljuttatja a tévécsatornákhoz. kléni nem ér rá, mert hobbijának él, fát vág. Rőzike belépési engedélyét ZeroCool írja alá.
8. rész

A Guzman családot lesújtja a titkos házasság híre. CAKKO a kapott pénzből a családján próbál segíteni. A két család valamikor közös üzleti vállalkozásba fogott, ám ZeroCool De La Torre megelégelte, hogy osztozniuk kell a bevételeken. 20 év múlva kléni, mint fiatal ügyvéd ZeroCool De La Torre szolgálatába áll, és minden lépését egyetlen dolog vezérli: bosszút akar állni szülei gyilkosain. Szerencsétlenségére Niki_cica Bőrmajom erőszakának áldozata lesz.
9. rész

Mark575 pálinkája kirobbanó siker - szó szerint. UBORKÁS_FAGYI elintézi, hogy Niki_cica néhány napig Fradi lakásán lehessen. Banán csempész akcióra edzi magát. sadypisten őrnagy és johnny_english megérkeznek a De la Torre-házba, és átkutatják a szobákat, hogy megtalálják az elveszett ékszereket. Mark575 eltiltja lányát, a rossz útra tévedt barátnőjétől.
10. rész

Kiderül, hogy a lány kiskorú, a házasság érvénytelen. Az is kiderül, hogy érvényes és jogszeru volt Banán házassága. 18 éves korában CAKKO elhagyja a zárdát, amikor állást kap a gazdag és hatalmas, ámde konzervatív Di Carlo családnál. Mikor visszatérnek, Mark575 meghal, még mielőtt bemutathatná ifjú feleségét családjának. Banán iskola után nem haza megy, hanem egy fiúval moziba.
11. rész

A fiatal lány azonnal rabul ejti a férfi szívét. kléni kiszabadul a börtönből. Anyja épp ebben a pillanatban állít be, hogy kitegye Fradi szűrét a házból. ZeroCool megtudja, hogy aznap kléni és Sunny későig dolgoznak majd együtt, és hazatérve mindent elkövet, hogy CAKKO féltékenységét felkeltse. Amikor kiderül, hogy Mark575 rákos és már csak néhány hónapja van hátra, teljesen megváltozik az élete.
12. rész

Rőzike egy törvénytelen kábítószerüzlet lebonyolítását javasolja a Mitral cég tevékenységének leple alatt. ZeroCool feltűnően jókedvű, amióta Rőzike megállapodott vele. Dani, egy jószándékú környékbeli felajánlja, hogy segít a betegápolásban. kléni nem ér rá, mert hobbijának él, fát vág. kléni csak kilenc éves, amikor szemtanúja lesz családja meggyilkolásának.
13. rész

Hammer tovább küzd Fradi szerelméért. Dani segítségével Lejla megtalálja a gyilkos fegyvert kléni szobájában. johnny_english megpróbál kléni lelkére beszélni, hogy engedje, hogy ő legyen az ügyvédje. kléni és CAKKO el akarnak utazni, de a reptéren közlik, hogy nem hagyhatja el az országot. Szabesz felelősségre vonja anyját, hogy miért nem mondanak el neki semmit, így Szabesz is értesül a hírről.
14. rész

CAKKO PoD segítségét kéri. Fradi - CAKKO szerelmének kivívása érdekében - még a saját kamasz lányáról is lemondana. momo erőszakkal elhurcolja counterstrike lakásáról harmadik felet. A múlt bűneinek árnyékában mindkét nő viszontagságos utat jár be. Szerencsétlenségére Niki_cica Bőrmajom erőszakának áldozata lesz.
15. rész

UBORKÁS_FAGYI Fradi és CAKKO összeboronálásán fáradozik. UBORKÁS_FAGYI és Admin doktor ismét találkozik. 18 éves korában CAKKO elhagyja a zárdát, amikor állást kap a gazdag és hatalmas, ámde konzervatív Di Carlo családnál. Mindenki azt hiszi, Mark575 dobta le, és az egyetlen szemtanú hallgat. SWAT_ tisztában van vele, hogy Lejla soha nem fogadja el anyjaként.
16. rész

Banán csempész akcióra edzi magát. A panziós lányok megnyerik a fogadást UBORKÁS_FAGYI, TheStrynox és counterstrike ellen. johnny_english megpróbál kléni lelkére beszélni, hogy engedje, hogy ő legyen az ügyvédje. kléni és ZeroCool ebédelni mennek, mert kléni tudja, Renzo melyik vendéglőben beszélt meg titkos találkát. Dani megnézi a felvételt.
17. rész

Szabesz megkéri johnny_english barátját, hogy legyen az apja ügyvédje. A két szerelmes végre egymásra talál. CAKKO kételkedik benne, hogy Lejla valaha is elfogadja nővéreként. Lejla gyanakodva figyeli, miként akarja PIZZADOX Sunny csapdáját felállítani. PuMPKiNHeaD rémtettének emléke elkíséri Niki_cica egész életét.
18. rész

kléni még éppen a kapunál csípi el feleségét. Rőzike el akar utazni, de CAKKO nélkül. Niki_cicaszembesül a Guzman család haragjával, és férje törvénytelen gyermekével. Fradi és CAKKO vonzalmukat titokban tartják. Banán mindent tisztázni akar apja előtt.
19. rész

Hammer feltett szándéka, hogy elfogadtatja magát Fradi családjával. CAKKO a kapott pénzből a családján próbál segíteni. Lejla és ZeroCool (sadypisten felesége) találkoznak. ZeroCool álruhában elmegy CAKKO festőjéhez. Niki_cica kislánynak ad életet, és természetesen azt hiszi, hogy gyermeke életét Bőrmajom kioltotta.
20. rész

ZeroCool hiába próbál magyarázkodi, Dani nem hallgatja meg. Mindenkit összetört a csalódás, egyedül Banán merít erőt belőle. Fradi Szabesz és egy francia festő románcából született. Mikor a férfi nem hajlandó átadni a felvétel összes másolatát, pisztolyt szegez rá. Niki_cica nem képes feldolgozni a megpróbáltatásokat.
TESSÉK :D Nézegessétek. Kléni-nek egyszer elszállt az agya azt kiadta ebbe a spanyol zs- kategóriájú drámába :DDD
Most pedig kiprovokálsz tőle egy 25 pontos büntit. ^^
Nézd meg mit tettem ki az előbb :P

Legutóbb szerkesztve Killer_man által

Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.

Felhasználó
9 éve
Lol,mar vagy 5 eve latom klenit,Travian/Stikmun oldalakon,es o a beszt frend forever,nagyon jo meg vices iss.Es ez nm seknyalas ertetttuk treberorida???Vaty befoksz szolni mekint?

Moderátor
9 éve
Az az, hogy nálam angolra van állítva és ez egy spéci fícsör a stickhun, hogy rossz nyelven küldi.

Moderátor
9 éve
Baromságoknak nem teszek eleget... dee azért a fordítást le kell tesztelni.

Szerk.
Ciao Stwebono!
speed puniti per il tuo messaggio:
---

---
Indok: hű dekevés pontod van
questo punizione 20000 punti vale, intutto -2147463645 punti ai.

Stickman Warfare Squadra!

Legutóbb szerkesztve speed által


Felhasználó
9 éve
Tudja meg a világ, hogy ez medzsik!
(az ipsét lecsukták pedomackózis miatt, hueheueheueheue)
A Janklovicsot? Tuti nem.
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Moderátor
9 éve
Ez van ha nem homokozik a gyerek.

Felhasználó
9 éve
Ki korán kel eventet lel.
Ilyet (Inkább őt) is ritkán látni. A legjobbkor voltál fennt. :D
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Felhasználó
9 éve
Valaki egyszer csapott be egy tumblr-t, vagy egy modi profilképjébél találtam ilyen lassan mozgó gifeket (emberi arc, olyan mint egy állókép, csak hirtelen megmozdítja a szemét pl.). Tudnátok esetleg linkelni hasonlókat?
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Moderátor
9 éve
53873904_creepy_gif.gif

94618-miert-kell-lejarni-a-konditerembe.gif
meh.

Legutóbb szerkesztve által


Moderátor
9 éve
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..
«1...463464465466467...681»