«1...308309310311312...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Most őszintén. Van itt olyan ember, aki elolvasta végig? Naugye.

Én elolvastam ;D
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Felhasználó
11 éve
Én is.

Legutóbb szerkesztve által


Felhasználó
11 éve
Sunny!
Írtam-e valahol, hogy légy vallásos, keresztény, izraelita, mohamedán vagy bármi más? Annyit írtam, hogy először olvasni kellene, ismereteket szerezni (akkor nem lenne olyan nagy probléma már az sem, hogy miért nem egyiptomi vagy görög istenekben hiszünk, ha meglennének az alapvető történelmi ismeretek). Másodjára azt írtam, hogy lehet gondolkodni. A válaszod erre "már aki hisz"; és utána teljes erőbedobással nyomod a "szektás" dumát, mert te is csak egy szekta tagja vagy; és ez neked okoz súlyosabb problémát.
(Ajánlott film Bryan élete, A lator, Terminátor és Jézus, stb - talán könnyedebbé teszi a humor az általad véresen komolyan vett világot.)

Felhasználó
11 éve
(Más téma)
Sony Ericcson Live with Walkman-t (WT19) ICS-el (Android 4.0.4) valaki tudománya szerint lehet rootolni? Még anno GB-vel (Gingerbread-del) vettem, csak hát szépen kijött az új frissítés (ICS), és most, mikor rootolni kellene, jöttem rá, hogy vagy olyan a program, hogy GB-s WT19-et lehet vele rootolni, vagy ICS-t, csakhogy az ilyenek nem "kompatibilisek" a WT19-el.
Nem vagyok nagyon otthon a témában, úgyhogy aki egy kicsit jobban ismeri az Androidot, attól elfogadnék egy kis segítséget...
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
csak a root-engedély-szügséges progikhoz kéne, meg megspórolnám egy poweramp árát. ;)
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
A Marson talán...
Figyelj,csak azt mondtam elnézegetem a képernyőn. Nem azt mondtam ,hogy járnék a valóságba vele. Szerintem a plasztikázót csajok undoritok és a valóságba elhánynám magam. Szóval én a valóságba a természetes lányokat szeretem,más dolog ,hogy a képernyőn sok mindent elehet nézegetni ,de a valóság más mint az internet ;)
"A valóság az agyad által megfejtett elektromos jelhalmaz csupán!"

Moderátor
11 éve
de a valóság más mint az internet ;)

morpheus.png
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
11 éve
"The Matrix". Jó film az biztos. Több igazság van benne mint képzelné sok ember. Sok bölcsesség. Nem biztos ,de az egyik valóságról szóló filozófiai bölcsességet Platonból merítettek a Wachowski-fivérek. (Platón,Görög filozófus(Javítsatok ki ha tévedek))
"A valóság az agyad által megfejtett elektromos jelhalmaz csupán!"

Felhasználó
11 éve
Dikk,korábbi klánjai nevü fül a profilon.

Felhasználó
11 éve
Ma meghalt Bódi László, Cipő!
Szerintem Magyarország legjobb hangú, személyiségű embere volt....
Nagyon sajnálom.
Isten veled Cipő! †
sirszabadi_www.kepfeltoltes.hu_.png
«1...308309310311312...681»