«1...163164165166167...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Kar volt remenykedni, most meg bankodni. Ha valahogy ki is kijutottunk volna a csodaval hataros modon, ott sorra dontottuk volna a negativ rekordokat. Jobb ha betomjuk a pofankat ezzel a 8-cal, mert most mar nem csak a romanok, hanem a fel vilag rajtunk vihog. Ha majd sikerul felnonunk a feladathoz, akkor beszelhetunk kijutasi meg csak vagyakrol is.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
10 éve
Szerintem Egervári azért mondott le, mert megundta a szenevedést velük. Ilyen motiválatlan csapatot még nem láttam. Gera szerintem háromszor jobb, mint az egész csapat, ő legalább mindig küzdött. Ezért is ismerik Angliában.

Felhasználó
10 éve
A másik szép dolog, hogy még így is lehetett volna egy jobb(!) válogatottat összerakni, csak ugye Sanyi szeret összeveszni a legjobb játékosokkal.. A védősor viszont, így is-úgy is egy kalap szar, de vicces, hogy közben arról beszélünk, mekkora futballnemzet vagyunk és stadiont építünk és kijutási vágyak meg.. áh..
Mint amikor a 4 éves kisfiú mondja hogy épített egy rakétát, nincs szíved azt mondani, hogy az egy tetves bot meg egy flakon, egymáshoz kötözve.

Felhasználó
10 éve
Te atyaég.... Ilyen rosszul a magyarokat még nem láttam focizni :C
Nincsenek jó védőink, rossz a kitartás és még sorolhatnám..
Nekem erős a gyanúm hogy még jó 20 év múlva se leszünk kinnt a VB-n :ss.

Felhasználó
10 éve
Szerintem már sose
léci

Felhasználó
10 éve
Hazugság!

Az egész meg van bundázva! Lefizetik a Magyarokat! Ilyen szarul nem játszhatnak!
"A győzelem szív kérdése, csak jó helyen kell lennie." :)
5422.gif" ; border

136827685929698749.gif

[img][/img]getbanner.php?n=Az M82A1 ura%

"The Best There Is, the Best There Was, the Best There Ever Will"
143759383937623529.gif

Felhasználó
10 éve
Fradikám! Vénségedre meghülyülsz. :p Láttad a szovjet-magyar 6-0-át? Igen. Láttad, hogy az Üllői úton a 98. percben lőtt góllal győztünk Málta vagy más komoly csapat ellen? Igen. Akkor most reggel, mikor rátöltve elérted a megfelelő cukorszintet tedd le a poharat! ;)
Jobb ha tudod, azért kaptunk ki, mert az ellenfél megtévesztésként narancsban jött ki a pályára, indőnként felbukkant a Heinneken vöröscsillaga, és az exkomcsi fijjuk nem tartottak poltájt a gaz imperialista cselszövés módozatairól; továbbá az sem mellékes, hogy a "tuggyukkik" stadionjában játszottunk. A legdurvább az volt, amikor Robben Devecserit az öngólja után felsegítette, és megnyugtatta, hogy segítsége nélkül is tud(nak) gól(oka)t lőni.
Jön Csábi! Mert megérdemlitek. :p Szvsz inkább Gerzson, focizni már sérülései miatt nem nagyon fog, tekintélye megvan, és ismeri ezt a csürhét.

Felhasználó
10 éve
Szép volt srácok, külön gratulálnék a történelmi sikerhez. Szégyen nincsenek szavak erre. Lehet viccelődni, hogy biszem-baszom jó póén meg minden, de a szintkülönbséget remélem mindenki látta.
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
10 éve
Andris! (menj a 3,14-be! :)) Tizenvalahány menő-sérós-tetkós-celeb falábú hülyegyerek miatt engedd meg, hogy ne az én pofáfom égjen a bőr, és hadd ne én vágjam fel az ereimet. Köszi. ;)

Felhasználó
10 éve
«1...163164165166167...198»