Felhasználó
|
Meg úgy tudom (nem vagyok benne teljesen biztos) hogy előre 1-et lehetett passzolni hátra 3-at. Vagy valami ilyesmi.
|
Felhasználó
|
meg 1866 elott elore se lehetett paszolni
|
Felhasználó
|
Akárki akármit mondd,Ronaldinho a legjobb,és Messi meg Ronaldo,egy kanna hugy hozzá képest! Hogy miért?Nézzetek youtube-n Ronaldinho trickseket,meg skilleket.Nekem ez a kedvencem
http://www.youtube.com/watch?v=_dCjy2ye3Xk (2:00-nál xDDDD) |
Felhasználó
|
Azért nem Ronaldinho nyerte meg 3x az aranylabdát zsinorban.
De ronaldinhonak is van tehetsége, nállam ő a 2. |
Felhasználó
|
Nyugi,neki is volt már párszor aranylabdája.xD
Amúgy,szerintem Ronaldo meg Messi hiába híresebbek,mint Ronaldinho,és az aranylabda nem jelenti,hogy nagyobb a tehetsége a másiknál Csak megtetszett a Ronaldo meg a Messi az embereknek azt ők kapátk az aranycuccokat.. De Ronaldinho még azóta is,a cselek királya. EDIT : Ronaldinho visszatért! Újra az AC Milanban asszem.Ja,és a Barca Ronaldinho nélkül,még máig se lenne sehol.xD Ugyanis ahogy bárhol megnézheted : Ronaldinho - Barcelona Legend |
Felhasználó
|
Barcának nagy szüksége lenne rá!Azt nem tudom hogy a barca nem kér belőle vagy ő nem akar visszamenni?
|
Felhasználó
|
A Barcelona szerintem nem szeretné még egy harmincon felüli embert leigazolni, főleg úgy, hogy Drogba lehet kína helyett jön a katalánokhoz, és az ÚJ Ronaldinhoért azaz Neymarért is már Rosell lerakott 15 millió eurót foglalóként. Keita is elmegy már hívatalos, lehet Adriano és Affelay is.
EDIT: Azért én szívesen látném Ronit újra a Barcában, és szerintem ezzel minden katalán durkker így van. Milyen kezdő lehetne jövőre: Messi,Ronaldinho,Neymar.. xdd álmodjkirálylány. :$ .
|
Felhasználó
|
Jani,egyet értek,Neymar is gyönyörűen cselez,bár ahogy nézem sokszor földre rántják..nem jó az állóképessége,és ha Ronaldinho videóit megnézed,aligha 3x elesett. Átugrál mindenkin
Am én nem vagyok Barca meg Real fan se,de ha Ronaldinho újra Barcás lesz,alap dolog hogy a Barca lesz a kedvenc csapatom! Messinek meg sok a műesése..akárhány meccsen láttam,csinált vagy 2 műesést,és mindig 16-oson belül..A hülye bíró meg hozzásegíti a csicskazmusát 11-essel! EDIT : Lehet hogy 30-on felüli,de még akkoris jobb mint a 26éves Ronaldo És jobb is lesz! ÉS AKKORIS RONALDINHO MARAD A CSELKIRÁLY,ÉS A BARCA LEGENDÁJA IS!ENNYIIIIII |
Felhasználó
|
Volt régen egy ,,ronaldo" nevezetes játékos az is nagy karriert futott,(ne cristiano ronaldora gondoljatok)de már kiöregedett :'(
|
Felhasználó
|
Ja,a kopasz brazilra gondolsz,ugye?
Ronaldinho csapattársa volt,és Ronaldo is jól focizott! De már elmúlt vagy 40 éves |
Idézet