«1...136137138139140...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Na, olyan dolog történt most, ami mellett nem lehet elmenni. Mint ismeretes, délután lejátszották a DiVaToK-FTC meccset. Az eredmény 2-2 lett(Köcsög solymosi, de ez most mind1), aztán a haza fele úton jöttek a diósgyőri cigányok, és 2 fradistát megszúrtak. Lesz-e szó erről a hírekben? Az újságban, vagy akárhol? Vagy csak azzal tudják tömni az ember fejét, hogy a fradisták folyton cigányoznak, meg kapjuk a büntetést, mert tudunk SZURKOLNI. A diósgyőri szurkolótábort nyalja az egész kurva média. EZ az "igényes"* szurkolótábor? EZ? Gratulálok az MLSZ-nek, a hülye zsidó csányival az élen.
*=a dvtk szurkolótáborát igényesnek titulálták, a fideszoton elleni bajnoki meccs ajánlójában.

Legutóbb szerkesztve Deuce által

Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Hülyék! Akupunktúrát csak az Aldiból.
Két héten belül már rend van országban, csak túldimenzionálod a dolgokat.
(Moderátornak - én nem.)

Felhasználó
11 éve
Bayern-Barca 4-0. Hiába, sejteni lehetett. Ez a Bayern jelenleg a világ legjobb csapata, és meg is fogja nyerni a BL-t. Jön még Götze. Ha elrugaszkodunk a realitás talajáról, és jönne Messi, na hát, akkor olyan kirakat csapat lenne, hogy veretlenül hoznák le a következő szezont.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Szép volt Fradi! Nem kamázlak titeket de ezt jól behúztátok, no meg inkább százszor ti mint a csicska fideszoton. Öröm volt nézni, ahogy a fehérvári "huligán" tábor elsírja magát haha:DDD Szánalmas bagázs ezt az rdb-t még a vasas ultrák is leszurkolnák! :D A fieszta elmaradt nem baj! Sajnálom hogy ilyen kevés magyar van a két csapatban de hát ez mellékes.

Hajrá Hali!
1 SZERELEM, 1 ÉLET, 1 VALLÁS - HALADÁS!
Firepower = 100% HŰSÉG
-FP-.png

Felhasználó
11 éve
Dortmund Real 4-1, ugy latszik ez a Nemetek BL dontoje lesz

Felhasználó
11 éve
Ha már a Barca leszerepelt, reméltem, hogy a Real megmenti a spanyolok hírnevét. Erre a gyengébb német csapattól kikaptak. Mi folyik itt Gyöngyösön?
.

Felhasználó
11 éve
Gyengébb német csapat? lol. Ez a gyengébb dortmund az elmúlt 3 évben oda-vissza szopatta a bayernt, a mostani kupa meccsig. Bár, azt azért el kell ismerni, h jelenleg a bayern tényleg a világ legjobb csapata. Real tegnap játékban 0 volt, de nem lehet feladni. HASTA EL FINAL, VAMOS REAL! <3 <3
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
De a jelenlegi formát nézve a Dortmund gyengébb a Bayernnél. (úgyértettem:*) Egyébként az összes Realos azt mondta Bayern - Real döntő lesz, mintha elődöntő nem is lenne erre 4-1. A Realnak van még esélye, a Barcának csak akkor, ha 2x jobban játszik mint a Milan elleni visszavágón.
.

Felhasználó
11 éve
Senkiházi fosmund a negyedik kalapból. Anglia legjobb bírója, teletömik platiniék a buxáját, és még arra sincs pénze baszdmeg, hogy elmenjen hajnövesztőt venni, pedig olyat még döme is reklámozott, nyilván az alkoholtartalma miatt. UEFA MAFIA STRIKES AGAIN!
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Szerintem a magyar foci fénykora már lejárt...
ja szerintem már rég :P
D0Orbry.png
«1...136137138139140...198»