«1...137138139140141...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
klopp640.jpg
Auf wiedersehen Mou!

Amúgy meg messze nem olyan rossz csapat ez a Dortmund. Jürgen Klopp zseniális edző, viszonylag jó játékoskerete is van, látványos és eredményes focit játszanak. Nyilván szívnak, ha Lewandowski nem találja a góllövő cipőjét, de csak bevágták azt a négyest az első meccsen, szóval nem érdemtelenül lettek döntősök.
(Az más kérdés, hogy nem annyira stabilak még pénzügyek és eredmények szempontjából, hogy meg tudjanak tartani minden kulcsjátékosat, lásd Kagawa és Götze, de meg kell hagyni, hogy nagyot villantottak az elmúlt pár évben és ha így folytatják, nem sokáig maradnak a 4. kalapban.)

Felhasználó
11 éve
Én tudtam, hogy a Barca ennyi hiányzóval nem tud fordítani, de ez a semmi játék. Amúgy meg nem tetszik ez a Bayern - Dortmund bl döntő, szerintem unalmas lesz főleg, hogy most is játszanak majd. Emellett ha Götze játszhat, és nem sérül más le akkor a Dortmundra rakok.
Szegény Pique jól játszott erre öngól.. ez is csak azt mutatja amit már lehetett látni, ez a Barca nemzetközileg nem olyan erős mint az utóbbi években. A játékosok fáradtak, motiválatlanok és nem tudnak újat hozni. Erre még az is rájön, hogy a többi csapat is fejlődik. Szerintem a Barcának nyáron 4-5 játékost kéne szerződtetni, plusz Deulofeut felhozni.
Fabregas és Sanchez messze nem érnek annyit amennyit fizetett értük a csapat, főleg ebben a szezonban. Én már félek mi lesz ha támadót vásárolunk. Villat fájószívvel de eladnám, amíg ér valamennyit, Sanchezt még megtartanám legalább egy idényre aztán a Juventus úgyis érdeklődik iránta. Cesc-t is eladnám ha fizetnének érte rendesen, illetve Songot.
Középpályára bekéne építeni Thiagot és Vidalt/Pogbát valahogy mgeszerezni. Emellett Neymar előre, és Hummels, Thiago Silva, Kompany hármasból egyett megvenni. Kapuba (Valdes elég jó formában van, de mivel menni akar, menjen) De Gea és Courtois vagy mindkettő. Mivel Pinto is már azt hiszem 38 éves.
anyáddd ez k.rva hosszú lett.
.

Felhasználó
11 éve
De Gea vagy Courtois? na ne szórakozz..

Felhasználó
11 éve
Miért szórakoznék? Mindketten roppant jó kapusok és a jövő reménységei. De Gea egyértelműen Casillas utódja lesz, amíg Courtois a maga 20 évével már Belgium legjobb kapusa is volt. Egyikük biztos kell Valdes helyére. Nem tudnék jobb opciót mondani.
.

Felhasználó
11 éve
Akkor inkább mindkettő, de leginkább De Gea, mert ő már jártasabb és tapasztaltabb :)
Sadypisten: A taktikai atom állna belétek.

Felhasználó
11 éve
nem mintha de gea olyan jó kapus lenne. mondjuk igaz, a jó kapusok, mintpéldául casillas, cech vagy neuer, nem mennének a barcába..

Felhasználó
11 éve
Inkább kitöröltem az előző hszt. A jó játékosok csak az Europa Ligába igazolnak. :D
.

Felhasználó
11 éve
A MU-nak új címere lesz. Szerintem ritkaszar, dehát...

0_5.jpg

Legutóbb szerkesztve HazardouS által


Felhasználó
11 éve
Szerintem epic. Az eddigi címerük már kicsit olyan régies, kopottas benyomást keltett, ez sokkal erőteljesebb. Erről ezerszer inkább az fog beugrani az embereknek, hogy "Ja, igen, ezek a Vörös Ördögök (a vörös orrú edzőjükkel)".

Felhasználó
11 éve
Marci "nyilatkozata": 'Szar. Bayern utánzat xd'
«1...137138139140141...198»