«1...306307308309310...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Amúgy itt miért minden az UFÓ-ra van fogva, mikor az azonosítatlan repülő tárgyat jelent?
Mert az emberek rémesen ostobák... szerinted az isteneket minek találták ki? Amire nincs ésszerű magyarázat, azt biztos valami felsőbbrendű lény, vagy idegen csinálta.. japersze, hülyeség. A hitegetéssel sem jobb semmi. Mindenki tartozik valami szektához, ha akarja, ha nem (más kérdés az, hogy megvagy keresztelve, csak nem gyakorlod a hited), neked azzal nem jobb, hogy van istened, de az egyház gazdagszik meg belőled az egyházi adóval, meg az anyjatöke tudja, miből - ja és még mindenhova pofátlanul perselyezgetnek.. A médiának meg az a jó, hogy ha lesik a sok szennyet, felkapják a szorit, azt mindenki erről áradozik, meg lesi a hülyeséget, találgatózik stb (lásd: 2012. dec. 21.), amiből kifolyólag szintén megy a tejelés a népbutító médiának.. És még csodálkoznak, hogy a tehetség(-telen)kutatók, nyálgép 'romantikus' sorozatok meg a megrendezett, amatőr csúfságok után egyre hülyébb a "jövő" nemzedéke.

Moderátor
11 éve
Itt valakinek félrecsúszott a világnézete.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
egyre hülyébb a "jövő" nemzedéke.
Ne így legyen! Ennek fényében ajánlanám Mircea Eliade Vallási hiedelmek és eszmék története sorozatot, utána majd jöhet a többi.
(Nem értek egyet a kötelező vallásoktatással, de a vulgárateizmus alaptéziseit felesleges hangoztatnotok, inkább mélyedjetek el a témában és nyomjátok ex cathedra kinyilatkoztatásaitokat . Ez a pars pro toto hozzáállással úgy jártok, mint én tegnap este a focitopikban. :P)

Felhasználó
11 éve
Beadták a vasasba... >.>
kétlem, hogy Kádár sztárcsapatába befért volna.
Szabeszt fórummoderátornak!

Moderátor
11 éve
Az meg más dolog, h manapság mire jók a vallások, és mennyire el van ferdülve az egész.

Ehhez csak egy szót tudok hozzáfűzni: Felvilágosodás. Nem feltétlen csak a 21. században alakult ki az emberekben a vallással szembeni ellenszenv.

Legutóbb szerkesztve Mark által

[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
11 éve
Azt is vedd figyelembe, hogy "régen" törvénybe volt iktatva a kötelező templomba járás ...
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Elit
11 éve
Mit nem adnék azért, hogy rájöhessek ebbe és a többi hasonló dologban mi a vicces....
"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Felhasználó
11 éve
(A rossznyelvek szerint Jézus meghirdette Istan országának eljövetelét, és eljött helyette az egyház. :p)
Nem egyházban bízunk, hiszünk, hanem Istenben. Az egyház, mint Krisztus teste (corpus Christi)... nos, a corpus szó elég tág jelentésű, de alapvetően olyan testet jelent, aminek nincs lelke! Tovább lehet gondolni...
Felvilágosodás. Hurrá! Ugyanannyi a mocsok a történelemben, mint előtte. Teljesen felesleges statisztikát felállítani a bűnökről! Bármelyik "ideológia" nevében egyetlen emberen is erőszakot követtek el, lehet-e komolyan venni a ti gondolatmenetek alapján? Mi a jó és mi a rossz? Már ennek meghatározása is bonyolult és eltérő, behatárolja a "kulturális" közeg. Amennyiben egy "ideológia" jó, tehát emberi értéket képvisel, vajon hibái, bűnei benne vannak vagy a megélhetési képviselőiben?
Az ateizmus (istentelenség) pedig egyidős a vallással, voltak már a görögöknél, a rómaiaknál, a reneszánsz korszakában is. Európa pedig soha nem volt keresztény, csak keresztény mázzal leöntött "akármi"; köszönhetően Theodosius politikai törekvéseinek. (Az iszlámot sokan szeretik beállítani vallásos "tébolynak", ott az ateizmus legismert kéviselői: Szaddam Husszein, Kadhaf... /ezek bár a volt Keleti-Blokk (vp) kedvencei voltak, nem voltak kommunisták/.)

Felhasználó
11 éve
Ez nem bug. Időtlen idők óta ilyen.
Pedig még amikor Alex fejlesztette a játékot, én is szóvá tettem, és azt mondta, felírta :D Nem így kellene lennie, mert miért célozna, ha nem is célzunk, tehát de, bug. :P

Moderátor
11 éve
Csípőre tett fegyverrel eléggé hülyén nézne ki az ugrás. :P Bugnak meg nem mondanám, mert gondolom így lett megcsinálva elsőre, meg amúgy sem olyan dolog, ami gátolná a játékmenetet, tekintve hogy földet éréskor nem marad vállon a fegyver.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
«1...306307308309310...681»