Felhasználó
|
Én már csak úgy hívom, hogy fatronaldo, vagy az a brazil ronaldo.
Young bloods, it's all about buckets
|
Felhasználó
|
Corienthasból vonult vissza tavaly, azt hiszem most edzősködik. Egyébként Messinek sokkal kevesebb műesése van mint pl. Ronaldonak. Én Messitől egész évben 1-2 esetet láttam amiért sárgát adtam volna neki megjátszásért. De mikor bemegy 2-3 ember közé csak akkor is esik el ha már szétrúgták hátulról és nem tud merre menni/passzolni. Egyébként minden (inkább) FÉL évtizednek megvannak a meghatározó játékosai. Direkt nem egész évtizedet mondok, mert olyan emberek vannak még a pályákon akik 2-3 évvel ezelött nagy szátrok voltak most meg seholse. Ilyen pl. Henry,Beckham,Trezeguet,Deco.. ők pár éve még nagy sztárok voltak európában most meg elmentek máshová esetleg haza.
.
|
Felhasználó
|
Ja,a kopasz brazilra gondolsz,ugye?
Ronaldinho csapattársa volt,és Ronaldo is jól focizott! De már elmúlt vagy 40 éves |
Felhasználó
|
Hát egyszer mindegyik kiöregszik..
|
Felhasználó
|
Hogy lehet ilyen biró a Szuperkupa döntőn??
2-1 kellett volna legyen a Lokinak... |
Felhasználó
|
Kb 1 milliárd barom.
Benito fiai kitettek magukért. Az a nagyondélolasz agresszív kölyök tök feleslegesen volt a pályán, akár csak Torrente. Bár az előbbi legalább összehozott egy sárgát. A magyar játékvezetők miért csak itthon hülyék? Kassai ügyesen tartotta kordában a két latin színjátszókört. |
Felhasználó
|
Nah az Újpest máris kapott egy pirosat.Aarab kapta.Mert "belenyult" Loque arcaba
Különben 1-1 az állás az első félidőben.Fernando fejelte az első gólt a DVTK-nak majd Vermes egy a lécről kipattanó labdát lőtt a kapuba.Nyert a DVTK 2-1-l.A máspdik félidőben Luque beadásából Seydi 7 méterről a kapuba fejelt! Eger - Haladás 2 - 4 DVTK - Újpest 2 - 1 |
Felhasználó
|
http://www.youtube.com/watch?v=dmVBvbJIFKc&feature=related
Az akkori vilagbajnok olaszok elleni baratsagos merkozes.....meg 2007-bol.....<33 Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
Felhasználó
|
Nagyon jó, tetszik. Én nem is emlékszek erre a meccsre
Most már nem vagyunk ilyen jók :'( |
Felhasználó
|
A történethez hozzátartozik e mérkőzés kapcsán is nyomozás folyik, ugyanis a félidőben megugrottak a tétek egy esetleges olasz vereségre. Az olasz játékosok pedig arról híresek, hogy még sohasem kevedett egyikük sem bundaügybe.
|
Idézet