«1...152153154155156...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Jel! Értem én, hogy neked megadatott, hogy lássad focizni Albertet, Nyilasit, meg amikor még teltház volt a Népstadionban. Ehhez képest tényleg jó szarozni a mostani focit, nekem nincs ilyen viszonyítási alapom, én nekem a 2004-es bajnoki címünk az egyetlen ilyen emlékem, és Lipcsei Peti, és Gera Zoli volt a 2 legnagyobb játékos, akit a Fradiban láttam. Viszont az nagyon szomorúnak tartom, hogy a mai fiatalok inkább nézik a fos spanyol, és angol bajnokságot. Télleg, csilivili, világsztárok játszanak ott, én is nézem, DE BASSZAMEG AZ NB1 AKÁRMILYEN FOS IS, A MIÉNK, ÉS MEG KÉNE BECSÜLNI. Ezt üzenem a sok mankeszter, cselszki, reál madrid, barca meg minden szopónak. Persze nem bűn ezeknek a csapatoknak szurkolni, hisz én is Realos vagyok basszameg, de inkább a magyart nézem, mint a realt. Ja és igen, Inaddal megyünk holnap MTK-'kövesd meccsre, aki csatlakozna, fosson egy privit.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
A Barcelona szerintem most lealázódott, ugye bár, a Bayer elég szépen elverte.
Remélem ilyen többet sose lesz.

Felhasználó
10 éve
wtf? 2-0ra verték a barca b-t... te is nagyon érthetsz a focihoz...

Felhasználó
10 éve
Nálunk az egész megyében még NB-s csapat sincs. Közbe pár éve még a Makó is az NB2ben harmadik volt. Csak annyi money sincs hogy megvegyék a licenszet, és ink. eladják.
.

Felhasználó
10 éve
Röviden:Ha a játékosok sem klubszinten, sem országos szinten nem becsülik meg a szurkolóikat, és gátlástalanul átbasszák őket hosszú éveken, évtizedeken keresztül, akkor elégedjenek meg azzal az elismeréssel, hogy az a drága jó anyukájukat emlegetik!
Mexikó óta a "7. négy éves terv" van; de nemhogy vb-re, eb-re nem jutunk ki, de a kijutás közelébe sem kerülünk (a 97-es pótselejtező "Megállj, megállj kutya Szerbia" 1-12-vel...). Az siker, ha a következő esemény selejtezősorsolásán nem az ötödik, hanem a negyedik kalapba kerülünk. Mi pedig örüljünk ennek is! Ahogy Kovács XXIV. Józsi bá' mondta a tsz-agitátornak: "Hát, a faszom nem kéne?"
A drusza miért mondta le a válogatottságot?
Azon is el kellene gondolkodni, hogy a "sikertelenség" ellenére miért élnek-halnak a hokiválogatottért a a szurkolók. Lassan nagyobb az érdeklődés iránta, mint a fociért.
"Becsüljük meg!" mondod. Ez az álláspontod csak arra jó, hogy ezt a semmit állandósítsuk! Anno a kémia tanárom szokta volt mondani: "Ez egy szép nulla, mert az elégtelen is egy érdemjegy, amiért tudni kell valamit."

Kérdezd meg fradit, hogy mi a véleménye! Lehet, hogy ő neked ad igazat.

Legutóbb szerkesztve johnny_english által


Felhasználó
10 éve
Üdv mindenkinek! Nem kell velem egyetérteni a többség úgysem teszi ezt. Holnap leutazunk barátokkal, szurkolótársakkal Fehérvárra bizakodva. Nem szeretnék egy Magyar csapatot sem bírálni, hiszen mi (Szombathely) sem vagyunk jobbak/rosszabbak sokkal. Egy kérdésem lenne azért a hozzáértőkhöz feltéve ha van ilyen. Ez a rengeteg fociba áldozott pénz hol mutatkozott meg az európai porondon? Ennyit mi is megtettünk pár éve. Nevetséges leszereplés, lejáratás. Szidtam én eleget Artnert az edzőnket a vezetőséget, most meg úgy gondolom hogy mégis tisztelettel kell lennem a klub előtt, hogy ilyen költségvetésből, helyzetből minden évben normálisan helytállunk. Nagyon bízom benne, hogy holnap ezt a nagyképű Videotont elverjük. Fejlődött a magyar foci minimálisan az elmúlt 5 évhez képest de ez nagyon kevés. Holnap remélem minden téren megmutatjuk, hogy kik vagyunk!

Mindenki Szombathelyi!

Legutóbb szerkesztve Kolta által

1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
10 éve
Ma igyekeztem konstruktív lenni miután elolvastam Szöllősi elvtárs blogját. Ez a faszarc szellemi mozgássérültségében elismeri, hogy a magyar foci szar, züllött, erkölcstelen, de... aki nem örül ennek a leprafészeknek az renccerellenes büdös kommunista. Nos ma megnéztem mire élveznek a nagy antikomcsi volt kisz- párttitkárok...
UDSC-Paks 1-2, PMSC-FTC 1-2
A fiúk tetkózva, ebben hozzák a debil sztárok szintjét. A sérók többsége a jenki ejtőernyősökére hajaz. Feltehetően ott alapoztak, mert most már nemcsak állni tudnak, és közben brokit vakarni. Szóval futnak, futkároznak - most a nemzetközi viszonyítást felejtsük el - 37 fokban dicséretes. Az kevésbé, hogy többnyire felesleges a mozgás, mert a balfasz csapattárs eleve szarul adja a labdát. Igen, a magyar fociban a legnagyobb probléma az a kurva labda, hogy azzal kellene játszani: egyből passzolni, levenni, cselezni... A magyar játékosoknak a labda megoldhatatlan feladatot állít, amellyel képtelenek megküzdeni. Valóban kevés zseton lehet a fociban, és keveset kereshetnek a fiú, hogy nincs mindenkinek egy az edzéseket, vagy otthoni fusizáshoz. Ha ennyire rosszul állunk akkor sportdiplomáciailag el kellene intézni, hogy a magyar meccseket labda nélkül lehessen lejátszani.
Fradi és a bajnokság. Tudom, 37 fok, első meccs, de ha a 10 emberrel küzdő Pécs is egyenlő ellenfél, sőt a végén még ők veszélyeztetnek...
A paksi kapus a románok ellen nem lenne rossz megoldás a potyakirály helyett. (A paksi edző nem ex-fradista csávó?)

Felhasználó
10 éve
Hát, Leonardo nélkül messze nem vagyunk olyan kreatívak, inkább kibrusztoljuk az eredményt, de a győzelem így is győzelem. Nálam az egyetlen meglepetés Böde játéka volt, mert olyan szinten el volt tűnve, hogy azt egyszerűen nem is értettem. Ha jól tudom, a Horváth Feri van most Pakson és igen, valamikor rúgta a bőrt, és a gólokat a fradiban, még válogatott is volt, néhányszor, ha jól emlékszem.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Hehe. Leandro 2006-ban lelépett a fradiból. Ez hét évvel ezelőtt volt. :d Nem akarlak elkeseríteni, de a Nyíl-Ebedli-Muha középsor sem volt egy etalon a foci világában. Dzurják Csöpi pedig kifejezetten "fociból felmentett" kategória volt. Az anyját inkább emlegette a tábor, mint őt buzdította. 89 perc gyalázkodás után csak bepattant róla valahogy a kapuba a labda, de hogy hogyan azt senki nem tudta. Volt, hogy elesett az ötésfeles vonalban, és egy kaput amúgy 20 méterrel eltévesztő lövés a fetrengő Csöpiről vágódott be. Rögtön ő volt az "isten". :ddd
Pusztai (rip) panaszkodott Jenőnek, hogy nem kap jó kiugratásokat, erre Ebedliék kirakták neki a Nagyvárad térre, és onnan kellett Szoki vagy Nyíl fejére beadnia.
Bálint Laci kezdéskor leállt a 11-es pontra és a lefújást jelző sípszóig nem mozdult onnan. (Magyarország-Honduras 10-1 /82 vb/, róla kaptuk a gólt.)
Ennyit Leandroról. ;)

Felhasználó
10 éve
http://mozogj.com/videok/pep-guardiola-uti-a-jatekosait

Lehet azt mondani hogy "játékból csinálta". De ha jobban megnézitek nem tűnik úgy mintha vicces kedve lenne, mellesleg thiago füle is belerázkódik:DD
«1...152153154155156...198»